Torsdags Top Ti: Julekalendere 2020

05.11.20
Torsdags Top Ti: Julekalendere 2020

Torsdags Top Ti: Julekalendere 2020

Nøj, hvor har vi fået mange forespørgsler på julekalenderene 2020. Som nævnt mange gange før er jeg ikke selv den helt store julegris. Alligevel forstår jeg selvfølgelig udmærket behovet for selvforkælelse i løbet af december. Derfor har jeg kigget på, hvilke af mulighederne jeg selv har lyst til at bruge penge på. Der er SÅ mange i år! Der er selvfølgelig nogle af de sædvanlige favoritter, dem der er velkendte både på indhold og kvalitet. Og så er der dem, der varierer fordi de er sammensat af forskellige webshops. Der er mange, der hvert år overgår sig selv ud i kreativitet af selve kalenderen. Indpakningen er da også af en helt anden kvalitet end de fleste andre år, det har jeg også skævet til…
Der er desværre nogen, der i min langsommelighed er blevet udsolgt. Det hjælper så heller ikke på sagen, at man glemmer at udgive indlægget!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Traditioner og efterspørgsel
Det er dejligt, der er traditioner for, hvilken kalender man vælger. Så behøver man ikke vente på en dåsesnegl, og man kender kvaliteten. Sådan er det for mig i forhold til Yves Rocher. Det er en julekalender, jeg har glædet mig over i mange år efterhånden, og jeg er aldrig blevet skuffet. I år er den anderledes og den er røget meget hurtigere end sædvanligt. Det forstår jeg godt, det er en virkelig fin kalender, og de har gået hele vejen med indpakningen… der er produceret af karton fra deres egen emballage. Dét er da fint!
Så er der dem, der altid bliver udsolgt hurtigere, end man kan nå at overveje, om man har lyst til at have den eller ej… Det glæder mig, at der alligevel er så mange, der kan glædes med disse kalendere i de 24 dage op til jul.

Torsdags Top Ti: Julekalendere 2020
Der er mærker, som trods et kendt sortiment altid formår at overraske. Helt generelt er fordelen ved denne type kalender, at der både er rejsestørrelser af yndlingsprodukterne og rig mulighed for at teste nogle produkter, man ikke har prøvet før. Denne type julekalendere er jeg ret vild med, men der er da også et par andre varianter med…

1. Kiehl’s
Når det gælder Kiehl’s, bliver jeg altid lidt mere medgørlig… her finder jeg nogle af mine allerældste favoritter. Derfor er julekalenderen sådan en fin måde at få prøvet nogle af nyhederne. Kiehl’s er altid gode til at lægge i nyhederne i, naturligvis sammen med gode størrelser af favoritterne. Der er kommet mange produkter til, som jeg ikke har fået kigget nærmere på, så jeg kunne godt forestille mig, at denne kalender skal være min i år. Julekalenderen koster 700 kroner på Kiehl’s egen webshop.

2. L’Occitane
Selvom jeg i virkeligheden er meget lidt eventyrlysten i forhold til L’Occitane, så er jeg helt syg for at få fingrene i denne julekalender. Den er både pæn og så er der altså mange virkelig skønne produkter i. L’Occitane har fulgt mig i MANGE år, og jeg har ALTID mindst en af deres klassikere på lager. Håndcremerne er en fast del af mit liv… og min mor er mindst lige så afhængig som jeg er. De har også to julekalendere… det er den dyre til 865 kroner, jeg har kastet min kærlighed på.

3. Cult Skincare
Det er en flot hudplejejulekalender, og den indeholder mange af de mærker, jeg køber igen og igen. På listen over mærker spotter jeg også mindst en dejlig duft, så mon ikke du får sådan en med? I hvert fald er du garanteret en bred vifte af skønne produkter. Der er forkælelses og effektivitets garanti med Cult Skincares julekalender, der findes i to varianter. Den ene koster 900 kroner, mens den anden koster 1300 kroner, begge to finder du Cult Skincares webshop*.

4. The Body Shop
De sidste mange år har der været flere størrelser at vælge mellem. Det er der også i år. Tre størrelser og tre prisklasser… hvor værdien af gaverne er dobbelt op. Du får altså meget for pengene, uanset hvilken du vælger. Designet er også i år helt unikt og forskelligt afhængigt af kalenderen, du vælger. De tre kalendere finder du selvfølgelig i The Body Shop og online i deres egen webshop, hvor de koster henholdsvis 425, 695 og 995 kroner*.

5. Sephora Favorites
Navnet siger næsten det hele! Denne julekalender fra Sephora er spækket med gode sager. Det er langt fra alt fra Sephora, der falder i mine favoritter kategorien. Her ser det dog ud som om, at Sephora og jeg er ret enige om, hvad man kan kalde favoritter. Der er en lang række af skønne mærker, og selv de enkelte produkter fra de mærker er velvalgte. Det er en rigtig fin kalender med en meget flot værdi! Køb den i Sephora eller online på webshoppen for 995 kroner*.

6. Rituals…
Disse to kalendere ryger hurtigt… det er den store af dem, jeg er mest begejstret for… Den lille er selvfølgelig også flot, men det nye design af den store med små huse med lys i er SÅ fin. Om de endnu kan findes i Rituals… butikker, ved jeg ikke. Der er altid en bred vifte af produkter fra de forskellige ritualer, så selvom du ikke er helt hjemme i dem alle sammen, har du i hvert fald mulighed for at snuse til dem. De to kalendere koster henholdsvis 475 kroner og 740 kroner.

7. Makeup Revolution
Pensler, masser af makeup og lidt accessories er indholdet i Makeup Revolutions julekalender. Der er så mange fine produkter fra Makeup Revolution, for eksempel har jeg lige købt to blushes og en highlighter, alle tre i fin kvalitet og gode farver. Det er jeg kæmpe fan af til de priser! I kalenderen har Makeup Revolution en masse specielt fremstillede produkter bare til kalenderen og det gør mig nysgerrig. Prisen for julekalenderen er 435 kroner, så jeg er ret sikker på, at man får temmelig meget for sine penge.

8. House of Stars
Hvis du tror, der er noget som helst hastværk eller tilfældighed over sådan en julekalender… så kan du godt tro om. Der bliver arbejdet hårdt for at finde de helt rigtige produkter til den rigtige pris. Den proces har jeg fulgt hos House of Stars, det er ret sjovt at sætte de forskellige produkter op i rækkefølge og beslutte, hvilke gaver der er gode til weekenden, og hvilke der er bedre i hverdagen. Det er et kæmpestort puslespil… især når man egenhændigt samler hele syv styks! Der er kalendere til alt fra 799-3550 kroner, du kan læse mere om dem på webshoppen*.

9. By Terry
Det er meget sjældent, at jeg bliver ramt af nærighed. Det er ikke en af de ting jeg ligefrem praler med, men der er altså produkter, jeg afholder mig fra at købe, fordi jeg bliver nærig. Sådan er det med By Terry, jeg har ret mange gode erfaringer med produkterne, men jeg synes de er SÅ dyre. Derfor blev jeg ret begejstret, da jeg så By Terry julekalenderen. Her er den perfekte mulighed for at få prøvet flere af de dejlige produkter af, mens jeg også kan forkæle mig selv med lidt af hudplejen, som jeg virkelig gerne vil teste. Julekalenderen er med sine 1290 kroner* i den dyre ende.

10. Matas
Der er flere og flere mærker og webshops, der har julekalendere i forskellige prisklasser. Det er et fint tilbud, for det ER en dyr fornøjelse med sådan en kalender. At glæden og forventningen står mål med prisen, uanset hvad den står til, er der nok ikke så meget tvivl om. Matas har nogle flotte kalendere i år, der er mange forskellige mærker i og de er også fine. Der er endda en Matas Natur kalender, særligt til dem der går op i økologi og naturlige ingredienser. Kalenderne koster henholdsvis 599,95, 799,95 og 999,95 kroner*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anne - Sofie A

Og så er der lige Liberty’s den er mega smuk købte den forrige år og savler stadig over box’en.
Desværre er præparaterne bare gl. travere, måske synes man om 1/3 del af tingene, og så bliver det dyrt.
Personligt falder jeg for box’en er den smuk så ja…..
Det er det samme m. parfume en flot flakon det sælger.
Tror ikke det bliver til nogen i år.

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Ja, Liberty er også en svaghed her… De er så fine <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *