Tirsdagstip: Planlæg din hudpleje

14.08.18
Tirsdagstip: Planlæg din hudpleje
Tirsdagstip: Planlæg din hudpleje
Det lykkedes at finde en uge, der ikke var plastret til med arrangementer, gøremål og aftaler…

Hvert eneste år bliver vi overrasket over den første sol, den første frost og den første pollen… Det er jo lidt fjollet, for selvom sæsonerne nok har rykket sig lidt, så ved vi jo godt alle sammen, at efter vinter kommer vår. Denne gang er det selvfølgelig efteråret, vi kan se frem mod. Det betyder, at vi skal finde den varme cardigan og halstørklædet frem. Det betyder også, at vi kan skrue op for fedtindholdet i vores cremer. Vil du have behandlinger, der gør huden lysfølsom, så er det også nu, du skal til at bestille tid.

Husk vanterne og frakken
Det er godt nok svært at skrive den overskrift uden at trække på smilebåndet. Vanterne ligger godt nok klar i kurven i entreen, men det er stadig ALT for varmt til at have dem på. Når jeg skriver det alligevel, er det selvfølgelig fordi erfaringen har vist, at kulden altid kommer bag på nogen. Oktober bringer altid masser af spørgsmål om neglepleje. Og det bedste tip til at undgå efterårets skøre negle er simpelthen at huske vanterne.
Det er altså ikke fordi jeg vil til at diktere mode eller planlægge garderoben… Den frakke, jeg taler om, er din creme. Det er den eneste beskyttelse du kan give din ansigtshud, mens resten af kroppen er pakket ind efter alle kunstens regler.

Sæson for behandlinger
Hvad enten du vil fjerne hår med laser, have lavet permanent makeup, syrepeelinger eller du vil gøre noget ved pigmentforandringerne, så er tiden inde. I hvert fald er det en rigtig god idé at planlægge og eventuelt bestille tid til behandlingen. Selvfølgelig kan du også få udført disse behandlinger resten af året, der kræver de bare meget mere forsigtighed efterfølgende. Lysfølsomhed skal man bestemt ikke bagatellisere, og selvom du sikkert tænker mere over SPF, skygge og så videre lige efter behandlingen. Så er det jo bedst helt at undgå solen i hele behandlingsforløbet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *