Pudderdåserne holder Black Friday – spar 40% på vores produkter

29.11.19
Black friday banner

Black friday banner

Hvis man skal holde Black Friday, så skal man altså gøre det ordentligt – så det gør vi!

Du kan lige nu spare 40% på Dåseshoppen – HVIS du køber 3 produkter.

Tilbuddet gælder hele butikken, men det gælder KUN i dag fredag.

Rabatten virker på 3 produkter ad gangen. Altså på enten 3, 6, 9 osv produkter.

Find Dåseshoppen.dk her

Glædelig fredag og hav en dejlig weekend allesammen.

Black Friday Pudderdåserne

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Claudia

Hej 🙂 Gælder det også gaveæskerne – altså at en gaveæske tæller som et produkt?
Mange hilsner Claudia

Katja Moikjær

Ja 🙂

Nanna

Nu lige et hurtigt spørgsmål – hvor længe kan jeres produkter holde, hvis de bliver købt til lager, og altså først tages i brug senere? Kan jeg gå ud fra at produkternes holdbarhed altid er afhængig af hvornår de bliver åbnet, eller har de også kun en hvis holdbarhed i skuffen?

Katja Moikjær

Hvis de er uåbnet, ikke bliver udsat for voldsom varme, kulde, sollys osv… jeg har selv produkter liggende der er flere år gamle. De virker helt fint

Simone

Siden virker ikke! Jeg havde alle mine ting i kurven men da jeg skulle betale står der bare “error”. Og nu kan jeg slet ikke komme ind på deres hjemmeside – er det bare mig? Jeg håber at kunne prøve senere og forhåbentligt få bestilt mine varer, for sådan et godt tilbud kan man ikke ignorere 🙂

Katja Moikjær

Virker den igen nu? Vi var lige nede i et kvarters tid

Sibel

Når I mon at tjekke jeres messenger for spørgsmål til køb af de rigtige produkter til ens hudproblem:-)?

Katja Moikjær

Jeg har svaret 🙂

Jannie Nygaard Riise

Hej Jeg handlede på siden kl. 14.40.Jeg har betalt via mobilpay Jeg fik en besked om at ordren var gået igennem, men har ikke fået en ordrebekræftelse. Glæder mig til produkterne, men er lidt urolig over om det er lykkedes. Elsker jeres produkter og det fantastiske tilbud!!!

Katja Moikjær

Hej Jannie. Gider du sende en mail til mig på katja@pudderdaaserne.dk? Så tjekker jeg

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *