Tirsdagstip: Forkæl dine kære

05.05.20
Mors dag
Mors dag
Katjas mor Lise til venstre med veninderne Vibe og Lone til en aften med Pudderdåserne

I år har din mor og andre af dine kære sikkert ekstra meget brug for kærlige tanker og omsorg. Min far er gammel og tåler ikke at blive udsat for smitte… Og nu hvor ældsten har undervisning, kan vi ikke længere vide os sikre. Det går ud over de gamle, faktisk er de ret trætte af, at vi ikke kan ses. De er ved godt helbred og det er vi ind til videre også, men sådan skal det jo gerne fortsætte.
Her hjemme har vi ikke tradition for særlig morforkælelse… derimod dyrker vi i stor stil familieforkælelse. Selvfølgelig har vi hver vores særlige dage, hvor der er ekstra forkælelse, men de gode oplevelser foregår i fællesskab.

Mors dag
Mors dag er jeg blevet opdraget til at huske, og fra jeg var temmelig ung, har jeg selv sørget for at forkæle min mor… enten på dagen eller på et andet tidspunkt. En anerkendelse af, at man betyder noget for andre, behøver heldigvis ikke falde en bestemt dag for at gælde. Alligevel er anden søndag i maj nærmest printet ind i min hjerne. I år bliver det en lidt anderledes anerkendelse, fordi vi jo ikke lige kan svinge forbi. Det var min tanke, at jeg ville samle en lille pakke og sende… men jeg er endt med at få sendt tingene direkte til hende i stedet. Der er så mange gode tilbud, at der er rig mulighed for at forkæle dine kære med lidt forkælelse.

Forkæl dine kære
Der er jo et hav af muligheder, når det kommer til gaver, og de fleste sætter pris på forkælelse enten af den ene eller den anden slags. Herunder har jeg samlet nogle af de tilbud, eller webshops jeg selv har shoppet på for at få forkælelsen i hus. I år har jeg prioriteret danskproducerede produkter eller dansk ejede firmaer.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

 • Din mor har med garanti brugt GOSH på et eller andet tidspunkt i sit liv. De producerer stadig rigtig gode produkter de fleste af dem er parfumefri og en del af dem er veganske. Som noget nyt er der flere, der er Allergy Certified og så bruger GOSH også OWP, hvor det kan lade sig gøre. GOSH kører 25% rabat på alt kosmetik med koden MOR25* (og så er der i øvrigt nogle helt vilde tilbud på udvalgte produkter*).
 • I min familie ELSKER vi ost, det hører ikke rigtig til på en skønhedsblog, men det er altså en af de ting jeg har sendt til min mor… ARLA UNIKA kan blive et dyrt bekendtskab, så er du advaret. De sælger nemlig ikke bare ost, men en masse andre delikatesser. Blandt andet Cold Hand Winerys uovertrufne koncentrerede æblevin Malus X Feminam. Se dét er forkælelse!
 • Nødder og god chokolade fra Social Fodies… og selvfølgelig en Chufabollemix, som vi er aldeles afhængige af her hjemme.
 • Som jeg vist nok har nævnt et par gange er jeg tedrikker, og det har jeg naturligvis hjemmefra, så min mor skal naturligvis også have noget af sin yndlingste: Hvid Tempel the fra A.C. Perch’s Thehandel.
 • Vores familier er dedikerede fans af vores produkter, derfor kan du på dåseshoppen få to for én af A-Serum, Alt i en Hyaluronsyre, Ansigtsolie og Anti-age Ansigtscreme*$ (det figurer først ved betalingen). Min mor bruger dem alle sammen, så der er lidt til lageret.
 • Teaterbilletter eller billetter til andre kulturelle arrangementer. Min mor og jeg skal helt sikkert i teatret i løbet af næste sæson Betty Nansen har mange spændende forestillinger, men det har GROB og alle de andre bestemt også. Museer og andre skønne steder har også medlemsskaber, der er værd at støtte. Selv har jeg haft Klubkort 1+1 på Louisiana og Gl. Strand i årevis.
 • Interiør, smykker og stel… Du kan finde det hele hos Anne Black, som både Katja og jeg har støttet efter hendes velfortjente sejr mod giganterne. De fine Grow hængepotter er bare et bud… der er skåle, krukker og alverdens fine sager.
 • Roast leverer seriøst god kaffe… Her hjemme brygger vi aldrig kaffe, men Katja er abonnent og har derfor indimellem gemt lidt af min favoritkaffe til mig. Den er ikke på shoppen lige nu, men abonnementet er der altid og det er altså virkelig praktisk og så er det oven i købet virkelig gode priser.
 • Min mor og jeg deler ikke ligefrem musiksmag, men jeg er overbevist om, at Dreamers’ Circus kan overbevise hende om, at jeg ikke helt er faldet ved siden af. De tre gutter er så vanvittigt dygtige musikere, at det er svært ikke at sætte pris på, uanset om man er til genren eller ej.
 • Maduro skal med bare fordi det altid er muligt at finde den helt rigtige gave. I tidens løb har jeg købt alverdens krimskrams i Maduro, og jeg kan tilbringe timer derinde, hvis jeg fik mulighed for det.
 • Hos Matas* kan du få 20% på alle dufte.

Der er selvfølgelig et hav af shops, i hvert fald rigtig mange flere end jeg har nævnt. Skriv gerne dine ideer i kommentarfeltet, til inspiration for os og alle de andre.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jeanette Roll

Jeg er stor fan af alle jeres produkter og har i lang tid brugt a-serum 2%. Vil I anbefale at jeg går op til 5% for endnu mere effekt? Jeg er 36 og har normal hud.

Helene Randløv

Hej Jeanette
Det kan du sagtens, selvom du har brugt 2% i lang tid, er det bedst at trappe langsomt op med 5%… Så kan du skifte mellem de to i starten.
Kh. Helene

Katrine

Ej hvor blev jeg overrasket over at se Malus x Feminam på jeres blog! Den serverer jeg nemlig på foodtours i København. Gud, hvor jeg savner mit arbejde ….
Kh

Helene Randløv

Hej Katrine
Den vin er fantastisk, jeg ELSKER den og har besluttet mig for at introducere så mange som muligt for den.
Det lyder som et spænende job, det lyder bestemt som noget for Katja og jeg.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *