Månedens Favoritter: Juni 2019

26.07.19
Månedens Favoritter: Juni 2019

Månedens Favoritter: Juni 2019

Det der med at være dåse har fyldt så meget i foråret, at jeg har haft svært ved at nå mine faste indlæg. Så endnu en gang genoptager jeg Månedens Favoritter, der har været i hi siden oktober sidste år… En MEGET sen Månedens Favoritter: Juni 2019 inden udgangen af juli kan jeg godt retfærdiggøre. Der er endda flere af favoritterne, der har fulgt mig hele foråret. Deres historie fortæller jeg selvfølgelig mere om herunder.
Månedens Favoritter: Juni 2019 er præget af nye opdagelser, som er blevet faste i mit ritual og en del forfængelighed. Det går både den ene og den anden vej, hvor den ene var lige ved at blive valgt fra, blev anskaffelsen af den anden udskudt. Det er pinligt at blive grebet i at være så overfladisk. Dog kan jeg trøste mig med, at det kun gælder forholdsvis ligegyldige ting.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Sphynx Portable Razor All-in-One Travel Razor*
Det tog lidt tid, inden jeg fangede fidusen. Nu vil jeg ikke afsted uden denne praktiske dims. Det er en rigtig god og gennemtænkt rejsekammerat. Der er en lille beholder til vand, der er to skrabere og en praktisk fast sæbe.
Det er mest de to skrabere, der gør en forskel for mig. Det er både overskægget og håret under armene, jeg gerne vil være kvit, og nu tager jeg ikke længere fejl i skyndingen. Og ja, jeg fjerner håret i ansigtet med skraber. På den måde er det meget lettere at holde styr på, om det er tid til laser igen.
Uanset om jeg brugte begge skrabere eller ej, er den smarte dims perfekt, når man er på farten. Blandt andet havde jeg den med, da vi var på messe i Paris, den fylder heller ikke alverden i kufferten.

2. Depend 7day Hybrid Polish*
I år har jeg været sløv til at få lakeret og pyntet mine negle. På et eller andet tidspunkt må jeg være kommet ud af vanen. Nu er jeg så småt på vej ind i vanen igen. Siden jeg fik lagt Shellac til Danish Beauty Award, har jeg haft gang i lakkerne igen.
Depend Minilakker og O2-lakkerne er i anledning af, at Depend fejrer minilakkernes 25-års jubilæum, blevet fint pyntet. Måske derfor har Depend givet den gas med smukke kollektioner i år. Tjek især deres kollektioner ud, hvis du leder efter gule nuancer.
Så længe 7day Hybrid Polish har eksisteret, har de været mine favoritter. Min kærlighed er især landet hos de to lilla nuancer Rachel Got Off The Plane Nr. 7174 og Tyrannosaurus Ross Nr. 7182 fra Friends kollektionen. Så de er blevet brugt flittigt både i kombination og alene.

3. The Makeup Library Mineral Powder Pixel Perfect
Det var en læser, der gerne ville høre mere om The Makeup Library, der er Normals eget mærke. Indledningsvis var jeg ikke ret imponeret. Det var inden, jeg havde prøvet produkterne. De produkter er pakket ind, som om de aldrig skulle pakkes ud igen. Det er simpelthen så irriterende, når man skal sidde og kæmpe for at få sikkerhedsplastikken af og selve emballagen er klistret til med tape. Bortset fra det sure opstød, så har jeg kun rosende ord tilovers for The Makeup Library. Produkterne er virkelig gode. Foundation, læbestifter, concealere, øjenskygger og dette pudder har jeg været særligt glad for. Det er så fint malet, og det ligger virkelig pænt på huden. Det, jeg bruger pudder til, er at mattere T-zonen. Sådan fungerer The Makeup Library Mineral Powder Pixel Perfect virkelig godt, og det holder også virkelig godt.

4. Comfort Zone Remedy Cream to Oil Ultra Gentle Cleanser
Først i marts, gik det op for mig, at Comfort Zone har en helt uparfumeret serie. Comfort Zone er ellers glade for æteriske olier og produkterne er skønne, selvom min hud bliver sur. Den uparfumerede serie er så interessant, at jeg lod mig overtale til at prøve et produkt, jeg ellers undgår. Rensecreme og -mælk er produkter jeg altid går uden om. Det er sært, for jeg elsker jo renseolie og -balm. Første gang jeg prøvede Comfort Zone Remedy Cream to Oil Ultra Gentle Cleanser var jeg ikke imponeret. Cremen bliver til olie, når du masserer den ind i tør hud, og lidt vand på fingerspidserne gør den mælket. Heldigvis fik den drøje creme flere chancer. Da tuben var tom, legede jeg endda Jørgen Clevin for at få det sidste ud. Nu har jeg købt en ny.

5. Gdh Platinum + Styler Festival Edition
I november blev jeg præsenteret for den nyeste styler fra ghd. Mit overblik i forhold til de forskellige stylere er efterhånden ikkeeksisterende. Bortset fra at den klassiske Gold Styler selvfølgelig er der endnu. I Platinum+ har ghd samlet den bedste teknologi fra de forskellige stylere, der har været i sortimentet i de senere år. Så den er lynhurtig, effektiv, den har termostater i begge pladerne og holder den magiske temperatur på 185 grader. Den fås selvfølgelig i sort og hvid, men hver sæson kommer der som regel en flot ny version, som dog kun findes i begrænset oplag. Denne gang er det en regnbuefarvet festivalversion, og jeg er vild med den. Det er ikke så tit jeg glatter hele mit hår, oftest bruger jeg den til at få glattet pandehåret og lidt fylde på toppen, når jeg sætter håret op.

6. Urban Decay Brow Endowed*
Helt generelt er fiberprodukter til øjenbrynene et kæmpe hit i mine øjne. Der er efterhånden mange af dem på markedet. Til at starte med troede jeg, at den var ringere end andre varianter, fordi det er to trin. Selvom det egentlig ikke giver mening, er det nærmere en videre udvikling. Først bruger du den ende med fibre, derefter tilfører du farve med den anden ende. Det tager vitterligt et øjeblik. Brow Endowed giver brynet mere fylde. De ser meget kraftigere ud, og du kan farve lidt på huden, hvis du mangler hår hist og pist. Alt i alt er det et meget komplet produkt i to enkle trin. Det er nok det mest brugervenlige brynprodukt, jeg har haft i hænderne længe. De meget slanke børster fordeler en perfekt mængde produkt, så du ender ikke med klatter af hverken fibre eller farve i hårene.

7. Glossier Play Glitter Gelée i Phantasm¤
Det er det mest besværlige glimmerprodukt jeg til dato har arbejdet med. Hold nu fast, hvor jeg har bandet over det. Alligevel får jeg lyst til at bruge det igen og igen, fordi det simpelthen er så fint. Sikke et dilemma. Det er transparent hologlimmer i forskellige størrelser, der ligger i en gelé. Det er nærmest så lidt brugervenligt, som det kan blive. Umiddelbart er det jo en fin idé, men i praksis fungerer det ikke rigtig. Gelébasen får ikke rigtig de små og store pailletter til at sidde fast, det betyder at de havner på kinderne og alle mulige andre steder. Det er netop pailletterne i forskellig størrelse, der gør den så vanvittigt tiltalende, men det er også dem, der forringer anvendelsesmulighederne. I hvert fald skal man være særdeles opmærksom på placeringen af særligt de store pailletter.

8. GOSH 3in1 Hybrid Eyes i farven 004 GreyBrown
Savner du et multifunktionelt produkt, der kan fungere som øjenskygge, eyeliner og brynfarve, så behøver du ikke lede længere. Der er seks forskellige nuancer af GOSH 3in1 Hybrid Eyes. Der er tre lyse, der fungerer virkelig godt som base for din øjenmakeup. Og så er der tre mørke, der har langt flere anvendelsesmuligheder. Det er et perfekt produkt til ferien, hvor den nemt kan fungere som en fin skarp eller blødt udtonet eyeliner, du kan fylde brynene ud eller give den gas med et smokey eye. Det er nemt at duppe lidt farve på med en finger, og vupti så er du klar. Sørger du for at have et par pensler med, kan de bruges endnu bredere. Særligt 004 Greybrown er den helt rigtige gråbrune nuance, der let fungerer til det hele, også selvom du har mørkere bryn.

9. Erno Laszlo Hydra-Therapy Memory Sleep Mask¤
Det ville være en underdrivelse at sige, at jeg var skeptisk, da jeg prøvede denne maske. Der er uendeligt mange middelmådelige produkter i denne kategori, derfor skal der noget særligt til at imponere mig. De interessante ingredienser står nederst på ingredienslisten, så forventningsfuld var jeg ikke. Effekten er dog forrygende, så de gode ekstrakter fra blandt andet tang og figenkaktus gør jobbet rigtig godt. Min hud har det markant bedre allerede efter en nat, og efter et par nætter er effekten også synlig. Huden er mere elastisk, blødere, gennemfugtet og fyldigere, samtidig holder effekten i løbet af dagen.
Og ja, det ER bare en natcreme. Godt nok en anderledes natcreme i forhold til konsistensen. Faktum er at det er en imponerende mængde fugt, den kan bidrage med, så den er en rigtig god ven, også når det bliver koldere.

10. Atelier Flou Paradis Paradis
I første omgang gik jeg forbi duftene fra Atelier Flou, fordi flakonerne er så prangende. Alligevel var det sådan en jeg endte med at tage med hjem fra mit besøg hos Jovoy i Paris. Und dig selv et besøg hos Jovoy, hvis du er glad for dufte, du kan både gå i fred eller få super kompetent hjælp, hvis du mere er til det. Der er endda en sofa, du kan placere veninden eller kæresten i, når det trækker ud.
Paradis Paradis er meget feminin, og en fin kontrast til de mere maskuline dufte jeg sædvanligvis vælger, når det er varmt. Duften er som en harmonisk, ren og let pudret buket blomster. Der indgår noter af hybenrose, iris, jasmin, cedertræ og moskus. Noterne smelter nærmest sammen til en sæbeagtig duft af baby. Den høster mange komplimenter både i hverdagen og i nattelivet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Anna Regine

Månedens favoritter er blandt mine yndlings-indlæg, så det er godt at se, at de er tilbage!

Helene Randløv

Kære Anna Regine
Tusind tak! Det betyder virkelig meget for mig at få at vide <3
Kh. Helene

Katja

Juhu! Highlight of my day! ❤️

Helene Randløv

Taaaak <3

SofieA

De indlæg har jeg virkelig savnet! Dejligt, at de er tilbage på bloggen igen 🙂

Helene Randløv

Tusind tak Sofie <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *