Tirsdagstip: Læg pincetten på hylden

Sugarberry pac
11.01.22
Sugarberry pac

Der er ét tip, der gælder, hvis du går og drømmer om at få fjernet hår i ansigtet… Det er dagens Tirsdagstip: Læg pincetten på hylden. Hvis du døjer med skægvækst, har du helt sikkert et ritual omkring brug af pincet. De der stride heksehår på hagen kalder på pilfingrene. Man piller og ender måske med et sår eller værre endnu et indgroet hår. Det er skruen uden ende. Og du bliver mere og mere hæmmet af det. Du føler, at alle glor på din skæggede hage. Eller måske er du bange for, at nogen kan mærke det, når du krammer dem. Du får lyst til at have tørklæde på eller dække det til på en anden måde. Og de der hår… de skal bare hives ud for hver en pris! Du bruger måske lup eller forstørrelsesspejl og lommelygte for at sikre, at alle hår er væk.

Bjørnetjeneste
I virkeligheden gør du dig selv en bjørnetjeneste, når du hiver hårene ud med pincet. Måske ruller du med øjnene af mig, for det er HELT utænkeligt at stoppe med pincetten! Alle der har døjet eller stadig står med udfordringen ved, hvad jeg taler om. Og da jeg fik beskeden, at jeg skulle gemme min pincet væk, havde jeg naturligvis samme reaktion. ALDRIG nogensinde før har jeg gjort noget så grænseoverskridende, som at blive klar over omfanget af hårvæksten i mit underansigt. Rådet fik jeg af hende, der skulle se, om jeg var kandidat til at få laser. Det er måske de længste fjorten dage i mit liv. Til sidst var jeg så flov, ked af det og kunne næsten ikke overskue social kontakt. Heldigvis kunne jeg roligt bruge en skraber eller barbermaskine, og det har jeg gjort siden.

Det virker heldigvis hurtigt
Grunden til, at det er så vigtigt at lade hårene blive, er selvfølgelig at laseren ikke kan påvirke hårsækken, hvis håret ikke sidder der. Heldigvis slipper hårene forholdsvis hurtigt, og et par behandlinger er nok til at problemet er formindsket. Selvom behandlingen i mit tilfælde var effektiv, så er laser desværre ikke så effektiv mod helt lyse hår. Derfor er jeg gået i gang med en ny omgang behandlinger, hvor lyset har en anden frekvens. Den kan måske tage de der helt gennemsigtige hår, som jeg desværre stadig har. Det er dog lidt mere usikkert, om det virker.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Anne - Sofie A

Kender du et godt laser sted? Jeg har også nogle hekse skud på hagen ooog for ikke st tale om overlæben, disse er mest lyse.
Plejer at bruge et forstørrelses spejl 10+10 og det er dgl. 😬
Får dem normalt vokset når jeg får ansigtsbehandling men de er der et par dage efter, men hvor går man hen ikke noget man ellers taler om.

Helene Randløv Hansson

Hej Anne-Sofie
Jeg tester i øjeblikket en laser, der måske kan fjerne lyse hår. Det er desværre ikke helt sikkert, at det vil virke. Så indtil videre krydser jeg bare fingre. Jeg har gode erfaringer med Cerix og Nuan.

Kh. Helene

Kitte

Jeg tror skam, at du har ret, men jeg tror ikke, at jeg kan ændre min vane alligevel. Hvis jeg barberer hårene af om morgenen, tror jeg de vil komme igen om eftermiddagen. Men tak for at sætte fokus på de forbandede hager. Jeg var selv så heldig, at jeg fik tilskud til i alt seks behandlinger, da jeg var 25 år. Det tog lang tid, for der skulle også gå nogle uger imellem. Men ja, det virkede, og jeg var lettet i et års tid. For så blev jeg gravid. Og så kom hårene igen. Og nu, hvor jeg tilmed er stoppet med p-piller, er det blevet rigtig træls. Jeg er faktisk mere behåret end min mand… Men det kan være, jeg i en ferie eller under en influenza, giver jeres råd et forsøg.

Helene Randløv Hansson

Hej Kitte
Selvfølgelig kan jeg ikke udtale mig om din hårvækst, men for mig går det fint at barbere hver eller hver anden morgen. Og ja, jeg kan mærke hårene, men slet ikke se dem.

Kh. Helene

Anna

Jeg vil virkelig anbefale alle der døjer med det her problem at købe en Flawless face. Personligt oplever jeg nærmest ingen irritation, som jeg har gjort med både pincet og skraber, så derfor er de lagt på hylden for altid til fordel for Flawless.
Det er en barbermaskine på størrelse med en læbestift og den er så fin og elegant at den sagtens kan stå fremme!

Helene Randløv Hansson

Hej Anna
Tak for tip!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *