Forårsfejring: 20% på Dåseshoppen

Forårsfejring
01.03.21
Forårsfejring

Forårsfejring

Februar varsler forår… Før 2005, hvor min yngste søn er født, lagde jeg nok ikke så meget mærke til det. Nu varsler dagen altid lysere tider.
I bogen “Olive, Again” beskriver Elizabeth Strout netop dette særlige lys:
“Because in February the days were really getting longer and you could see it, if you really looked. You could see how at the end of each day the world seemed cracked open and the extra light made its way across the stark trees, and promised. It promised, that light, and what a thing that was.”
Det var lidt spøjst at læse lige det afsnit i bogen, fordi jeg måske altid har været lidt forundret over det had mange har til denne korte måned. Når du falder i næste gang… bliver trist og hader lidt på februar, så læg mærke til lyset. Der er altså noget helt særligt over det!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Forårsfejring
Selvom både Katja og jeg er nogle sløje dåser i øjeblikket, glæder vi os naturligvis over forårets komme. Og da kalenderen i dag melder forår, besluttede vi os få en rask lille fejring. Fejringen går ud på, at du kan spare penge i dåseshoppen.

Til og med fredag den 5. marts er der 20% på hele balladen*.

Det er altså nu, du skal kaste dig over alle dine gamle favoritter eller prøve nogle nye af… Du kan læse meget mere om produkterne under fanen ”Vores egen Hudplejeserie”. Hårprodukterne kan du finde i dette indlæg: ”Pudderdåsernes Hårserie”… Jeg skal nok forsøge at få rettet op på manglende info på de forskellige sider og få lagt hele serien ind i fanen… så produkterne er lidt lettere at finde.
Som altid sidder vi klar på Messenger på bloggens profil på Facebook eller Direct på bloggens Instagram. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om det ene eller det andet.
Hvis du er i tvivl om, hvilken profil, der er hvad, så er vores blogprofil den med billeder af os. Der bliver svaret så hurtigt som muligt.

Dåseshoppen*
Hvad er det dersens Dåseshoppen? Det er vores lille hjørne af GOSHs webshop… Vores produkter ligger der, fordi den danske producent E. Tjellesen både producerer deres eget mærke GOSH, mange andre skønne mærker og så altså Pudderdåserne.dk Musthave. Det er noget, vi er stolte over og meget glade for, og derfor skal du altså ikke blive forskrækket, når der står GOSH og ikke Pudderdåserne i betalingen. Når du har betalt og ikke kan finde ordrebekræftelsen, skal du huske at tjekke i dit SPAM-filter, inden du kontakter webshoppens kundeservice. Uanset hvor gerne vi vil, er det ikke noget vi kan tilbyde at gøre for dig, vi har slet ikke adgang til systemet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Camilla

Hej, jeg har lige købt en masse af jeres produkter, men har ikke fået så meget ud af dem endnu fordi jeg døjer med udslæt i ansigtet som ikke kan tåle noget som helst. Hudlægen siger jeg har smurt mig til udslæt, forud huden kan ikke tåle så meget fugtighed. Jeg har brugt hyaluronsyre og fugtighedscreme længe, men i normal dosis.
Er det problem et I kender til? Og kender I til noget der vil være godt for min hud? Jeg vil nødig gå med tør og træls hud som får lov til at forfalde, men jeg vil heller ikke gå rundt med det rødplettede ansigt jeg har nu.
Mvh Camilla.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *