Den mildeste til det hele: Purely Professional Baby Shampoo

05.04.18
Purely Professional Baby shampoo

Purely Professional Baby shampoo

I al sin simple enkelhed er Purely Professional Baby Shampoo et virkelig smukt produkt. Udover vand består denne sulfatfrie shampoo af fire ingredienser. To vaskeaktive stoffer, et konserveringsmiddel og et stof, der regulerer ph-værdien. Ikke andet. Og det er bestemt heller ikke nødvendigt.

Prøv at glemme, at den hedder “babyshampoo”. Du behøver ikke have babyer i huset for at købe den. Den burde bare hedde “vask til alt hvad der er særlig sart”. Herhjemme bruger jeg den for eksempel til:

  1. Hårvask af hysteriske tvillinger, der intenst hader at komme i bad og især få vasket hår. Den er så mild, at den ikke svier i øjnene, og jeg behøver ikke være helt så bekymret for, om det hele bliver vasket ud, når der er brydekamp under skrig og skrål i badekarret.
  2. Hårvask af 9-årig, der stadig er hysterisk med at få shampoo og vand i øjnene.
  3. Vask over det hele af mig selv inklusive ansigt i badet.
  4. Vask af mine øjne og øjenvipper i pollensæsonen – dette er et særligt trick til pollenallergikere, som du kan læse om her.

Og så koster den kun 90 kroner for 200 ml.

Jeg bruger selv så mange tunge stylingprodukter i mit hår, at jeg foretrækker en lidt kraftigere shampoo end denne til mit eget hår.

Opskummende emballage
Uden sulfater kan Purely Professionals Baby Shampoo ikke skumme af sig selv. Derfor kommer den i en særlig opskummende emballage, så den kommer ud som en skum. Skum har dog ingen betydning for hvor rent dit hår eller din hud bliver, vi kan bare godt lide følelsen.

Her kan du købe det
Purely Professionals Baby Shampoo koster 90 kroner for 200 ml. Du finder den på deres egen webshop her.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Christine

Kender i mærket Pure & Care der sælges i normal? de laver et EGF serum til 50 kr, har i nogen ide om det virker eller om det er humbug? :-):-D
ingredienser: Aqua, Tremella Fuciformis Extract, Butylene Glycol, HydrolyzedBeta-glucan, Corn Gluten Amino Acids, Cell Energy Biopeptide, Sodium Hyaluronate, Portulaca Oleracea Extract,Polygonum Cuspidatum Root Extract, Hydrolyzed Silk, D-Panthenol, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol
Mvh Christine

Ida

Hej skønne damer! Kan ikke sige det nok: jeg elsker jeres blog og alle jeres uvurdelige tips, anmeldelser og anbefalinger ☺️
Et sprøgsmål til ovenstående shampoo: Når den bruges til ansigtet, fjerner den så også makeup? Her tænker jeg ikke vandfast mascara, men feks almindelig mascara og pudder man har haft på i løbet af dagen?
Kh

Timothy Benjamin

Nu ved jeg ikke hvor mild den er, men det bør være muligt, ja. Hvis den er rigtig mild, så kan man bruge den to gange; oftest er en mild rens bedre at bruge to gange kontra en “skrap” rens én gang.

Katja Moikjær

Jeg ved det ikke – jeg vasker aldrig makeup af på den måde. Men prøv det og fortæl mig om det virker, det ville jeg sætte pris på 🙂

isa

Hvad er forskellen på denne og deres shampoo 3? Så vidt jeg kan se er de identiske i ingredienserne. Dog bruger den ene sodium hydroxide og den anden bruger citron syre som ph-regulerende ingrediens. Dog har de samme ph-værdi på 5,5? Hvordan hænger det sammen?

Katja Moikjær

Ja, jeg har selv overvejet det samme. Jeg kan ikke selv mærke forskel på de to, så jeg køber babyshampooen = billigst

Nina

Uh, det lyder som en jeg skal prøve. Jeg leder efter et godt og parfumefrit alternativ til den sulfatfri shampoo jeg bruger fra Vichy lige nu.
Tror I, at den vil kunne vaske moderat fedtet hår helt rent? 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *