Fredagsfavorit: Maria Nila Gabbro Fixating Wax

09.11.18
Fredagsfavorit: Maria Nila Gabbro Fixating Wax
Fredagsfavorit: Maria Nila Gabbro Fixating Wax
Foto: Maria Nila

Kender du ikke det der med at afskrive noget… bare fordi det ikke passer ind i dit billede af, hvordan verden hænger sammen? Sådan har jeg det med voksprodukter til håret. Der findes så mange gode, og jeg har også flere voksprodukter, som jeg bruger fast. Alligevel kan jeg være afsindig lang tid om at få taget mig sammen til at teste nye varianter. Desværre gælder det ikke bare voksprodukter. Plejeprodukterne er lette at optage i de sædvanlige ritualer… men stylingprodukter tager jeg store krumspring for at komme udenom og ekstra lange tilløb for at teste. Det er irriterende og uretfærdigt, at virkelig gode produkter bliver valgt fra, inden de får en chance.

Kort hals og uld hår
Min hals er latterligt kort. Udseendet generer mig sådan set ikke. Det, der irriterer mig, er, at mit hår af den grund oftest bliver uldet (og ja, jeg mener det ligner uld, det bliver ikke uglet, som Katjas hår gør) i nakken. Det er umuligt at undgå i vintermånederne, hvor halstørklæder, store frakker, kraver og andet rammer håret i nakken. Det er en ret stor belastning for håret, der naturligvis bliver slidt. God pleje er nødvendig, derfor bruger jeg masser af leave-in produkter. De sørger selvfølgelig for god beskyttelse mod slid, men de gør ikke meget for looket. De mange fine hårklemmer, der er på markedet i øjeblikket, er jeg storforbruger af. Hidtil har det egentlig ikke været en udpræget succes, fordi mit hår jo er så glat. Alt faldt ud af mit hår, indtil jeg blev dus med Maria Nila Gabbro Fixating Wax.

Det yderste lag
Når jeg sætter håret, reder jeg det først tilbage, som jeg plejer. Inden jeg sætter den valgte klemme i tager jeg Maria Nila Gabbro Fixating Wax i hænderne og fordeler det på overfladen. Voksen kommer altså i det yderste lag hår, der i kraft af klemmen holder håret på plads. Efter jeg fik taget mig sammen til at prøve Gabbro, er det gået meget bedre med at få håret til at blive siddende. I øvrigt er det et mat produkt, så du får ikke et fedtet look, heller ikke selvom du bruger den flere dage i træk uden at vaske håret. Tænk at man kan blive ved med at have forbehold for stjerneprodukter, gisp… hvor er det dumt altså!

Maria Nila Gabbro Fixating Wax koster henholdsvis 189 kroner for 100ml. og 119 kroner for 50ml. og du finder den i udvalgte frisørsaloner og på Nicehair.dk*.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Karina

Tak for godt indlæg, den må jeg lige tjekke ved Nicehair 🙂

Helene Randløv

Jeg synes i hvert fald, at den er god <3

Lily

Hej Pudderdåser,
Hvad er den bedste læbepomade I kan anbefale?
Jeg kan desværre ikke tåle salicylsyre, så det skal helst være en uden 🙂

Helene Randløv

Hej Lily
Jeg er glad for mange forskellige… hvad med Carmex?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *