Fillerina – hyaluronsyre i den rigtige størrelse

21.02.19
Fillerina

Reklame for Fillerina

Fillerina

Det er størrelsen, det kommer an på. For hyaluronsyre er størrelsen altafgørende. Er det store molekyler, så lægger de sig uden på huden og binder fugt. Men er de små nok, så kan de trænge ind i huden og udfylde fine linjer. Og Fillerina har styr på størrelserne.

Jo mindre jo bedre, og Fillerinas hyaluronsyre er meget småt. Der er 6 forskellige typer hyaluronsyre i Fillerina i 6 forskellige størrelser, som trænger ned i forskellige niveauer af huden og giver mere volumen.

Nej, det er ikke sprøjter
“Jeg håber, du ved, hvad du foretager dig!” skrev min forskrækkede mand til mig i en sms, da han en sen aften fandt to sprøjter på vores badeværelse, efter jeg var gået i gang med at teste Fillerina. Jeg kunne heldigvis berolige ham med, at det ikke er rigtige injektionssprøjter, men blot en fancy indpakning. Fillerina skal IKKE sprøjtes ind under huden! Men den effekt som hyaluronsyre i den rette størrelse kan have på huden minder om en lightversion af den effekt, som hyaluronsyre sprøjtet ind i huden kan have – det er selvfølgelig derfor at Fillerina har brugt sprøjterne som indpakning.  Selvom hyaluronsyre PÅ huden selvfølgelig ikke har samme effekt på nogen måde som hyaluronsyre sprøjte ind under huden. Det er to vidt forskellige ting – så har vi slået det fast.

Fordi hyaluronsyren i Fillerina er så lillebitte, så kan den trænge længere ind end den hyaluronsyre, du finder i de fleste andre hudplejeprodukter med hyaluronsyre. Og Fillerina har faktisk dokumenteret det og publiceret det.

I et studie i tidsskriftet Journal of Cosmetic Dermatology er Fillerina blevet testet i et placebo-kontrolleret double-blind studie. Tre timer efter en enkelt påføring var læbevolumen øget med 8,5%. Efter 7 dage var tallet 11,3% og 14,2% efter 30 dage.

Rynker blev mindsket med 11.3% efter 7 dage. Efter 30 dage var tallet 26,3%. Effekten blev også målt på ansigtets konturer og kindbenenes volumen.

Jeg indrømmer gerne at første gang, jeg så Fillerina, var jeg ekstremt skeptisk. Jeg er altid ekstremt skeptisk, når nogen vil være et alternativ til fillers eller botox. Så læste jeg dette studie og læste mere om indholdet, og så var min interesse vakt. Nu har jeg testet Fillerina i 14 dage, og jeg er helt solgt.

Nej, effekten er ikke magen til at få sprøjtet filler ind i ansigtet, effekten af Fillerina er mere diskret. Selvfølgelig. Men den er der.

Det første jeg mærkede var at min knastørre vinterhud fik fugt igen. De små vintertørre rynker blev fyldt ud. Omkring øjnene mærkede jeg også hurtigt en forskel. Ikke nødvendigvis dramatisk nok til at andre vil bemærke det, men jeg kan se det. Og jeg kan også mærke forskel på mine læber. De har fået en større fylde.

Det er som sagt ikke dramatiske ændringer, men alligevel store nok ændringer til, at jeg selv lægger mærke til det, når jeg ser mig selv i spejlet. Og mit eget blik er i sidste ende det eneste, der betyder noget.

Sådan gør du
Det er vigtigt at følge manualen fuldstændig. Læs den grundigt først.

  1. Drik to store glas vand. Uden tilstrækkelig væske, så virker hyaluronsyre ikke.
  2. Med den ene sprøjte lægger du den klare gelé i dine linjer, på kindbenene, på læberne og hvor du ellers gerne vil have mere fylde.
  3. Sæt dig ned eller læg dig og slap af i 10 minutter.
  4. Påfør den hvide forseglingscreme ovenpå. Der er også en sprøjte til at gøre dette med – det fungerede slet ikke for mig, og jeg gik hurtigt over til bare at hælde lidt af den hvide creme ud i hånden. Sprøjten er god til den gennemsigtige hyaluronsyre-gelé, men knap så velegnet til forseglingscremen.

Dette gentager du hver dag i 14 dage, en gang om dagen.

Fillerina anbefaler at man gennemfører sådan en kur 3-4 gange om året. Det bliver bestemt heller ikke sidste gang, jeg gør det.

Kuren findes i forskellige styrker. Jeg har prøvet grad 2. Der findes også en grad 1 og grad 3. 3 er den kraftigste.

Her kan du købe det
Du kan se en liste her over, hvem der forhandler Fillerina. Fillerina kur grad 2, som jeg har brugt, koster 699 kroner på Med24, der også forhandler de øvrige produkter fra Fillerina.

Reklame for Fillerina

Fillerina grade 2

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Jeanne Adelsten Truelsen

Altså hvad gør jeg forkert ?? Mit fnulrer ligesom af når det tørrer. Det er ligesom om det IKKE trænger ind i huden ?

Katja Moikjær

Kære Jeanne. Du gør ikke noget forkert. Det gør den. Det er bare sådan den er – det har jeg også beskrevet. Det skal du ikke tage dig af – den virker alligevel. Du kan evt bruge lidt mindre næste gang.

Maria

Hej,
Jeg synes ikke rigtig, Fillerina gør noget ud af at forklare forskellen på produkterne. Om Fillerina grade 3 Eye & Lip contour cream siger de bare, at den er tyndere end dagcremen og natcremen, særligt målrette den sarte hud på læber og øjenomgivelser. Men altså, hvis det kun er konsistensen som er forskellig, så er det jo billigere i ml.-prisen at købe fx natcremen.
Og hvordan med disse cremer (dagcreme, natcreme og læbe/øjen-creme) – er de noget værd i sig selv, altså som alternativ til at købe den kur kur/treatment, du har testet?
Jeg håber, I kan hjælpe med at nuancere dette 🙂
Hilsen Maria

Katja Moikjær

Det er svært og jeg vil gerne prøve at hjælpe. Dagcremen har jeg ikke været glad for. Men jeg synes natcremen og øjen/læbe cremen har været interessante. Dem har jeg brugt som “vedligeholdelse” imellem behandlingen. Når jeg kun har ingredienslisterne at gå ud fra så kan jeg ikke mere detaljeret forskel på hyaluronsyrwn i de forskellige produkter. Desværre. Har du prøvet at skrive til dem?

Mette Thorsager

Kan se man i nogle lande kan få grad 4 + 5. Hvorfor min disse ikke kan købes i DK?

Kamma

Hej
Jeg syntes det lyder super spændende – og som noget jeg straks vil prøve.
Jeg tænker, at jeg så vil bruge en god hyalyronsyre serum i min daglige hudpleje, til at holde ved lige. Og HER kommer mit spørgsmål; hvordan finder jeg ud af, hvilken hyalyronsyre serum der er god at bruge? Der er jo serummer fra eks. The Ordinary, som er superbillig og så meget dyre serummer (eks. fra Raz-Spa, som jeg overvejer, men syntes er vildt dyr) – hvad er forskellen/hvad skal jeg kigge efter? (Jeg kan læse mig til at størrelsen og mængden af forskellige hyalyronsyrer betyder noget, men jeg har svært ved at hitte ud af det)

Helene Randløv

Hej Kamma
Det er også svært, min favorit er naturligvis vores egen 😉 Bortset fra den sværger jeg til Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum og i en helt anden prisklasse The Inkey List Hyaluronic Acid. Det der betyder noget for mig, er at jeg kan mærke og se en forskel. TO er sikkert glimrende, jeg bryder mig bare virkelig ikke om konsistensen, og det er som regel den, det går ud over, når produkterne bliver billige.
Kh. Helene

FIe

Tak for en super god blog!
Jeg har rundet de 30 år og har fået et par fine linjer under øjnene. Tænker at jeg vil prøve fillerina. Ud fra beskrivelsen skal jeg have grad 2, en jeg kan se at de har lavet en ny 932 grad 4 til øjne, med en applikator der virker mere håndterbar (findes ikke i grad 2). Kan grad 4 gøre det samme for mig? eller skal jeg holde mig til grad 2 i kuren som I skriver om?

Helene Randløv

Hej Fie
Det kan jeg desværre ikke svare på, jeg ville skrive til Fillarina og spørge 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *