Tirsdagstip: Tyske apoteker på nettet

28.01.20
Tysk

Tysk

Jeg er stadig ikke kommet mig over tabet af Apo-Rot. Jeg vil gerne betale danske priser, men der er et par tyske produkter, jeg bruger, som man kun kan købe på de tyske apoteker. Derfor har jeg lige siden ledt efter et alternativ. Her er et par forslag. Jeg har endnu ikke selv købt derfra, jeg har klaret mig på leveringer fra min tyske familie. Men jeg er ved at lægge en ordre netop nu hos Bodfeld. Jeg har endnu:

Bodfeld-Apotheke (reklamelink*)*
Bodfeld-Apotheke ligner et firma, der gerne vil overtage efter Apo-Rot. De er velkendte i Tyskland, og tilbyder nu international fragt. De sender til Danmark for 9,98 euro med DHL. Så det er ikke billig fragt, men den er der. Udvalget er stort, og Das Deutsche Institut für Service-Qualität har sammen med N-TV kåret dem som bedste online-apotek. Webshoppen findes kun på tysk, så det kræver en smule tysk-kundskaber at komme igennem. Der er en Google Translate knap.

Flensborg Apotek
Jeg har set flere anbefale Flensborg Apotek på det sidste, men jeg har endnu ikke selv nået at få brugt det. Jeg håber, at I vil tilføje jeres erfaringer i kommentarerne. Den helt store fordel ved Flensborg Apoteks webshops er, at den er på dansk. Udvalget er ikke stort, men det vigtigste er der, og hvis du ikke kan nok tysk til at klare dig på en tysk webshops, så kan du finde de mest solgte produkter her.

Har du nogle erfaringer med tyske apoteker på nettet?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Mia

Jeg har handlet på mycare.de. Men jeg vil straks kigge på dem, I anbefaler 🙂

Kathrine

Jeg har handlet hos Flensborg apotek (Rats apotheke), og det fungerede fint. Dog er forsendelsen dyr hvis man handler for under 500 kr. Den kostede på daværende tidspunkt ca. 90 kr.
Bestilling og levering forløb uden problemer, og jeg kan anbefale webshoppen, hvis man kan leve med leveringsomkostningerne, eller handler for over 500 kr. så leveringen er gratis.

Conny

Jeg bruger det danske webapoteket.dk – gode priser og ingen leveringsomkostninger hvis man er klubmedlem – og så kommer varerne hurtigt

Stine

Jeg brugte også Apo-Rot flittigt og har manglet et alternativ. Bodfeld skal helt sikkert prøves. Der er mange penge at spare. Tak for tippet 🙂

Thomas

Bodfeld spiller max og er på mange håndkøbsmidler halv pris ift til i DK

Annette

Hvad er der sket med apo rot, sender de ikke til DK mere eller hvordan? Jeg bruger desuden også webapoteket og det fungerer top optimalt, men nok ikke så interessant hvis det er tyske sager man er på jagt efter

Helene Randløv

Nej, desværre ikke.
Kh. Helene

Bodil

Shit sender de ikke til Danmark mere? Jeg køber stort ind hvert 1/2 år af alternative ting, cremer og lidt allergipiller mv.

Helene Randløv

Nej, desværre ikke.
Kh. Helene

Liljan

Hej jeg har også tidligere brugt apo-rot men har nu bestilt ved apo-discount.de var de billigste jeg kunne finde 🙄 og trods fragt meget billigere end i dk 👍er kun på tysk sender med DHL bestilte den 27/1 og får det i morgen med postnord 👏👏

Helene Randløv

Wauw… det var hurtigt, tak for tip.
Kh. Helene

Mette

Jeg har handlet hos http://www.medikamente-per-klick.de i mange år. De har et stort udvalg og varerne kommer som regel i løbet af en uge. Hvis man køber for over 35€ koster fragten 3€. Hjemmesiden er lidt old-School men kan oversættes til engelsk.

Helene Randløv

Hvor er det godt at høre. Tusind tak <3
Kh. Helene

Birgitte

Medikamente per Klick har jeg også handlet hos i mange år.
Det fungerer altid upåklageligt og de har et stort udvalg.
Min oplveelse igennem årene har også været at de stort set altid var billigere end ApoRot.

Dorthe

Hvad skete der med aporot? Har handlet der flere gange, og blev så sørgeligt overrasket over ikke at kunne bruge siden mere

Katja Moikjær

De har lukket for den afdeling, der sendte til Danmark. Hvorfor ved jeg ikke. Desværre!

Berit

Jeg bestiller altid B12 ampuller i Tyskland. Herhjemme koster 3 ampuller 545,00 dk.kr. I Tyskland koster 10 ampuller 66,- d.kr…..! Plejede også at bruge Apo-rot men denne gang har jeg brugt Bodfeld – som faktisk var billigere end både Rats-apotheke og apo-discount!

Helene Randløv

Hej Berit
Wauw, det var ellers en besparelse! Tusind tak for info <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *