Saphira: Mudder og mineraler til håret

24.09.18
Saphira: Mudder Saphira: Mudder og mineraler til håretog mineraler til håret

Saphira: Mudder Saphira: Mudder og mineraler til håretog mineraler til håret

Det kan siges meget enkelt, hvis du savner en god hårkur, så behøver du ikke lede længere. Saphira Mineral Mud er i hvert fald den bedste hårkur, jeg nogensinde har prøvet. Det er ret store ord, men jeg står ved dem. Håret bliver simpelthen så blødt og nemt at have med at gøre. Når man har tyndt hår, betyder den anprisning ofte, at håret flyver rundt og bliver helt uregerligt. Det er slet ikke tilfældet med denne kur. Håret får nærmere lidt tekstur samtidig med, at det er blødt… giver det overhovedet mening?
Katja var mildest talt skeptisk, da jeg fortalte om mærket. Heldigvis er hun enig, nu hvor hun har prøvet selv. Saphira Mineral Mud er bare en VIRKELIG god hårkur.

Mineral Mud
Mit første møde med Saphira Mineral Mud var et lille brev med hårkur i foråret 2016. Selv om jeg indtil i sidste uge ikke havde prøvet hårkuren siden, stod den klart for mig, som den bedste hårkur på markedet. Det lyder lidt overdrevet, men i min tid som dåse har både ældsten og jeg testet flere hundrede hårkure. Han delte min store begejstring for produktet, han testede nemlig det andet brev af hårkuren. Hans hår var og er stadig en mundfuld… Det er tykt, det er kruset, det er kraftigt, han har meget af det og dengang var det også rigtig langt. Han har virkelig styr på hårkur, og han var mindst ligeså imponeret som jeg.

Den virker!
Efter at have nærlæst ingredienslisten (med lup!) er jeg nået frem til, at det simpelthen må være sammensætningen af olier og fedtstoffer, der giver denne helt fantastiske effekt. Der er selvfølgelig de dersens 26 mineraler fra Det Døde Hav i, men dem kan jeg altså ikke lige spotte på tuben… alligevel smører jeg den gladelig i håret. For den virker! Det skal der overhovedet ikke herske tvivl om.
Den skal helst virke mellem fire og fem minutter, og det synes jeg er LANG tid. På den anden side er effekten så god, at jeg ikke behøver at bruge den hver gang jeg vasker hår. Duften er kraftig og ret mellemøstlig, og det skal man afgjort være til… min mand, der er fra Iran, synes den dufter af melon.

The One
Nu hvor den er på billedet vil jeg lige kort nævne The One, som jeg ikke havde prøvet før. Den ligner jo til forveksling noget, vi kender… Og den fungerer fint. Den har en noget kraftigere duft end Mineral Mud, men i min næse er den mere behagelig, end den jeg har linket til ovenfor. Den skulle kunne:

  1. Reparere tørt og skadet hår
  2. Kontrollere kruset hår
  3. Varmebeskytte
  4. Bevare farven
  5. Lette udredning af filtret hår
  6. Give glans
  7. Forbedre glattejernets effekt
  8. Give holdbar styling
  9. Forebygger spaltede spidser
  10. Tilføje fylde og volumen

Som nævnt er det en produkttype, vi kender… men det fungerer fantastisk, og det er jo det vigtigste. Så er det bestemt ikke nødvendigt at opfinde den dybe tallerken. Det med at glatte hår, har jeg ikke testet og langtidseffekten kan jeg af gode grunde ikke svare på, men ellers gør den præcis, hvad den lover.

Har du lyst til at prøve Saphira skal du spørge efter produkterne hos frisøren, ellers kan du købe dem i Ayahs Webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Maria

Ved du om der er udtørrede alkohol og silikone i? Fandt ikke ingrediens listen på den hjemmeside i henviser til 🙂 på forhånd tak

Helene Randløv

Hej Maria
Hvis det er masken, så er svaret nej 🙂 Der er hverken alkohol eller silikone i.
Kh. Helene

Anja

Lyder som noget der skal prøves. Forsvinder duften eller bliver den ligesom hængende?

Katja Moikjær

Kuren synes jeg forsvinder. Hårolien kan jeg godt mærke duften af i et stykke tid.

Kirsten

Googlede hende lige og kan se hun er israeler. Synes det er en skam at støtte et produkt der har ingredienser fra Det døde hav som ligger midt i konflikten mellem Palæstina og Israel. Æv må finde et andet hårmærke.

Katja Moikjær

Kære Kirsten. Vi har det egentlig også på præcis samme måde som dig. Det er ikke nemt. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *