Gammel kærlighed: Klorane tørshampoo

03.04.19
Klorane tørshampoo

Klorane tørshampoo

Dengang vi startede med at blogge kunne man ikke engang købe Batiste i Danmark. Kloranes tørshampoo købte begejstrede skønhedsredaktører i Paris og måske på enkelte apoteker, Matas havde aldrig set en tørshampoo (bortset fra Frotté), og vi andre vaskede bare hår, når vores hår blev fedtet.

I virkeligheden havde vores hår og hovedbund det nok langt bedre dengang, men på den anden side havde jeg heller ikke tvillinger dengang og havde langt bedre tid til at vaske hår.

Siden har jeg prøvet et utal af tørshampooer, og alle mærker har i dag tørshampoo. Tørshampoo er på et enkelt årti blevet allemandseje. Det er ikke godt for hverken hår eller hovedbund, tværtimod. Men det er sindsygt praktisk og nemt.

Jeg er selv storforbruger, og det er efterhånden mange år siden, jeg har brugt Kloranes klassiske tørshampoo. Men efter vi har tilbragt nogle dejlige og spændende dage i Paris for at deltage i på InCosmetics messen, har jeg genopdaget Klorane.

Jeg var helt paf – jeg har ikke brugt den i årevis, hvor jeg i stedet har testet gudernemåvide hvor mange andre tørshampoo fra alle mulige smarte nye mærker, og så fisker man en af de rigtig gamle frem igen, og så er den bare svaret på alle ens ønsker.

Fordele ved Klorane tørshampoo for mig:

  • Effektiv – jeg har seriøst fedtet og tyndt hår
  • Giver volumen
  • Giver mindre tørre og stive spidser end mange andre tørshampooer
  • Irriterer min hovedbund mindre end mange andre tørshampooer

Klorane har tilsat beroligende havremælk til deres tørshampoo, og det er en rigtig god idé at tilsætte aktive ingredienser til tørshampoo eller lignede stylingsprodukter, som bliver siddende i håret i stedet for til en shampoo, som man vasker ud igen.

Klorane tørshampoo efterlader et hvidt støv på håret. Det forsvinder igen, når jeg børster håret, men hvis du har mørkt hår, så ved jeg ikke, om det også forsvinder? Del gerne jeres erfaringer. Den findes også i farvede varianter.

Klorane i Danmark er markant dyrere end i hjemlandet Frankrig. Jeg betalte 115 kroner for min tørshampoo på et dansk apotek. Jeg betalte 7 euro for den samme på et fransk apotek i weekenden.

Her kan du købe det
Klorane tørshampoo koster cirka 115 kroner på apoteket. Du kan også købe den online på webapoteket* eller apopro*.

Du kan også købe Klorane på Lookfantastic*, der har et større udvalg af Klorane, der er en stor serie, som vi i Danmark kun får tørshampooen fra. De sælger en version af Kloranes tørshampoo, som er uden aerosol – den har jeg ikke prøvet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Ida

Jeg bruger den til mørk hår og den er fantastisk!!

bella

jeg har længe ønsket en tør shampoo som samtidig plejer håret en smule – en som IKKE gør håret hverken stift, har volume effekt eller som giver hold. jeg ønsker blot helt rent hår, der ikke bliver fedtet hurtigt. har i det gyldne svar på sådan en? 😃

Helene Randløv

Hej Bella
Sådan en kender jeg desværre ikke 🙁
Måske kan den shampoo fra Hårklinikken (som jeg anbefaler et andet sted i kommentarfeltet) også hjælpe dig.
Kh. Helene

Maria

Jeg har endnu ikke fundet end løsning ligeså god (og billig) som babypudder. Har brugt det de sidste 8 år, da mit hår allerede er fedtet om aftenen hvis det bliver vasket om morgenen. Frustrerende og ekstremt dyrt i tørshampoo. Men jeg vil da helt sikkert give Kloranes tørshampoo et forsøg nu hvor den får så gode anmeldelser.

Helene Randløv

Hej Maria
I stedet for at prøve den, vil jeg anbefale dig at prøve Hårklinikken Stabilizing Shampoo. Husk at bruge en balsam, hvis du har langt hår. Den kan virkelig gøre en forskel for fedtet hovedbund.
Kh. Helene

Louise

Jeg har også brugt Batiste, da de jo er billige, men min hovedbund kunne ikke lide det, og kløede tit når jeg havde det i. Nu bruger jeg apotekets egen tørshampoo. Den efterlader også hvidt støv, som forsvinder når jeg masserer det ind i håret. Min hovedbund klør ikke mere, og jeg synes virkelig den er effektiv, og så koster den vidst omkring 60 kr.

Eva Møller

Jeg bruger også Apotekets egen tørshampoo, da den er uparfumeret og ikke så dyr som Klorane. Det er muligt, Klorane er bedre, men jeg kan ikke tåle duft…

britt

Klorane har en uparfumeret tørshampoo, har lige købt 2 i Patis 🙂

Helene Randløv

Hej Britt
Ja, der er mange varianter fra Klorane, som vi ikke kan få her hjemme.
Kh. Helene

Katja

Klorane har også en tørshampoo uden brug af aerosoller, som jeg er rigtig glad for. Man ryster beholderen og trykker på midten af beholderen for at fordele den i håret.

Helene Randløv

Sejt Katja, den synes jeg ikke, at jeg så i Paris 🙂 Hvor finder du den henne?

Pernille

Kære “Pudderdåser” 🙂
Jeg har en ok pæn hud, men forstørrede porer kun i næseområdet. Bruger dagligt Environ Step op system ( er på niveau 5) Exfolierer kun min hud blidt med en vaskeklud. Nu overvejer jeg at prøve jeres T-zone Peeler. Hvordan fungerer denne med Environ tror I? Og er det ok jeg beskytter min ansigtshud med faktor 50, da jeg kan forstå jeres peeling creme giver lysfølsom hud. Har desuden også røde knopper på arme og lår, som jeg tænker peeling cremen kunne være effektiv mod. Efterfulgt af carbamid creme som I anbefaler.
Tak iøvrigt for gode og informative blogindlæg. Jeg er forholdsvis ny læser af jeres blog. Godt jeg har fundet jer! Mvh Pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Tak for ros <3
Hvis det er forstørrede porer og ikke hudorme, vil jeg anbefale Niacinamid 10% frem for T-Zone Peeling. AHA-Serum er bedre mod Keratosis Pilaris end T-Zone Peeling er. Du kan fint bruge produkterne med Environ, uanset hvilket du vælger.
Kh. Helene

Pernille S

Tusind tak for svar 🙂

Helene Randløv

Velbekomme :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *