Tirsdagstip: Hold ud indtil produkterne virker

22.04.20
Blandede produkter

Blandede produkter

I forhold til lægemidler kan du hygge dig med nogle rigtig lede bivirkninger, inden virkningen sætter ind. Sådan er det til dels også med hud og hårpleje. Der er flere af vores læsere i de forgangne uger, der har fået kaffen galt i halsen over mine anbefalinger. Og det kan jeg godt forstå, for det gamle udtryk ”man må lide for skønheden”, er jo helt absurd. På den anden side er der desværre en flig af sandhed i det. Det er vigtigt at være tålmodig og især vedholdende med nye behandlinger og ritualer. Det kan betyde en væsentlig forværring af den tilstand, som man så gerne vil være kvit. Det kan endda betyde en forværring i længere tid. Alt det man i hvert fald ikke har lyst til, når nu man endelig gør det rigtige.

Trap op
Igen og igen anbefaler vi, at du skal trappe langsomt op, når du prøver nye produkter. Første skridt er beslutningen om at tage kampen op mod, hvad end det er, der er din udfordring. Når du er nået der til, er det selvfølgelig træls at holde igen, det har vi fuld forståelse for. Alligevel er det vigtigt at gøre det netop for at undgå, at huden bliver rigtig sur. Det kan den nemlig sagtens blive alligevel. Derfor er det også så vigtigt, at du ALDRIG tester produkter om morgenen. Test af produkter hører altid aftenen til, helst i god tid inden sengetid. Får du en reaktion, er det vanvittigt svært at få huden beroliget igen. I hvert fald nok til, at du kan gå ud af døren, som du plejer.

Puslespil
Temmelig ofte får vi spørgsmål om kombinationen af diverse produkter. Det er slet ikke spor let at svare og det er altså rigtig svært at samle et puslespil, hvor en del af brikkerne mangler. Det er en anden grund til at optrapning er så vigtig. Hvis noget af det andet, du gør eller bruger, er uhensigtsmæssigt, kan det ene produkt sagtens vælte læsset. Det er også derfor, at du skal lave en liste over samtlige produkter, du bruger. Det er ikke for min skyld, at du skal være grundig, men for din egen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *