Anmeldelse: L’Oréal Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water

Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water
08.04.21
Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water

Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water

Hvis du tager en klassisk balsam og fjerner de tykke fedtalkoholer, så får du en meget tyndtflydende vand, der er virkelig god til at udglatte hår. Det er i meget grove træk, sådan L’Oréal har skabt både Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water, Kerasta K Water, Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water og L’Oréal Professionel Pro Longer Treatment Ends Filler Concentrate. Alle produkterne er ejet og produceret af L’Oréal.

Ved at fjerne de tykke fedtalkoholer og opløse de øvrige balsam-ingredienser i en flydende blanding, kan L’Oréal nemlig opnå en endnu bedre udglattende effekt. De kationiske stoffer er ladet med en positiv elektrisk ladning, og kan derfor binde sig til dit ødelagte hår, udglatte det og gøre det nemmere at rede ud.

Disse stoffer finder du også i en helt almindelig klassisk balsam, men i en flydende vand virker de endnu bedre. Og denne viden udnytter L’Oréal med deres nye hårvand.

Jeg har prøvet L’Oréal Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water herhjemme, og jeg har prøvet L’Oréal Professionel Pro Longer Treatment Ends Filler Concentrate hos min frisør for snart længe siden. Selvom ingredienserne er forskellige, så virker alle disse produkter basalt set ens. En flydende opløsning afleverer en katonisk surfaktant i dit hår, som udglatter det.

Og det virker. Det har en meget øjeblikkelig udglattende og udfiltrende effekt på håret. Jeg kan bedst sammenligne det lidt med at have brugt et glattejern. Jeg brugte Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water i går, da jeg vaskede hår og havde en fornemmelse af NÆSTEN nyklippet hår og god hårdag – og tro mig, mit hår er IKKE nyklippet. Meget langt fra.

Tørre spidser morgenen efter
Desværre oplever jeg ikke at fornemmelsen holder ret længe, og jeg vågner op næste morgen med tørre spidser. Dels mangler mit hår al den fedt, der er i klassisk balsam, dels er der en god portion alkohol i Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water. Du må endelig ikke lade den sidde længere end de angivne 8 sekunder! Jeg havde samme oplevelse med Pro Longer. De øvrige lamellar water har jeg ikke prøvet selv.

Men jeg er stadig vild med den umiddelbare følelse, som den giver – jeg tror det er sådan et produkt, jeg kunne finde på at bruge før særlige lejligheder, hvor jeg har brug for at føle, at jeg har en god hårdag. Når ellers den slags særlige lejligheder en dag vender tilbage.

Her kan du købe det (*indeholder reklamelinks)
Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water koster cirka 60 kroner for 200 ml. Du kan finde det i stormagasiner, større supermarkeder, Matas*, Nicehair*. mfl.

Kerastase K Water, Redken og L’Oréal Professionel Pro Longer kan du finde hos frisøren.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Charlotte

Jeg er meget begejstret for 8 seconds wonder water fra Elvital. Jeg vasker håret normalt, kommer balsam i, og derefter wonder water. Jeg tørrer mit pandehår, men lader resten af håret tørre naturligt. Lidt hårolie i spidserne, og så er jeg meget tilfreds. Jeg har naturlig gråt hår, som er tørt i spidserne, og jeg er meget glad for det her produkt, som giver noget god glans uden at tynge.

Helene Randløv

Hej Charlotte
Anbefalingen for brugen af den er en anden. Pas på hovedbunden, når du lader håret tørre.

Kh. Helene

Mathilde

Hej! Tak for indlægget 😊
Jeg har prøvet det og er glad for den.
Ang. tørre spidser morgen efter – jeg ved ikke om det hjælper på det, men der står vidst på emballagen at man skal bruge en balsam bagefter ☺️

Helene Randløv

Kære Mathilde
Yep, det står netop på emballagen, og det er også sådan Katja (og jeg for den sags skyld) bruger den.

Kh. Helene

Lis T

I serien Dream Length er der en No Haircut Cream der er rigtig god. Kommer den i spidserne efter vask og lader tørre. Jeg har brugt den i et par år, den er lidt svær at finde herhjemme, men har opdaget Med24 har fået den i deres udvalg. Efter jeg er begyndt at bruge den klipper frisøren mindre af spidserne af ved mit årlige (!) besøg.

Helene Randløv

Hej Lis
Tusind tak for anbefalingen! Det lyder som noget for Katja!

Kh. Helene

Camilla

Findes der noget lignende, som ikke er så parfumeret? Synes den fungere helt vildt godt til mit hår, men min hud er tilgengæld ikke så begejstret for den – får meget tør hud i hovedbunden, selvom jeg undgår at putte det i der.

Helene Randløv Hansson

Hej Camilla
Ikke noget jeg kender til desværre.

Kh. Helene

Josephine

Hvordan virken den på krøller og kruset hår 😀 ?

Helene Randløv Hansson

Hej Josephine
Første dag: helt fantastisk. Anden dag: Not so much. Sønnike med krøller sagde, det der er frygteligt! Mit meget glatte hår var virkelig heller ikke begejstret for effekten på anden dagen.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *