Pudderdåserne Sololie SPF30

20.05.19
Pudderdåserne sololie

Pudderdåserne sololie

Lad os præsentere Sololie SPF 30. En effektiv, parfumefri solbeskyttelse, der kan bruges af alle og selvfølgelig i en praktisk pumpe.

Men hvad adskiller så vores sololie fra alle de andre på markedet? Hvorfor har vi også lavet en? Først og fremmest konsistensen. Den er er silkeblød og lækker og føles faktisk mere som en behagelig plejende kropsolie end som en sololie. Den indeholder ingen alkohol, og den føles hverken udtørrende eller klistret. Kun behagelig.

Blot 8 ingredienser
Sololie SPF 30 indeholder kun 8 ingredienser, nemlig 4 solfiltre, 2 olier, e-vitamin og en vandfast ingrediens:

  • Fire solfiltre: Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis- Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine og Ethylhexyl Triazone. Miljøvenlige organiske (kemiske) solfiltre med god bionedbrydelighed, der ikke viser tegn på at skade koralrev. Giver tilsammen en bredspektret UVB og UVA beskyttelse, der beskytter mod selv de lange UVA-stråler.
  • Coco-Caprylate/Caprate er en let olie, der ikke fedter. Den giver Sololie SPF 30 sin ekstremt lette konsistens og gør den nem at smøre ud.
  • Dibutyl Adipate er en behagelig olie, der giver huden et blødt og glat udseende. Den bruges også til at forbedre effekten af de forskellige UV-filtre.
  • Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer er en multifunktionel ingrediens, der gør produktet vandfast og er vigtig for at opnå den unikke følelse. Den virker også som fugtmagnet.
  • Vitamin E er en antioxidant.

Sådan bruger du den
Spray sololie på hele kroppen, og fordel det med hænderne. For optimal beskyttelse af hele kroppen påføres en mængde olie svarende til en håndfuld. Bruger du den på stranden, skal du være ekstra opmærksom på at bruge nok produkt.

Du kan selvfølgelig også bruge sololien i ansigtet – spray sololie ud i hånden, og fordel jævnt i ansigtet.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Susanne

Kan jeg bruge den under foundation, nu det er en olie?

Unn Dam Toftegaard

Kan den anvendes på problematisk hud? Tænker på om man risikerer en forværring af acne. Vil dog helt sikkert anvende den til kroppen 🙂

Katja Moikjær

Ja, det kan du. Den bør ikke forværre ane (men jeg tør aldrig garantere noget! hold os gerne opdateret med hvordan det går )

Diana

Hej! Olien lyder super lækker og rigtig god til tør hud. Jeg har prøvet jeres solcreme, men syntes at den sætter sig på (og dermed fremhæver) tørre flager, og i det hele taget udtørrer huden i løbet af dagen. Hvis nu man skal bruge SPF olien som et alternativ til SPF creme, hvor i hudpleje rutinen vil I anbefale at man benytter den? Almen olie er jo før dagcreme, mens solfaktor jo er efter cremen. Mange tak for svar på forhånd, og tak for at i har inkluderet et antioxidant sammen med SPF!
Mvh. Diana

Helene Randløv

Hej Diana
Alt i en Beskyttelse SPF 40 er knastør, det er der slet ingen tvivl om. Prøv dig frem med rækkefølgen, personligt ville jeg ikke bruge både creme og olie om sommeren, men hvis det er sådan, din hud har det bedst, skal du naturligvis gøre det.
Kh. Helene

Pia

Og et meget vigtigt spørgsmål – laver den gullige misfarvninger på tøj?

Helene Randløv

Hej Pia
Vores testere, der har haft den med i varmen og brugt hvidt tøj, siger nej.
De kemiske filtre vil nok altid efterlade en eller anden form for farve om ikke andet så over tid.
Kh. Helene

Cathrine

Det kan godt være, at det er et utroligt dumt spørgsmål; men hvad er egentlig hensigten med at bruge sololie i stedet for alm. solcreme? Fordele/ulemper? Jeg har prøvet at google mig frem til det, men har ikke kunnet finde noget ordentligt svar, så håber I kan være behjælpelige 🙂

Helene Randløv

Hej Cathrine
Man bruger vel bare det, man bedst kan lide, og det man synes virker bedst. Hensigten med SPF er at beskytte huden, uanset om det er creme eller olie.
Kh. Helene

Anne Kirstine

Hejsa. Det ser spændende ud 🙂
Vil den kunne bruges oven på make-up? Fx når man efter arbejde skal et smut ud og det er meget solrigt?
Hilsen Anne Kirstine

Katja Moikjær

Nej, det tror jeg ikke bliver godt. Det er en olie, den vil sandsynligvis opløse din makeup.

Tina

Lækkert produkt! Mangler bare at vide, om den er miljøvenlig ift. havet og koralrevene? Håber!

Helene Randløv

Hej Tina
Det hele står i indlægget og du kan også kigge på billedet 🙂
Kh. Helene

Tina

Sorry, tak! Det gik lidt stærkt.

Helene Randløv

No worries <3

Sarah

Jeg ved ikke om det her overhovedet er et spørgsmål I kan besvare, men jeg har det problem at jeg får uren hud på brystet (ret meget faktisk )og lidt på ryggen når jeg smører produkter på de steder, især SPF. Jeg bruger derfor aldrig produkter de steder normalt, men smører mig selvfølgelig ind i SPF om sommeren og lever med et vanvittigt grimt bryst og en grim ryg. Kan I svare på hvorfor jeg har det problem lige de steder og om jeg vil opleve samme problem med jeres sololie?

Helene Randløv

Hej Sarah
Hvordan er din hud på bryst og ryg? Hvis nu huden er fedtet, giver det jo god mening at den reagerer sådan. Ligesom de færreste ville smøre olie på en fedtet hud… Vores Sololie SPF 30 er let, men den er nok ikke så let, at du ikke vil opleve det samme. Vælg i stedet en MEGET let SPF, La Roche-Posay og Kiehl’s har begge lanceret nogle meget lette geléagtige cremer i år, jeg ville prøve en af dem. Og HUSK at rense huden med et mildt renseprodukt og skifte sengetøj mindst en gang om ugen.
Kh. Helene
Kh. Helene

Sarah

Hej Helene,
Tusind tak for dit svar og dit tip! Jeg synes umiddelbart ikke at min hud er fedtet, men uanset hvad jeg gør ved huden på mit bryst og min ryg så slår jeg ud og får uren hud der – om jeg smører en let creme på, scrubber/tørbørster huden, osv. Min hud alle andre steder er nærmest fejlfri, men lige på brystet går der et eller andet galt, det er som om min hud ikke tåler noget der. Jeg vil prøve at rense huden og prøve en gele-spf.

Kate

Hej – et spørgsmål, hvorfor igen en spray, jeg er så træt af spray der ender mange andre steder end på kroppen. Jeg overvejer meget at købe jeres olie men er usikker på spray delen, har I bud på hvordan jeg undgår at det ender på gulvet og igen ender med en glidebane?

Helene Randløv

Hej Kate
For at styre mængden du bruger, skal det alligevel sprayes ud i hånden.
Kh. Helene

Sidra

Hej jeg bruger udelukkende jeres produkter til hudplejen. Har lige et spørgsmål ift. Sololie. Skal jeg bruge den før eller efter dagcreme?
Håber I har tid til st svare
Kh. sidra

Helene Randløv

Kære Sidra
Så vidt muligt skal SPF altid øverst. Altså oven på din øvrige hudpleje.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *