Torsdags top ti: Nødvendigheder til håndbagagen

14.03.19
Torsdags top ti: Nødvendigheder til håndbagagen

Torsdags top ti: Nødvendigheder til håndbagagen

Lige nu sidder Katja og jeg i flyveren på vej til Cosmoprof i Bologna. Dette indlæg skrev jeg i går, så det bliver udgivet, når vi er på vej. Det er klart, at vi glæder os helt vildt til at komme ned og se, hvordan det hele foregår. Det er primært inspiration, vi regner med at få med hjem. Ingredienser er der ikke ret mange af, og emballagen er der styr på.
Desværre skal vi kun være afsted i halvandet døgn, så vi når ikke at se selve byen. Det må vi gøre næste år, for vi satser bestemt ikke, at det er sidste gang, vi skal afsted. Den årlige kosmetikmesse er i hvert fald et spændende sted. Da vi rejser ud torsdag og hjem igen fredag, har jeg samlet mine nødvendigheder til håndbagagen herunder.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som gratis anmeldereksemplar 

1. Batiste Dry Shampoo*
Hårpudder er vanvittigt smart især til kufferten, men nu havde jeg altså en taskestørrelse af Batiste Dry Shampoo…  Derfor er det selvfølgelig den, der landede i min håndbagage.
I går var jeg på et særdeles tiltrængt frisørbesøg, derfor bliver shampoo og styling hjemme i denne omgang. Dagen derpå kan håret godt trænge til en håndsrækning, men jeg ved, at jeg får forbud mod at vaske det i dagene efter besøget. Tørshampoo fungerer perfekt som styling. Hvis du så har lidt olie, bodylotion eller lignende, kan du let få styr på spidserne, så de ikke ser så slidte ud.

2. Kiehl’s Creme de Corps¤
Det er ikke mærkeligt, at denne creme begejstrer de fleste. Den er SÅ god, måske er det endda den bedste creme i hele verden. Når den lander i min håndbagage, er det fordi den kan bruges over det hele. Den er vanvittigt drøj i brug, og selv en lille flaske holder længe. Den fungerer glimrende både på kroppen og til ansigtet. Det er temmelig ofte denne creme, der redder mit ansigt, når jeg har fløjet.
I øvrigt er Kiehl’s en god destination, hvis du ønsker dig produkter af god kvalitet i rejsevenlige størrelser.

3. Mercy Handy Hand Cleansing Gel*
Der ligger ALTID håndsprit i min taske, når der kun er lidt plads, er det altid en Mercy Handy. Det er et stort plus, at der er flere forskellige duftvarianter. Min favorit dufter af vanilje, den har jeg købt igen og igen.
Det er vigtigt for mig at kunne rengøre hænderne, når jeg skal hilse på en masse mennesker. Det er også rart at vide, at man uden problemer kan klø sig i øjet. Det er min fornemmelse, at Merci Handy Hand Cleansing Gel ikke er nær så udtørrende som mange andre varianter.

4. Duft*
Generelt køber jeg ikke dufte i små størrelser. De fleste kommer jeg nemlig til at dele med gutterne der hjemme. Det er ret fantastisk. Dufte fylder meget i vores hjem, vi taler ofte om, hvad man for eksempel signalerer med forskellige dufte. Mine knægte har udviklet nogle dejligt kræsne næser. Forleden var jeg for eksempel vidne til en heftig diskussion. Ældsten havde testet en duft, som ikke lige faldt i ham den langhåredes smag. Han forsøgte at argumentere for, at det er en dameduft. Det var en sand fryd at høre begge knægtes argumenter for, hvorfor dufte er kønsneutrale.

5. Lanolips*
Siden jeg stiftede bekendtskab med Lanolips, har jeg altid haft nogle stykker af dem. Der er en i lommen, i tasken, på natbordet og altid en i håndbagagen.
Ulempen ved mange mærker lanolin er desværre, at de lugter af vådt får. Det er ikke mærkeligt, fedtstoffet er jo udvundet af fåreuld. Lugten er bare ikke ret appetitlig på læberne eller andre steder. Derfor har jeg kastet min kærlighed på Lanolips. Den uparfumerede lugter ikke, og de parfumerede varianter, dufter af frugt som min barndoms læbepomader gjorde. Den uparfumerede variant kan med fordel bruges over det hele.

6. Codage Moisturizing & Energizing Care Water¤
Det kan godt virke som en overflødig ting i den utrolig lille pose. For mig er det en vane. Særligt på lange flyveture er det bare ualmindelig rart med en lille opfrisker i ny og næ. På de korte ture er det også rart, hvis du vælger en fugtgivende variant, kan du forhindre tør hud. Der findes et hav af mists, desværre er mange af dem enten ligegyldige eller udtørrende. Codage Moisturizing & Energizing Care Water, er både rar og så gør den en forskel. Det er et godt supplement til en god creme.

7. Pudderdåserne Alt i en Beskyttelse SPF 40*
Der er mange gode cremer med SPF på markedet. Det handler om at finde en, man kan holde ud at bruge tilstrækkeligt af. Pudderdåserne Alt i en Beskyttelse SPF 40 er først og fremmest en SPF, jeg stoler hundrede procent på. Det er også det eneste produkt nogensinde, der har holdt min T-zone mat dagen igennem. Bruger jeg den og en smule matterende pudder, så behøver jeg ikke bekymre mig om de touch ups, jeg alligevel aldrig når. Den fungerer også godt som primer, hvis du har brug for makeup.

8. Rexona Deo Stick Maximum Protection Clean Scent*
Selvom jeg på ingen måde er nervøs for at flyve, så kan man altså godt blive lidt svedig af turen gennem lufthavnen på vej til gaten. Derfor har jeg altid en god antiperspirant med i håndbagagen. Det er bare SÅ ubehageligt, når man kan lugte sig selv. På sådan en dag med masser af møder og førstehåndsindtryk er det vigtigt for mig at føle mig godt tilpas. Deodoranten, jeg stoler på, er som altid Rexona Deo Stick Maximum Protection. Den har jeg brugt i årevis, og der er endnu ikke noget, der har vippet den af pinden.

9. Nude Sticks*
Blush Sticks, Foundation Sticks, Eyeshadow Sticks, Highlighter Sticks og jeg kunne blive ved. Det er måske nok en afhængighed, men jeg elsker simpelthen stick makeup. Det har været sådan, så længe jeg kan huske. Det har helt sikkert noget med bekvemmeligheden at gøre. Det går lynhurtigt, det er virkelig nemt og så kan man have meget mere makeup med. Derfor er det et virkelig godt valg på rejsen og i det hele taget, når du er på farten. Med ganske få produkter kan du gå fra ingen makeup, til hverdagsmakeup og fra hverdagsmakeup til aftenlook på et øjeblik.

10. Tears Again*
Hvis du har prøvet at have tørre øjne, så har du med garanti altid et eller andet til at dryppe øjne med i din håndbagage. Afhængig af hvor god du er til at dryppe øjne, når du har makeup på, er det virkelig værd at overveje Tears Again. Den kan også bruges af dig med kontaktlinser. Det fungerer SÅ godt, selvom det er ret angstprovokerende at sprøjte noget direkte på øjenmakeuppen. Når man har vænnet sig til det, er det så nemt og virkelig rart. Det er den perfekte løsning til tørre øjne, der behøver hjælp i en fart.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Helle Alvilda Storgaard

Tak for jer! Hvor er det dejligt i kommer i min indbakke med nye blogs som jeg elsker at læse! I er yderst troværdige og lækkert at et par modne kvinder blogger om skønhed! Nogle jeg kan identificere mig med der endda har jeres egen hudplejeserie som jeg er kommet til st holde meget af! Jeg bruger dagligt jeres Aha serum og skal idag have købt jeres all over creme og glæder mig til at prøve den!
Keep up the good work Ladies 🙏

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *