Blød og effektiv ansigtsolie fra Sanzi

Sanzi Deluxe Facial Oil
14.01.21
Sanzi Deluxe Facial Oil

Sanzi Deluxe Facial Oil

Reklame for Sanzi Beauty

Har I set Groundhog Day, eller er det kun mig, der er så gammel? En 90’er film, hvor Bill Murray vågner op til den samme rædselsfulde dag om og om igen. Sådan føles det lige nu. Som om den samme hæslige dag bare går i ring igen og igen og igen. I Groundhog Day skal Bill Murray kysse Andre MacDowell for at bryde den onde cirkel. Jeg ville ønske, jeg kunne kysse nogen, og få det hele til at gå over.

Det virker nok ikke i dette tilfælde. Vi kan bare vente tålmodigt, passe vores respektive pligter og glæde os over, at vi trods alt er meget heldige mennesker. Så det minder jeg mig selv om med meget jævnlige mellemrum. Og så kan vi ellers forsøge at gøre os det så behageligt som muligt imens.

Sanzi Deluxe Facial Oil

 

Og “behageligt” passer netop til Sanzi Deluxe Facial Oil. Den hører til lige nu sammen med mine nye bløde yoga-bukser, mine uldne hjemmesko, fastelavnsboller og min søsters hjemmestrik.

Deluxe Facial Oil er blød og rar, og den klemmer med garanti ingen steder. Men tag ikke fejl af dens bløde ydre. Indholdet er lutter effektive ting:

Havre – allerøverst på ingredienslisten og dermed det, der er mest af, står havreolie. Havreolie virker beroligende, antiinflammatorisk og kan forbedre både tør hud og kløe. (kilde)

Kamellia – olie fra frøene af den smukke kamelia, der er rig på omega-9 fedtsyrer. Et enkelt studie viser endda, at kamelia-olie kan øge hudens indhold af kollagen. (kilde)

Acai – olie rig på antioxidanter og vitaminer.

Arganolie – højt indhold af omega-6 og omega-9 fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer.

Jojoba og mandel blegner jo næsten i dette fornemme selskab af olier, men giver en solid base af fugt og pleje til vintertør hud.

Det er sjældent, vi ser den standard olier i en så høj og ufortyndet koncentration. Konsistensen er tyk og blød. Det ER en olie, så forvent konsistens som en ren olie. Så bliver du måske alligevel overrasket over, hvor hurtigt den trænger ind.

Sanzi Deluxe Facial Oil er selvfølgelig vegansk og ikke tilsat parfume. De ovennævnte olier er ikke æteriske olier, men giver i sig selv en meget let sødlig og behagelig duft.

Rabatkode: Spar 15 procent
Deluxe Facial Oil koster 290 kroner, og du får lige nu 15 procent rabat. Brug vores rabatkode PD2, der giver 15 procent på hele Sanzis webshop.

Rabatkoden gælder i 48 timer

Reklame for Sanzi Beauty

Sanzi Deluxe Facial Oil

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Erna

Er den for fed / tung til den sarte hud med månedlig udbrud pga. hormonel akne?

Helene Randløv

Hej Erna
Det afhænger helt af, hvilke produkter du ellers bruger. Er huden fedtet er det skidt idé at bruge olie.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *