Fredagsfavorit: Sephora Collection Mixology

15.09.17
Sephora Mixology

Sephora Mixology

Helt ærligt… Jeg er ikke ret god til at sammensætte makeup. Når det kommer til at være kreativ og sammensætte en masse farver til et smukt øjenmakeupdesign. Det er Helene fantastisk dygtig til. Jeg er ikke!

Og på mange måder gør de store øjenskyggepaletter det meget sværere for mig. Jeg har en stor skuffe fuld af store øjenskyggepaletter med op til 15-20 farver i hver, og det meste af tiden kigger jeg fortabt ned i dem uden at ane, hvordan jeg skal sammensætte dem til noget pænt (så kigger jeg selvfølgelig i Helenes lørdagslooks for inspiration). Jeg synes på mange måder, det var nemmere, dengang der kun var 2-3-4 farver i en palette.

Derfor elsker jeg Sephora Mixology. Der er 18 farver i paletten, men de 18 farver er sat sammen i 6 smukt koordinerede trioer. De kan selvfølgelig matches på alle mulige andre måder også, men palettens layout gør, at jeg ikke behøver vride min hjerne for at finde på kreative kombinationer – med mindre jeg selvfølgelig har lyst.

Gode øjenskygger
Udover den smukke og brugervenlige opsætning af paletten, så er kvaliteten af øjenskyggerne også i høj kvalitet – som altid når det gælder Sephoras egne øjenskygger. De er højt pigmenterede og blender flot, både mat og glimmer, lyse og mørke.

Den ferskenfarvede trio øverst til venstre er især blevet en favorit. Den står godt til mine grønne øjne og er et meget diskret men stadig effektfuldt look.

Der følger også en ok tosidet pensel med. Den ene ende er en lille spids smudge-pensel, som du kan bruge til et smokey eye eller til at tone ud langs vippekanten. Den anden er en bred fluffy pensel. Jeg har – indrømmet – ikke rørt penslen, kun paletten.

Her kan du købe det
Sephora Collection Mixology paletten koster 250 kroner i Sephora. Der er også efterfølgende kommet en version, der hedder Mixology Nude & Fresh, men den har jeg ikke prøvet. Min palette er denne her.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Camilla Nørgaard

Sephora har virkelig forbedret sig med deres øjenskygge-kvali! Det er virkelig en flot palette.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *