Tirsdagstip: Beskyt læberne i kulden

03.10.17
Pudderdåserne Alt i en salve

Pudderdåserne Alt i en salve

Nogle tirsdage er det så svært at finde et eneste tip, andre dage er det svært at vælge, fordi tankerne vælter rundt i hovedet på mig. I dag er sådan en dag, hvor jeg er startet på otte helt forskellige indlæg, men ingen af dem har med skønhed at gøre. Og selv om det også er virkelig vigtigt at tage snakken om ansvar, grænser, vejrtrækning, kunsten at vælge, inkludering, omsorg, taknemmelighed og frihed til at være den man er… Så forestiller jeg mig egentlig, at det er emner, du alligevel går og bokser med fra tid til anden. Derfor vil jeg gå en helt anden vej og minde dig om, at det er blevet tid til at beskytte læberne.

Kulden kommer
Selvom en af vores kære kolleger i dag mødte op til pressemøde med bare ben under kjolen, så er der vel gennemgående enighed om, at det er ved at være efterår. Det er min favorit årstid! Farverne, duftene, stemningen, traditionerne… jeg er vild med det hele. Selv har jeg fejret efterårets komme med en ny jakke. Det virker måske nok ret almindeligt, men jeg er virkelig ikke fan af overtøj. Så det er ret stort for mig. Især fordi det også er en regnjakke…
Efteråret betyder også at temperaturen falder ude, samtidig med at den stiger inde.

Præference
Der er selvfølgelig forskellige præferencer i forhold til, hvad der skal være i beskyttelse til læberne. Mine personlige favoritter er generelt seje i konsistensen og temmelig fedtede. Nu har jeg oftest læbestift på i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt for mig at vælge nogle af de fugtgivende varianter.
Når der ikke er farve på læberne, sørger jeg for at smøre dem med vores egen Alt i en Salve. Den er sikker garanti for bløde læber. Min far bruger den, mine sønner bruger den… faktisk er den så populær i min vennekreds, at jeg stort set altid må låne mig til lidt, fordi mine egne tuber forsvinder på mystisk vis.

Afhængighed
Hvordan er det nu… Bliver man afhængig af læbepomade? Der er nogle faldgrupper, men generelt er svaret naturligvis nej. Smager din læbepomade af noget? Er det en anden sag. Når læberne smager sødt, af mynte eller af frugt, så bliver de fleste fristet til at slikke sig om munden. Og dét gør læberne tørre. En sej konsistens med vaseline forhindrer fordampning. Nogen kalder det en regnfrakke, men sådan en kan altså være vanvittig praktisk 😉

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
isa

Jeg oplever en korrelation mellem brug af alt i en salven og urenheder omkring munden 🙁
Min mor elsker den dog.

Helene Randløv

Hej Isa
Hvordan bruger du den?
Kh. Helene

Sara

Iiih altså. Jeg er netop på ferie i Malaga, og jeg fortryder sådan at jeg mod dem blive hjemme. Solstift på læberne om dagen, men mangler seriøs pleje om natten hernede 😉

Helene Randløv

Hej Sara
På min ferie havde jeg også glemt læbepomade, det er godt nok træls :-/ Heldigvis lånte jeg af min veninde 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *