Lancôme Rénergie H.C.F Triple Serum – tre serum i en

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum
27.04.22
Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Jo, man kan godt blande C-vitamin og Niacinamid. I hvert fald, når man er så dygtig som Lancôme er med deres nye Rénergie H.C.F Triple Serum. Den er tre serum i en, og emballagen gemmer på tre separate serum, der først blandes, når produktet pumpes ud. Men netop C-vitamin og niacinamid er blandet i det ene serum, trods deres notoriske rygte for at være svære at blande. De to andre serum gemmer på henholdsvis hyaluronsyre og ferulsyre (ferulic acid)

Lancôme påstår selv, det virker på både rynker og pigmentpletter samt generelt forbedrer hudkvaliteten, og de påstande er der bestemt hold i. Både hvis vi ser på ingredienserne og på min hud i den tid, jeg har brugt den. Den kan virkelig godt lide den.

Anti-age og pigmentpletter

Både C-vitamin og niacinamid hjælper på rynker og pigmentpletter. Ferulsyre er en kraftig antioxidant, der især er kendt for at booste effekten af C-vitamin. Alene virker C-vitamin godt, men sammen med ferulsyre virker C-vitamin dobbelt så godt (kilde).

Hyaluronsyre kender I som et fugtigbindende molekyle, der gør huden fyldigere og mere spændstig.

Sammen med disse ingredienser har Lancôme også brugt en lille smule af den særlige capryloylsalicylsyre, som er L’Oréals helt egen udgave af salicylsyre. Der er også brugt en type resorcinol ingrediens mod hyperpigmentering, der hedder Symwhite.

Effektiv kombination

Lancôme Rénergie H.C.F Triple Serum er alt i alt et yderst effektivt serum uden andre potentielt irriterende ingredienser end parfume, og jeg har aldrig før været så begejstret for et hudplejeprodukt fra Lancôme. Den giver markant pænere hud uden at genere den. Det er et dejligt produkt, og selv duften er behagelig.

Det hele er blandet i en innovativ og lækker emballage, hvor de tre serum ligger i hvert sit rør og først bliver blandet i pumpen.

Det eneste aber dabei er prisen – 1009 kroner. Du kan købe alle ingredienser billigere andre steder, men ikke i denne kombination. Det, du betaler for her for er den convenience det er, at du ikke selv skal tænke på at lægge dem i lag, og blandingen i et produkt er med netop disse ingredienser en innovation i sig selv.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Lancôme Rénergie H.C.F Triple Serum koster cirka 1006 kroner for 50 ml. Du kan købe den i blandt andet stormagasiner og i Matas, der har tilbud netop nu*.

Indlægget indeholder et gratis anmeldereksemplar

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Ea

Hej

Har I nogen anmeldelse af dette produkt, som desværre ser ud til at være fup:Secretishere ?

Mange hilsner Elsebeth

Helene Randløv Hansson

Hej Elsebeth
Det ser bestemt ikke ret ægte ud, men jeg kender ikke til det, så jeg kan hverken be- eller afkræfte det 100%

Kh. Helene

Katrine

Jeg har fået en gratis prøve fra Lancome og hold nu op det er et lækkert produkt. Min hud var SÅ blød og lækker og aldrig har min foundation siddet pænere. Men prisen! For sølle 50 ml i alt er det bare dyrere end jeg pt. vil betale, men min nuværende ferulsyre koster også over kr. 1.000 men så bruger jeg Pudderdåsernes hyaluron og niacinamid og så retfærdiggør det lidt prisen 😅 og jeg får langt mere produkt for prisen. Dette produkt er dog virkelig lækkert.

Helene Randløv Hansson

Hej Katrine
Det kan godt være lidt træls med de prøver, der potentielt kan gøre en afhængig af den gode effekt.

Kh. Helene

Camilla

Må man bruge den slags når det er sommer og man får mere sollys? Og er gravid? Eller bør man vente til både sol og hormoner har lagt sig 🙂

Katja Moikjær

Det må du gerne – men husk altid at bruge solcreme

Julie

Ved I hvor meget C-vitamin og ferilsyre den indeholder?
Den er jo billigere end Skinceuticals, så hvis mængderne er de samme kunne det være man skulle prøve den.

Helene Randløv Hansson

Hej Julie
Det er meget sjældent Lancôme præciserer koncentrationerne af de forskellige ingredienser.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *