Paula’s Choice Niacinamide 20 % Treatment

Paulas Choice Niacinamide 20 procent
15.11.20
Paulas Choice Niacinamide 20 procent

Paulas Choice Niacinamide 20 procent

Niacinamid virker mod alt: Store eller deforme porer, hyperpigmentering, ujævn hud, bumser, rynker, rosacea, tørhed.

Jeg har meget svært ved at komme i tanke om noget problem, som niacinamid ikke hjælper på. Det er en fantastisk ingrediens, der giver meget pæn hud, og den findes derfor også i rigtig mange produkter.

De fleste bruger en lillebitte smule, nogle få bruger måske et par procent, mens enkelte produkter findes med 10 procent niacinamid. Og så er der Paula’s Choice, der har lanceret et produkt med 20 procent. Det er rigtig meget.

Til erfaren niacinamid-hud
Jeg har brugt niacinamid i årevis i en koncentration på 10 procent, og det giver mig en markant pænere hud. Mine porer bliver mindre, jeg får færre hudorme og min hyperpigmentering bliver mindre synlig. 20 procent niacinamid virker på samme måde, bare lidt mere.

Hvis du aldrig før har brugt niacinamid, så er 20 procent niacinamid ikke et produkt for dig. Så skal du starte med 10 procent. Men hvis du med succes har brugt 10 procent og bare vil have mere af det gode, så prøv.

Niacinamid kan give purging
Niacinamid er B3-vitamin. Det er en sikker ingrediens med få bivirkninger. Irritation er sjælden, men på grund af den pore-rensende effekt, kan man opleve en purging i starten i form af røde knopper eller bumser. Det er normalt, og det forsvinder efter en måned eller to. Du kan afhjælpe problemet ved at trappe langsomt op, og derfor er det ikke en god idé at kaste sig ud i 2x 20% niacinamid om dagen, hvis man aldrig har prøvet før.

Purging kan virke afskrækkende fra nogensinde at ville prøve niacinamid igen, og det skal du altså ikke snyde din hud for. Niacinamid kan nemlig give synligt pænere hud, næsten uanset hvilket problem du har.

Her kan du købe det
Paula’s Choice Niacinamide 20 % Treatment koster 423 kroner på Paula’s Choice’ danske webshop.

Produktet er et gratis anmeldereksemplar.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Mette

Hej, tak for en skøn blog og hudplejeserie.
Jeg har et par spørgsmål:
– Er der noget i vejen for at bruge niacinamid og salicylsyre sammen med a-vitamin?
– Anbefaler i niacinamid både morgen og aften eller er aften nok?
Kh Mette

Katja Moikjær

Hej Mette. Tak for spørgsmålene:
1) Nej, bestemt ikke. Det kan du sagtens bruge sammen
2) Prøv dig frem. Hvis du kan bruge Niacinamid 1 gang om dagen uden bivirkninger, så prøv 2x om dagen.

Tina

Hej … uhhhh spændende 🙂
Kan se der også er c vitamin i.
Ville det være et problem at bruge denne sammen med hendes C15 Super Booster som jeg i forvejen bruger
Eller kan man så bare nøjes med denne?
Kh Tina

Katja Moikjær

Det tror jeg ikke er noget problem, der er ikke ret meget C-vitamin i. Og især ikke i forhold til C15

Mette

Jeg har brugt Paulas Choice Niacinamid (dog 10%) sammen med deres C15 Booster i 2-3 måneder nu og det har virkelig haft positiv effekt! Især på sommerens pigmentpletter og generelt mere jævn hudtone.

Lotte

Hvis jeg har brugt Niacinamid (jeres produkt) i f. Eks 1 år 2 gange dagligt, med god effekt, vil du så mene at jeg er klar til 20?
Hvis jeg først har skiftet til 20 %, kan 10 % så stadig have effekt, hvis jeg ønsker at skifte tilbage f. Eks ved purging?

Katja Moikjær

Ja, det tror jeg du er. Og selvfølgelig kan du skifte tilbage igen. Held og lykke

Jane

Hej – tak for sagligt og brugbart indhold 🙂
Hvis jeg tidligere har brugt PC Niacinamid 10% ikke regelmæssigt men on/off, tror I så, at jeg kan undgå purging?
Jeg har acne rosacea (ikke slemt), men døjer med tørhed og store porer på næse og hage). Burde jeg bare bruge den på næse/hage og undgå de lidt sarte kinder? Bruger BHA 2% fra PC og Peptide Boost og Recovery Fugtserum.
Hvordan ved man, om man er dehydreret eller tør? Kan se PC skelner fx mht. deres WATER-INFUSING ELECTROLYTE MOISTURIZER.
Jeg kunne så godt tænke mig, at I vil lave flere PC-anmeldelser 🙂
God weekend! 🙂

Katja Moikjær

Nej, hvis du tidligere har brugt 10 % men det er et stykke tid siden, så start med ti procent igen først. Der er slet ingen grund til at starte direkte på 20.
Altså… Den der skelnen mellem dehydreret og tør, den giver heller ikke mening for mig. Så det bliver et pas herfra. Jeg synes, det er noget vås.

Julie

Kære Pudderdåser, jeg har opdaget, at Dermalogica har et produkt, som indeholder både Salicylsyre og Niacinamid (AGE bright clearing serum). Umiddelbart tænker jeg, at det er smart og tidsbesparende, eftersom jeg ønsker at bruge begge dele dagligt. Men hvad synes I? Mvh Julie

Helene Randløv

Hej Julie
Det er der også i vores T-Zone Peeling, så det synes vi da, er rigtig smart 😉 Personligt er jeg til den uparfumerede variant med en fin koncentration af begge to, for at undgå parfumestofferne bruger jeg hellere to end et produkt.
Kh. Helene

Ane

Jeg elsker jeres Niacinamid 10%, så måske denne ville være værd at overveje. Ville man kunne kombinere den med Paulas Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment? Eller får man ikke mere ud af det?

Helene Randløv

Kære Ane
Der er ikke andet for end at prøve 🙂
Kh. Helene

Didde Chytræus Jacobsen

Hej 🌸
Skal Niacinmid (og andre serummer med aktive ingredienser) påføres i øjenområdet?
Tak, tak, tak for denne her blog, den hjælper mig virkelig!
Hilsen Didde 🤍

Helene Randløv Hansson

Hej Didde
Der bliver du nødt til at holde dig til anbefalingerne fra producenten. Vores kan godt komme op til øjnene, men skal ikke i øjnene.

Kh. Helene

Didde Chytræus Jacobsen

Hej Helene
Tak for svar, det er self jeres 👍🏽🌸

Helene Randløv Hansson

Den kan du roligt bruge op til øjnene 🙂

Kh. Helene

signe

Hej PD 😉
Jeg har fundet denne her:
https://makeup.dk/product/647215/
Rigtig mange ingredienser ser rigtig guf ud, men er lidt skeptisk pga den billige pris og fra Polen.
Er det “katten i sækken”?, eller hva mener I?

Helene Randløv

Hej Signe
Det kan jeg ikke svare dig på. Den INCI ser umiddelbart ikke korrekt ud.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *