Appelsinhud – lær at leve med den

20.05.19
Appelsinskræl

Appelsinskræl

Cirka 90 procent af alle kvinder har appelsinhud. Spørgsmålet er altså om ikke vi bare skulle kalde det for helt normal hud?

Det er i hvert fald stort set os alle sammen, der har det. Årsagerne er stadig omdiskuterede, men det skyldes IKKE hverken “giftstoffer”, væskeophobning eller overvægt. Appelsinhud er en helt naturlig og normal konsekvens af, at kvinders bindevæv, fedtvæv og hud hænger sammen på den måde, den nu engang gør (kilde).

Behandling af den helt normale appelsinhud er derfor også ganske skuffende. For at en behandling af appelsinhud skal have en effekt, så skal den kunne modellere om på både fedt, kollagen og bindevæv (kilde). Det er ikke bare sådan lige.

De buler af fedt og bindevæv, du kan se under huden, er ofte upåvirkelige vægttab. Produkter, der sælges til at smøre på, indeholder nok ingredienser, der i teorien kan påvirke fedt, men i praksis er det meget svært at dokumentere en effekt (kilde).

Forbrugerrådet TÆNK lavede sidste år en laboratorietest af anti-cellulitecremer, hvor de målte effekten på testpersoner. Cremerne fra Shiseido og Clarins havde en mindre effekt, men dog en målbar effekt på huden. De øvrige anti-cellulitecremer i testen dumpede.

Behandlinger, der suger, kniber, skrubber, børster og masserer har ofte en umiddelbar effekt – bindevævet svulmer nemlig en smule op og bliver derfor midlertidigt glattet ud.

Dyre behandlingsmuligheder eksisterer i form af laserbehandlinger og lignende. De har en dokumenteret effekt på kort sigt, men der er ikke dokumenteret nogen effekt på den lange bane (kilde).

Den bedste kur er faktisk at blive en mand. Hvor 90% af alle kvinder har appelsinhud er tallet cirka 10% for mænd. Alder og vægt spilder også ind. Jo ældre du er, og jo mere du vejer, jo større risiko er der for at have appelsin hud – men med en forekomst på 90%, såeh…

Lev sundt, spis sundt, dyrk motion – hvis det gør dig glad. Men spørger du efter en kur mod appelsinhud så beklager meget. Vi lover, at I bliver de første, der får besked, når vi finder en.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Jannie

Jeg har også altid hørt at det var umuligt at fjerne, derfor blev jeg mildest talt forundret da min (meget dybe) appelsinhud blev mærkbart mindre, i takt med jeg tog Imedeen. Er jeg mon den eneste som har oplevet det? Så vidt jeg ved er det ikke noget de sælger produktet på.

Katja Moikjær

Det er interessant. Det giver meget bedre mening at et kosttilskud har gjort din hud tykkere fx. Hvilken Imedeen var det?

Jannie

Den gule. Den i tidligere har anbefalet, jeg mener den hedder Time perfektion. Jeg er 36, og har været meget tilfreds med resultatet. Den mest synlige forskel er huden på bagdel og lår, men der er til gengæld også sket en tydelig forskel, faktisk så meget at jeg ville ønske jeg havde taget før og efter billeder.

Katja Moikjær

Det er virkelig interessant. Og det giver mening. Tak

Jannie

Det er mig der takker.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *