Pudderdåserne Sololie SPF30

20.05.19
Pudderdåserne sololie

Pudderdåserne sololie

Lad os præsentere Sololie SPF 30. En effektiv, parfumefri solbeskyttelse, der kan bruges af alle og selvfølgelig i en praktisk pumpe.

Men hvad adskiller så vores sololie fra alle de andre på markedet? Hvorfor har vi også lavet en? Først og fremmest konsistensen. Den er er silkeblød og lækker og føles faktisk mere som en behagelig plejende kropsolie end som en sololie. Den indeholder ingen alkohol, og den føles hverken udtørrende eller klistret. Kun behagelig.

Blot 8 ingredienser
Sololie SPF 30 indeholder kun 8 ingredienser, nemlig 4 solfiltre, 2 olier, e-vitamin og en vandfast ingrediens:

  • Fire solfiltre: Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis- Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine og Ethylhexyl Triazone. Miljøvenlige organiske (kemiske) solfiltre med god bionedbrydelighed, der ikke viser tegn på at skade koralrev. Giver tilsammen en bredspektret UVB og UVA beskyttelse, der beskytter mod selv de lange UVA-stråler.
  • Coco-Caprylate/Caprate er en let olie, der ikke fedter. Den giver Sololie SPF 30 sin ekstremt lette konsistens og gør den nem at smøre ud.
  • Dibutyl Adipate er en behagelig olie, der giver huden et blødt og glat udseende. Den bruges også til at forbedre effekten af de forskellige UV-filtre.
  • Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer er en multifunktionel ingrediens, der gør produktet vandfast og er vigtig for at opnå den unikke følelse. Den virker også som fugtmagnet.
  • Vitamin E er en antioxidant.

Sådan bruger du den
Spray sololie på hele kroppen, og fordel det med hænderne. For optimal beskyttelse af hele kroppen påføres en mængde olie svarende til en håndfuld. Bruger du den på stranden, skal du være ekstra opmærksom på at bruge nok produkt.

Du kan selvfølgelig også bruge sololien i ansigtet – spray sololie ud i hånden, og fordel jævnt i ansigtet.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Maria

Ønsker mig en sololie i 100 ml ! <3
Så jeg kan få den med på ferier.
Kh Maria

Helene Randløv

Hej Maria
Desværre er emballage (og hyldeplads hos forhandlerne) dyr, så vi har desværre ikke mulighed for at lancere flere størrelser af produkterne :-/
I sommer hældte jeg selv olien i en lille flaske, det fungerede glimrende.
Kh. Helene

Helle Nielsen

Kære Pudderdåserne.
Jeg er begyndt, at bruge jeres anti-age creme, men jeg har tør hud. Jeg overvejer at bruge jeres sololie SPF 30 oven på anti-age cremen for også at få solbeskyttelsen med. Hjælper den mod tør hud, eller skal jeg bruge jeres ansigtsolie uden SPF.
Mvh
Helle.

Helene Randløv

Hej Helle
Tjooo, altså olie er jo ret god til tør hud. Har du overvejet noget fugt under cremen? Anti-age Ansigtscreme er netop temmelig let, så det er slet ikke usandsynligt, at du har behov for noget ekstra fugt. Det kunne være Alt i en Hyaluronsyre.
Kh. Helene

Birgitte

Hejsa! Måske et dumt spørgsmål, kan jeg bruge jeres soloile i ansigtet ovenpå t-zone peelingen og niacinamid 10%? Og vil i stadig anbefale dagcreme under olien? På forhånd tak 🙂

Katja Moikjær

Ikke et dumt spørgsmål overhovedet! Selvfølgelig kan du bruge sololie i ansigtet. Jeg tror ikke du behøver mere creme, men prøv dig frem.

Louise

Hej pudderdåser 🙂
Tak for jeres dejlige produkter, som efterhånden udgør al min hudpleje 🙂
Jeg har et spørgsmål vedr. jeres sololie. Har I nogen erfaring med, hvordan den påvirker hud med tendens til (mild) rosacea og (ikke i udbrud) perioral dermatit?
Mange hilsner Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Nej, det har vi ikke, men jeg vil til hver en tid anbefale mineralske filtre til sådan en hud. På den anden side kan kun din hud give dig svar på, hvad den kan eller ikke kan lide.
Kh. Helene

Nina

Kan jeg bruge denne til mine unger på hhv. 9 mdr. og 3år? De har begge børneeksem og derfor områder med tør hud. De smøres dagligt med fede cremer og deres hud er generelt godt gennemfugtet, der hvor de ikke har eksem.

Helene Randløv

Hej Nina
De burde fint kunne tåle den, men prøv på et lille område inden brug over det hele.
Kh. Helene

Ahn

1000 tak for en fantastisk sololie uden octocrylene (som irriterer mine øjne). Den virker også godt under makeup. Grunden til jeg bruger sololie er, at man ikke kommer til at ligne et spøgelse, og at olier ikke lugter som traditionelle solcremer gør.

Katja Moikjær

Tusind tak. Hvor er det dejligt, at du kan lide den

Rikke

Kan man bruge den til beskyttelse af håret også? 🙂

Helene Randløv

Hej Rikke
I teorien ja, men dit hår bliver megafedtet.
Kh. Helene

Madiha Tanwer

Hej
Jeg er neget fedtet i T-zonerne og undgår helst olier i ansigtet. Men vil dennne gå ind og forværer problemet hvis jeg bruger den? Da den ellers lyder så god:)

Katja Moikjær

Det er en olie, og den er lige så fedtet som alle andre olier. Så hvis du ikke kan lide olie i ansigtet….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *