Torsdags top ti: Julekalendere 2017

02.11.17
Torsdags top ti: Julekalendere 2017

Torsdags top ti: Julekalendere 2017

Der er efterhånden så mange fine julekalendere, at det er helt i orden at springe over, hvor gærdet er lavest. Både når det kommer til julekalenderen til din mor, veninde, datter OG selvfølgelig til dig selv. Ulempen er, at du måske ikke kan lade være med at læse om indholdet. Det kan tage noget af glæden og overraskelsen, når du åbner lågerne. På den anden side er du garanteret spændende produkter, som du måske aldrig selv havde købt. Min top ti over de tilgængelige julekalendere i 2017 er nøje udvalgt ud fra, hvad jeg selv ville glæde enten mine kære eller mig selv med. Hvilke kriterier har du til julekalendere, og hvem skal du glæde i år?

Julekalendere 2017
Der er et stort udvalg i år, og det var faktisk en større opgave end forventet at finde de ti. Særlig svært var det at finde ti Julekalendere 2017, der stadig er på lager… Du skal altså være hurtig, hvis du skal have fat i en eller flere af disse julekalendere. I stedet for at lave en traditionel hitliste, har jeg listet kalenderne efter prisen.

*Teksten indeholder reklamelinks

 • 1. House of Stars* 999 kroner: Beskrivelsen lyder lovende og jeg kan godt røbe, at gaverne er virkelig fine. Hvis du synes den er dyr, er der nogle lækre adventskalendere at vælge mellem.
 • 2. The Body Shop* 395-995 kroner: Hvert eneste år glæder jeg mig over, hvor gennemtænkte de forskellige kalendere er. Der er tre forskellige prisniveauer, og de er altid fine at have stående.
 • 3. LookFantastic* 750 kroner: Det er en meget fin, og de af produkterne, jeg har set, er vildt lækre. Derfor er jeg sikker på, at det bliver 24 spændende dage i selskab med LookFantastic.
 • 4. Rituals 725 kroner: Kalenderen til den store Rituals fan. Der er simpelthen så mange lækre produkter i, og jeg glæder mig til at åbne hver eneste af de lækre små pakker. Samtidig er den så fin at have stående.
 • 5. Yves Rocher* 699 kroner: Igen i år har Yves Rocher overgået sig selv med produkterne i kalenderen. Mængden af produkter i den oprindelige størrelse er overvældende. Og igen er det en helt unik mulighed for at lære flere af Yves Rochers skønne produkter at kende.
 • 6. Decleor 695 kroner (Magasin): For mange år siden gik jeg fast til kosmetolog, hun introducerede mig for Decleor, som jeg brugte fast i en lang årrække. Der er stadig klare favoritter, og jeg glæder mig så meget til at prøve dem igen.
 • 7. Kiehl’s 595 kroner: Om den allerede er udsolgt, eller om den endnu ikke har været til salg, ved jeg ikke. Der er kun ganske få af julekalenderen tilgængelig i Danmark. Se også efter den i Magasin.
 • 8. Ciaté* 50 £: Det er efterhånden en klassiker, og derfor valgte jeg at tage den med, selvom den kalender med makeup i virkeligheden tiltaler mig mere. Mange af Ciatés neglelakker er faste i min skuffe, og de er så smukke <3
 • 9. Clinique* 495 kroner: Nøj, hvor måtte den kalender gerne stå her hjemme. Der er masser af mine favoritter i, og prisen er yderst rimelig i forhold til, hvad der er i.
 • 10 Sephora 375 kroner: Sephora står bag nogle rigtig gode produkter, så det er en rigtig god mulighed for at få prøvet nogle af dem af. Samtidig er det en af de kalendere, der også er rigtig fin at have stående. (De er ikke online endnu, og jeg ved desværre heller ikke om de kommer det).
 • *Pukka99 kroner: Den har ikke ret meget med skønhedsprodukter at gøre udover det faktum, at jeg slet ikke kan lade være med at smile, når jeg ser den. Derfor kom Pukkas fine julekalender med som en lille stjerne <3

Der er stort salg i julekalendere 2017, det er blevet vildere og vildere år for år. Samtidig skal man altså stå tidligt op for at følge med. Flere af kalenderne har allerede været udsolgt, og nogle er helt væk allerede. Mens jeg sad og skrev blev nogle af dem udsolgt online, men hold godt øje og husk at kigge i de fysiske butikker også.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Louise

Jeg købte LookFantastic kalender da den kom ud, for et par uger siden. Og jeg har altså åbnet alle pakkerne! Hahaha kunne ikke vente. Den kan sagtens anbefales, man skal bare ikke forvente at få meget make-up. Tilgengæld det der er i er godt 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Du er da en bandit!
Jeg troede faktisk, at der kun er hudpleje i 🙂
Kh. Helene

Simone

Hej!
Håber det er okay at jeg kommer med et spørgsmål, som ikke har at gøre med indlægget. Jeg har netop set at Matas er kommet med deres egen t-zone peeling. Ville gerne høre hvordan den skiller sig ud fra jeres, om der er en forskel (det er der jo nok), jeg forstår mig nemlig overhovedet ikke på ingredienslisterne. Jeg bruger nu jeres t-zone peeling, som har hjulpet mig enormt meget. Den er desværre bare lidt dyr til mit budget, så jeg plejer at ønske mig et lager af den i julegave, så jeg faktisk har til et helt år. Nu er jeg så desværre ved at løbe tør allerede, så jeg tænkte på at købe den fra Matas og bruge den indtil jeg får fyldt op på “lageret” igen 🙂 Men er den overhovedet at sammenligne med jeres?

Michele

Hvad med Lancome-kalenderen? Synes virkelig de har overrasket i år med en sindsyg lækker kalender 😍

Helene Randløv

Hej Michele
Som nævnt er der rigtig mange kalendere, her har jeg valgt dem, der ville begejstre mig.
Kh. Helene

SofieA

Er det slet ikke noget håb for en Keratase kalender? Det er da den lækreste kalender, jeg nogensinde har prøvet 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *