A-Derma Dermalibour+ til snotnæser, våde munde og anden fugtig hud

Dermalibour+
31.01.22
Dermalibour+
Dermalibour+
Den gamle Dermalibour+ er ved at blive afløst af den nye Dermalibour+ CICA Repairing Cream til højre.

Omikron har ramt mig som en gigant forkølelse, og jeg vil gerne lige benytte den lejlighed til at anbefale et godt produkt til den slags røde og ødelagte hud, man får på snotnæser. A-Derma Dermalibour+ er nemlig som skabt til det formål.

Dermalibour+ er ikke en helt almindelig creme – det er en zinksalve. Og netop indholdet af zink gør den velegnet til at beskytte huden mod vand og andre væsker.

Beskytter som babysalve

Babysalve mod bleeksem virker faktisk på samme måde. De indeholder også zink, som lægger sig som en beskyttende barriere på huden. Det samme gør Dermalibour+, og det er ligepræcis det, som snotnæser har brug for. Det er ikke nødvendigvis kønt eller elegant. Men det virker.

Hvis du har små børn, som efter en hel dag udendørs iført løbende næse er ildrøde om munden, så virker Dermalibour+ også. Det samme gør den, hvis problemet er sutteeksem, som også opstår fordi der bliver vådt og fugtigt under sutten.

Kort sagt: Er problemet at din hud kommer i kontakt med fugt eller noget andet, som den ikke skal i kontakt med, så prøv Dermalibour+.

Havreekstrakt beroliger

Udover zink, så indeholder A-Derma Dermalibour+ selvfølgelig også A-Dermas eget havreekstrakt, der virker beroligende på irritation og eksem, samt kobber og magnesium, der blandt andet virker antibakterielt.

A-Derma har for nylig lanceret en ny version, der hedder Dermalibour+ Repairing Cica Cream. Den har fået tilsat centella asiatica, der er en fugtbindende ingrediens, og den er en anelse nemmere at fordele og lidt mindre “zinksalvet” i konsistensen. Den virker lige så fint som den gamle, men er måske lidt nemmere at gå til. Du kan stadig finde den gamle version derude, men den vil udgå med tiden. Begge fungerer fint.

Her kan du købe dem (indeholder reklamelinks*)

A-Derma Dermalibour kan købes på apoteket. Den klassiske  A-derma Dermalibour+ koster cirka 94 kroner for 50 ml. Dermalibour + Repairing Cica-Cream koster cirka 99 kroner for 90 ml. Begge produkter findes i flere størrelser. Dermalibour+ er på udsalg lige nu på Apopro (reklamelink*)

Indlægget indeholder produkter givet som gratis anmeldereksemplarer

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *