Tirsdagstip: Styr på plastikken

05.11.19
Simple plastik

Simple plastik

Sponsoreret af Simple

Alle vil være grønne, men det er ikke alle, der er lige gode til det. Her nogle af dem, der gør det på en særlig effektiv, gennemført eller gennemtænkt måde.

Simple skifter til genbrugsplastik og nedsætter deres totale waste impact
Simple offentliggjorde sidste år, at de vil udskifte al PET-plastik til 100% genbrugsplastik. Det betyder, at fra 2020 vil alle de transparente flasker, som Simple bruger til blandt andet deres eye makeup remover og eau micellaire udelukkende være lavet af genbrugsplastik.

Samtidig har Simple adskillige andre tiltag på programmet:

  • Væggene på deres creme-krukker er blevet tyndere for at spare på plastik
  • Hætterne på tuberne er blevet lettere
  • Simple har skabt en særlig form for emballage til wipes, der er lavet af en enkelt type plastik i stedet for flere forskellige typer. Dette gør det nemmere efterfølgende at genbruge emballagen.

Som en del af Unilever-koncernen har Simple været med til at Unilever har nedsat deres totale mængde af a”waste impact” med 30% siden 2010 – og det er INKLUSIVE den mængde affald Unilever generer via deres forbrugere. Det er ikke bare deres kontoraffald… Læs mere her.

På sigt vil Simple og resten af Unilever indsamle og genanvende mere plastik, end de sælger.

Kevin Murphy bruger udelukkende Ocean Waste Plastic
Mens vi andre skifter nogle af vores emballage ud med emballage lavet af 40% Ocean Waste Plastic, går Kevin Murphy hele vejen og skifter al deres plastik ud med 100% Ocean Waste Plastic. Kevin Murphy var ikke bare de første til at skifte til Ocean Waste Plastic, de gør det også hele vejen, så deres plastikemballage bliver 100% Ocean Waste Plastic.

Læs mere om Kevin Murphys samarbejde med Pack Tech om Ocean Waste Plastic her.

Yves Rocher laver koncentreret brusegelé
Yves Rocher har skabt hudplejens svar på koncentreret opvaskemiddel: En koncentreret brusegelé, som med kun 100 ml. giver det samme indhold som en konventionel flaske på 400 ml.

Fordelene er oplagte: Mindre plastik, mindre vægt, mindre plads, mindre affald og lettere at transportere.

Men ligesom med den koncentrede opvaskemiddel eller det koncentrerede vaskepulver fungerer det kun, hvis du bruger tilsvarende mindre, og det er ikke altid lige nemt at huske.

En enkelt dråbe af Yves Rocher Gel Douche Concentré er nok til en hel krop – og kommer du til at bruge du mere, så forsvinder alle fordelene ved produktet ud med badevandet.

Sponsoreret af Simple. Læs mere om lanceringen af Simple i Danmark i alle vores indlæg om produkterne her.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *