Billig hårkur med planteolie til tørt hår

17.09.20
Garnier Hair Food og Yves Rocher

Garnier Hair Food og Yves Rocher Botanical Balm

Hårpleje fra Yves Rocher og Garnier har meget til fælles: Det er fransk, parfumeret, plantebaseret, til gode priser og uden silikone.

Du finder ingen silikone-forskrækkede bloggere her. De gode, let-opløselige silikoner er fantastiske til at give produkter unikke konsistensen og til at lægge en beskyttende overflade på ødelagt hår.

Men der er kunder derude til silikone-fri produkter, ingen tvivl om det. Og både Garnier og Yves Rocher laver nogle gode og billige af slagsen.

Garnier Fructis Hair Food 3-in-1 Usage Mask
Udover at Garnier er en virkelig god hårkur, så skal du også vide, at den kræver noget af din lugtesans. Okay, jeg er sart, jeg ved det. Men f…. den lugter. En ting er, at den lugter, mens jeg bruger den, og at lugten bliver hængende i mit hår resten af dagen. Men selv krukken med låget lukket spreder en kraftig duft på mit badeværelse konstant. Det er som at have en hårkur og potpourri i et.

Alle maskerne i Garniers Hair Food-serie er 3-i-1 produkter, og det er jeg vild med. Du kan bruge dem som leave-in, du kan bruge den som balsam eller som hårkur – alt efter hvor længe du lader den sidde i. Den er fed, og min knastørre og porøse spidser sluger det i sig.

Indholdet er et par klassiske balsam-ingredienser kombineret med en masse planteolier. Banan-versionen, som jeg har, indeholder faktisk banan-saft samt sheasmør, olivenolie, soja,  kokos og meget mere. Der findes også en papaya-variant, en macadamia og en aloe vera. Jeg har kun prøvet min banan, men ingredienslisterne ser meget ens ud. Hvis I har prøvet de andre, så vil jeg meget gerne høre om det. Også om lugten.

Hårcreme fra Yves Rocher
Jeg er allerede fan af Yves Rocher Nourishing Day Cream, der er en let plejende creme til håret, og nu har Yves Rocher lanceret Baume Botanique Universel, der minder meget om. Det virker derfor oplagt at skrive om dem begge sammen. Groft sagt så er Day Cream den lettere version og Baume Botanique Universel den federe version.

Begge produkter er plejende leave-in produkter til håret. En cremet hårkur til at smøre ind i tørre spidser. De indeholder begge kokosolie og andre planteolier, men der er mest kokosolie i Baume Botanique Universel, hvor den står øverst på ingredienslisten – bortset fra vand. Hvis du mangler fedt til dit tørre hår, som ikke tynger, så er begge produkter en behagelig løsning.

Begge hårcremer er parfumerede.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
På Yves-Rocher.dk kan du købe Baume Botanique Universel* til normalpris 199 kroner – lige nu sat ned til 99. Samme sted kan du også købe Nourishing Day Cream til 99 kroner – normalpris 169.*

Garnier Fructis Hair Food 3-in-1 Usage Mask koster cirka 50 kroner for en stor bøtte på 390 ml i dagligvarebutikker, Matas.dk*, Normal eller på Nicehair.dk*.

Produkter fra Yves Rocher er modtaget som et gratis anmeldereksemplar.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
NH

Mine tørre spidser elsker også Garniers hårkur. Min næse er derimod ikke stor fan, hvorfor jeg bruger den med Aloe Vera, da det er den der generer min næse mindst. 3i1-delen er jeg også stor fan af, for så kan det være op til dagsform og tid, hvordan den bruges.

Line

Jeg kan heller ikke holde til lugten af syntetisk banan, men den med papaya dufter altså ret godt, og synes ikke duften hænger ved helt på samme måde. Jeg bruger kun den på alle 3 måder og jeg elsker den!

morerudepaanoget.bloggersdelight.dk

Yes – det er helt rigtigt. Banankuren stinker af banan 😀 Men ellers synes jeg også, at den er rigtig god – især til prisen.

Susan

Jeg bruger pt Aloe Vera versionen i både shampoo og 3i1. Duften er mild og ikke påtrængende. Men jeg synes ikke helt mit hår får det, det har brug for. Der er stadig lidt for meget udpint Barbiehår over det. Måske kan jeg bare ikke finde ud af, hvad det egentlig er mit hår vil have eller mangler.
Hvis jeg ikke bekymrede mig om det, så synes jeg at Aloe veraen er en ok serie.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *