French Pharmacy Sale – spar op til 50% på Bioderma, Vichy, La Roche Posay og andre apotekermærker

06.10.17
A-Derma Exomega

A-Derma Exomega

Indeholder reklamelinks til Escentual

Escentual holder igen French Pharmacy Sale i hele oktober, og det betyder rigtig gode priser på alle de franske apotekermærker, når vi sammenligner med de danske priser.

Escentual French Pharmacy sale varer hele oktober. Fragt til Danmark koster 44 kroner. Escentual er en engelsk webshop, der er ejet af et engelsk apotek i Cardiff.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Susanne

Tak for godt tip!
Jeg var lige inde for at bestille. Men kan det passe, at man (til DK) kun kan vælge 3 dages express-levering, der koster 116 dkr….?

Katja Moikjær

Hej Susanne. I udgangspunktet nej – jeg plejer at vælge helt almindelig levering. Men hvis du har købt noget med aerosol fx. eller lignende “farlige varer”, så kan det godt være? Kh. Katja

Susanne

Jeg har (som ved tidligere bestillinger) bare bestilt Vichy deo…? Det er ret underligt – I det øjeblik jeg taster DK, kan jeg kun vælge den dyre express-levering. Så går lidt af besparelsen jo i hvert fald af…;-(
Lad mig endelig høre, hvis andre bestiller.

Katja Moikjær

Hvilken deodorant er det, du prøver at bestille? Hvis du prøver at bestille spray-deodoranten, så mister man muligheden for almindelig fragt. Spray-deo og andre aerosol-varer er “restricted goods”. Med almindelig roll-on kan jeg sagtens.

Rikke

Tak for tip 👍 Så fik jeg da lige shoppet lidt A-derma, Eucerin og Vichy. Elsker også NUXE, men måtte stoppe et sted 😊
Ingen problemer med valg af fragt, men jeg havde heller ingen deo i kurven.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *