Tilbud til tørre hænder: 3 for 2 på sæbe eller fodcreme

23.04.20
Saebe tilbud

Saebe tilbud

Vi har lavet et tilbud på vores Alt i en sæbe og Fodcreme til alle jer med tørre hænder (eller tør hud andre steder for den sags skyld…). På Dåseshoppen får du derfor lige nu 3 for 2 af henholdsvis Alt i en sæbe og Alt i en fodcreme. Tilbuddet gælder på enten 3 sæbe eller 3 fodcreme – ikke blandet.

Alt i en sæbe vasker huden ren uden at udtørre. Den indeholder få, helt milde ingredienser og ingen parfume. Du kan selvfølgelig bruge den til at vaske hænder med, men den er også en mild ansigtsvask, der kan fjerne makeup, du kan vaske din krop med den eller du kan bade dine børn i den. Tør hud som skyldes håndvask kan ikke cremes væk alene, det bedste middel er at skifte til en blidere sæbe.

Køb Alt i en sæbe på Dåseshoppen her.

Undskyld, vi ved godt, at mange af jer har det stramt med at bruge en fodcreme på hænderne, men det er simpelthen den bedste creme til alvorligt tørre hænder. Så kan I ikke ignorere, at den hedder fodcreme? Den virker nemlig på tør, ødelagt og revnet hud – hvad enten den sidder på fødderne eller hænderne. Så smør både fødder og hænder ind i den.

Køb Alt i en fodcreme på Dåseshoppen her.

Tilbuddet gælder på enten 3 Alt i en sæbe eller 3 Alt i en fodcreme – ikke blandet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Annette

Dejligt med tilbud!!
Hvor længe gælder det?

Helene Randløv

Hej Annette
Til den 13/5 🙂
Kh. Helene

Malene

Vil I ikke overveje at lave refill af sæben? Jeg har selv beholdere til sæben, så det ville gøre det meget nemmere – det er svært at hælde det hele ud i jeres eksisterende form.

Helene Randløv

Hej Malene
Vi har undersøgt muligheden en hel del, det er desværre ikke så nemt, som det kunne synes.
Kh. Helene

Vanessa

Hej,
Jeg sveder en del fra fødderne. Og har købt fodcremen som jeg vil bruge ved aftenstid, men er i tvivl om jeg skal bruge min antiperspirant før eller efter jeg har anvendt alt i en fodcreme med Carbamid. Kan i hjælpe? Tak for en god blog

Helene Randløv

Hej Vanessa
Hvilken anti-perspirant drejer det sig om? Det afhænger lidt af konsistensen. Er det vores fodcreme, du har købt?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *