Anmeldelse: IT Cosmetics er kommet til Danmark

28.03.19
Jamie Kern Lima
Jamie Kern Lima
Jamie Kern Lima – CEO og grundlægger af IT Cosmetics demonstrerer sine egne produkter (Hun bruger selv You skin but better CC+ Cream, som jeg skriver om nedenunder)

Ventetiden har været lang, men nu er IT Cosmetics kommet! I dag er produkterne kommet online og i løbet af de næste par uger kommer produkterne i to Matas-butikker: Rødovre og Herning.

IT Cosmetics er lige så ukendt i Danmark, som mærket er ikonisk i USA. Serien blev oprindeligt solgt på den amerikanske TV-shopkanal QVC, og den er skabt af studieværten Jamie Kern Lima. Hun er studievært med slem rosacea og ved selv at demonstrere på QVC, hvordan hun bruger sine produkterne, blev de øjeblikkeligt en kæmpe succes.

IT Cosmetics handler om at vise rigtige kvinder med rigtige hudproblemer, og hvordan man kan håndtere dem. Deres sociale medier viser før- og efterbilleder med brugbare demonstrationer af, hvordan man bruger produkterne. Jamie Kern Lima selv er heller ikke bleg for at vise, hvordan hun ser ud med rosacea i fuldt udbrud, og hvordan hun kan skjule det med makeup, som I kan se ovenfor. Det er både brugbart og befriende.

IT Cosmetics er i dag ejet af L’Oréal, men Jamie Kern Lima er stadig CEO, og i USA og UK sælges produkterne stadig gennem tvshop-kanalen QVC. Og nu er de så endelig kommet til Danmark.

Serien er kæmpestor, og vi får selvfølgelig ikke alle produkterne – men de vigtigste får vi.

IT Cosmetics

IT Cosmetics Your skin but better CC+ Cream with SPF50+
Your skin but better CC+ Cream er simpelthen en af de pæneste foundations, jeg har prøvet. Den dækker, men ser stadig naturlig ud, og den holder godt. Dette er IKKE en meget let CC Cream, som vi kender dem fra andre mærker. Dette er en foundation, som ved første påføring dækker let, men som du kan bygge op til at dække 100%. Og den gør dette arbejde fremragende. Den indeholder et fysisk/mineralsk solfilter og er et rigtig godt valg.

Ingredienslisten er lang som et ondt år, og den er parfumeret med flere æteriske olier. Hvis jeg bruger den dagligt, så bliver min hud desværre irriteret af den, og det undrer mig. Det er svært at se, hvorfor man bruger alle de citrusolier og æteriske olier i et ellers så godt produkt til problemhud – og netop rosaceahud ville have ekstra godt af, at de ikke var deri. Hvis IT Cosmetics ville være så søde at lave en version uden alle de æteriske olier, så ville de have lavet min perfekte foundation.

IT Cosmetics Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
En stor del af mit held med IT Cosmetics CC Cream kan helt sikkert tilskrives deres virkelig gode pensler. Jeg har haft nummer 7 hjemme til test, som har en foundationpensel i den ene ende og en concealerpensel i den anden ende.

Foundationpenslen er en tyk og tæt buffer-lignende pensel, der har lagt enhver foundation, jeg har prøvet med, virkelig pænt. Det samme gælder concealer-siden der fungerer lige så godt.

IT’s Your Brush Love
Jeg har også brugt IT Cosmetics penselrens. Som IT Cosmetics øvrige produkter er den meget kraftigt parfumeret. Den renser godt og effektivt, men efterlader en duft hængende på penslerne, hvilket ikke er min smag.

IT Cosmetics Brow Power™ Universal Eyebrow Pencil
Brow Power er en automatisk øjenbrynsblyant med en børste i den anden ende. Spidsen er oval. Den ER god – den er blød, nem at farve med og farveudvalget er gode, men dette er også en kategori, hvor det er nemt at finde gode produkter fra mange forskellige mærker.

IT Cosmetics har også en serie af hudplejeprodukter, der generelt er kendetegnet ved et højt niveau af både aktive ingredienser, parfume og farvestoffer, men jeg har ikke haft lejlighed til at afprøve produkterne nærmere. I hverken hudplejen eller makeuppen er der sparet på noget – på både godt og ondt.

Her kan du købe det (reklamelinks*)
IT Cosmetics kan du købe på Matas.dk netop nu *, i Matas i Rødovre og i Matas i Herning.

Nu hvor jeg er blevet fan af Your skin but better CC+ Cream, så er mit næste projekt som sagt at få prøvet deres concealere, som vi har hørt så meget godt om. Har nogle af jer prøvet IT Cosmetics? Hvad er jeres erfaringer?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Vi har modtaget produkter fra IT Cosmetics som gratis anmeldereksemplarer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Iben

Hvorfor kan jeg ikke se nogle kommentarer til jeres indlæg? Jeg har skrevet en selv med et spørgsmål til jeres indlæg om SPF. Men kan ikke se den nu, og heller ikke om der er kommet svar?🤔

Helene Randløv

Hej Iben
Fordi din kommentar skal godkendes. Vi har ikke uanede mængder af tid og svarer derfor, når vi kan.
Kh. Helene

Maiken

Det er så ærgerligt med alt den parfume ud 😔
Hvor ville jeg ønske de ville lave to udgaver.
Det er på ingen måde nødvendigt med den parfume i hovedet..

Lene

Jeg bruger deres bye bye pores pudder og børste – super simpelthen 🙂

Helene Randløv

Hej Lene
Det er også en af de ting, jeg glæder mig til at prøve.
Kh. Helene

Charlotte janse.

Den må jeg købe og jeg har også hørt meget godt om bye bye redness. Kender i den eller vil i teste den 😊Efter og ha alt fået for meget sol indtil de sidste 5 år pga af psoriasis,(jeg er 53 år)har jeg altid rødt bryst kinder næse og hage. D.26 april skal jeg ha en fennol Peeling ,så slut med solen til mig og jeg vil selvfølgelig passe rigtig godt på min nye hud som vil være meget rød i op til et år. Har i nogle gode råd til cremer jeg kan bruge bagefter?Eneste minus er at it cosmetics kun kan testes farve mæssigt i to forretninger i dk. Det svært og købe den rigtige farve på nette. Skal jeg købe den lyseste cc creme til efter min Peeling for dække det røde bedst ? Mange spørsmål til jer 😊solskins hilsen fra Amager🌞

Helene Randløv

Hej Charlotte
Når jeg får taget mig sammen til at smutte til Rødovre, skal jeg nok teste den. Min hud bliver nok ikke vildt begejstret, fordi der er a-vitamin i.
Det der Fenol-Peeling ser sandelig vildt ud. Jeg vil anbefale dig at spørge lægen, der udfører behandlingen, hvilken hudpleje du skal/må bruge. Derefter vil jeg meget gerne komme med forslag. I forhold til behandlingen vil jeg virkelig ikke anbefale It Cosmetics, det er en ualmindelig dårlig idé at bruge en creme med parfume.
Hvis huden er meget rød, kan man afhængigt af undertonen i cremen komme til at se blå/grå ud i ansigtet, når man bruger en for lys nuance. Du bliver simpelthen nødt til at køre et smut til Rødovre og prøve.
Kh. Helene

Mette Pedersen

CC cremen findes i en oliefri version i Matas!👍👍

Helene Randløv

Hej Mette
Ja, den findes også i en mere fugtgivende version 🙂 Hvis du mener, at det er uden æterisk olie er det desværre ikke tilfældet.
Kh. Helene

sara jensen

hvordan er det nu med farver..? jeg kan huske et indlæg om at dem med røde kinder skal passe på med alt for lyse foundations? jeg er en MAC C1, men synes det er så svært at vælge ud fra deres skala..

Helene Randløv

Hej Sara
Ja, det er rigtigt, at de lyse nuancer kan lave ballade på røde kinder. Mit bud er, at du ligger mellem fair og light.
Kh. Helene

Rebekka

Hvilken farve har i prøvet af deres cc cream? Vil så gerne prøve den, da den nu kan købes på matas, men er sådan i tvivl om farvevalg.

Katja Moikjær

Jeg synes ikke du skal købe den uden at have prøvet først. Farverne er ikke nemme at gennemskue. Men IT Cosmetics egen hjemmeside har en guide.

Birgit

Hei! Behandling med LED-lys ser ut til å være veldig i vinden om dagen, er nysgjerrig på hva pudderdåserne tenker om det? Er det effektivt, eller mest gimmick? Kunne gjerne tenke meg et innlegg om det!

Katja Moikjær

Det vil jeg gerne skrive… Jeg skal bare lige selv finde ud af det også 😀

Birgit

Så bra, det ser jeg veldig frem til! 😊

Camilla Jensen

Jeg har længe brugt IT cosmetics bye bye under eye concealer, og er meget glad for denne. Det er en drøj concealer og ordsproget “a little goes a long way”, er kodeordet. Den er meget dækkende, og som sagt skal der ikke meget til.
Ift. at “sætte sig i linjerne under øjet”, så er det igen vigtig at man tænker mængdenæssigt.
Jeg vender altid tilbage til denne, og tænker at det nok er fordi den kan noget godt.

Emma

Jeg er SÅ ked af at min sensitive hud bare ikke fungerer med denne foundation for holdnuop hvor er den ellers pæn! Jeg tror vi har nogenlunde samme hudtype, så jeg håber du måske kan komme med nogle anbefalinger der matcher denne hers dækning, finish, og ikke mindst holdbarhed? 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Emma
Hvad med at prøve KVD Beauty Good Apple Balm? Huden skal have en solid mængde creme og man skal bruge uendelig lidt, men den holder og ligger VIRKELIG pænt på huden.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *