Vi har pakket en adventskalender til dig

18.11.21

Adventskalender

Der er mindre end to uger til det er den 1. december. På onsdag er der en uge til. Jeg siger det bare – don’t shoot the messenger….

Det minder mig om, at jeg selv har tre unger, jeg skal have lavet adventskalender til. Min mand har fundet en gave til en af dem – det er så langt vi er nået.

Men se nu lige, hvad vi har pakket til dig. Eller din mor, veninde, bror, eller hvem der ellers vil sætte pris på en adventskalender fra Pudderdåserne.

Vi har selvfølgelig skjult indholdet her på billedet – vi vil jo ikke afsløre overraskelserne, hvis nu du vil købe den til dig selv. Jeg skriver derfor heller ikke her, hvad den præcis indeholder, men du kan kigge her, hvis du gerne vil vide det.  Vi lover, at vi har udvalgt produkter, som alle kan have glæde af. Indholdet har en værdi af 749,95 kroner – prisen er cirka 499,95.

Pudderfarvede skuffer til opbevaring
Vi har i al beskedenhed tænkt en del over selve kalenderen. Den er selvfølgelig pudderfarvet, og alle synlige logoer mm. sidder på en løs banderole, som du nemt fjerner. Det betyder, at efter jul har du en fin pudderfarvet helt logo-fri kommode med fire skuffer, som du kan bruge til opbevaring af kosmetik, smykker eller anden smådims.

Skufferne har transparente tal på. Dem kan du vende om, hvis du ikke have synlige tal på. Så kan ingen se, at det engang har været en adventskalender.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
Vores adventskalender koster 499,95 kroner blandt andet hos Matas* (her kan du trygt klikke hvis du er på mobillayout, så er indholdet skjult. Spoileralert hvis du er på fra en computer!) eller på Dåseshoppen SPOILERALERT! (Her afsløres indholdet!)

PS. Og hvis I har nogle gode idéer til drenge på hhv. 7, 7 og 13 år, så tager jeg imod med kyshånd!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *