Magnesium Bodybalm fra Props & Pearls og noget om vokseværk

15.01.18
Props&Pearls Magnesium Body Balm

Props&Pearls Magnesium Body Balm

Indeholder et gratis produkt til test – hvilket vi skal oplyse jer om nu efter Forbrugerombudsmanden udgav ny vejledning i december.

Jeg har en søn, der i perioder er hårdt plaget af vokseværk. Jeg har mildest talt prøvet lidt af hvert for at hjælpe ham, man bliver ret desperat når hans skrig af smerte flænger natten midt over.

En vagtlæge sagde engang til mig, at jeg skulle give ham ekstra D-vitamin, og det har jeg gjort. Det har vist også hjulpet lidt. Jeg har da også efterfølgende fundet en del studier, der viser at D-vitamin kan hjælpe på vokseværk hos børn.

Magnesiumbalm der ikke kløer
En anden mor anbefalede mig at prøve magnesiumolie. Magnesiumolie kan efterhånden købes på alle apoteker og i Matas. Det er en kropsolie med magnesium i. Altså en måde at tilføre magnesium på gennem huden.

Der er ikke studier, der støtter, at magnesium virker på vokseværk, men da tilstrækkelig mange mødre havde sagt det samme, så købte jeg magnesiumolie i Matas.

Og det lindrede faktisk – problemet var bare at smerten blev afløst af en ret voldsom kløe og svien hos min ret sarte dreng, der pure nægtede enhver kontakt med magnesiumolien efterfølgende.

Da Props & Pearls lancerede deres Magnesium Bodybalm var min interesse derfor straks vakt. Og den svier ikke. Jeg har selv prøvet den, men vigtigere endnu: Den sarte 9-årige søn med vokseværk elsker den!

Magnesiumolie eller balm kan bruges til at lindre muskelspændinger. Jeg har også selv brugt den til at lindre en anspændt og forstoppet mave. Det er dog meget svært at finde dokumentation for noget som helst. Til gengæld kan man meget nemt fare vild i en urskov af internet-vås om alle mulige og umulige egenskabe, som magnesium skulle kunne have.

Men hvis du også er på magnesiumolie-holdet og ønsker dig en behagelig balm, der ikke svier eller kløer, så er der en varm anbefaling herfra til Props & Pearls.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Props & Pearls Magnesium Bodybalm koster 249 kroner for 75 ml. Du kan købe den i Props&Pearls butik i København og på deres webshop.

Du kan også købe magnesiumolie i Matas* og på apoteket. Det nye danske onlineapotek Apopro* sælger også magnesiumolie.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Tina

Hej ☺️ Jeg har også en magnesiumspray, der klør og svier. Jeg vil prøve den du anbefaler!
Ved du om de sidste 2 du nævner klør og svier? Mvh Tina

Katja Moikjær

Den fra Matas klager mine drenge over svier. Jeg selv kan ikke mærke det, men de kan altså. Den fra Apopro har jeg ikke selv prøvet. De kan ikke mærke balmen her, så den bruger vi stadig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *