Tirsdagstip: Acceptér dig

29.08.17

Det er fuldstændig ligegyldigt om du er tyk eller tynd, høj eller lav, rund eller muskuløs. På et eller andet tidspunkt befinder de fleste af os i den ene eller den anden kategori og ønsker, at vi var i en anden. For eksempel har jeg hele mit liv drømt om at have krøller, men det får jeg jo ikke flere krøller i håret af… Min muskuløse og tætte kropsbygning er blevet forbandet langt væk, men det bliver jeg jo heller ikke lille og fin af.

Du er smuk, som du er!
Kender du det, at din veninde brokker sig over sit umulige hår eller bumsen på næsen? Og du tænker, hvis bare det var mig? Der er ikke grænser for, hvad jeg har lagt øre til i forhold til min relativt store barm. Hvis jeg er nedringet, er jeg (for) vulgær. Hvis jeg dækker den til, er det ”synd at gemme den væk”. Det er ikke en konkurrence om at have det værst. Og jeg bilder mig ikke ind, at mine problemer med mit udseende kommer i nærheden af dem, der virkelig har kriser på den konto. Det eneste der hjælper, er at indse, at du er smuk, som du er!

Du er helt rigtig
I øjeblikket føler jeg mig lidt som en gammel grammofonplade med hak i, fordi jeg gentager mig selv igen og igen. Når jeg gør det i dag, er det fordi jeg blev voldsomt inspireret af P!nk.
Til 2017 MTV Video Music Awards i søndags holdt hun den fineste tale, hvor hun tog udgangspunkt i sin datter. Det er så vigtigt, at forældre støtter deres børn i, at de er helt rigtige. Det er jo en rædselsfuld følelse at føle sig forkert. Det er garanteret ikke en ukendt følelse, det er det i hvert fald ikke for mig. Netop derfor elsker jeg P!nk lidt mere, lyt selv til hendes tale og acceptér dig!

Øvelse gør mester
Det er ikke bare lige at elske sig selv. Det er slet ikke nemt at acceptere sine fejl. De fleste af os har nok noget ved os selv, vi er utilfredse med. Det kræver øvelse, af og til kræver det MEGET øvelse at blive gode venner med dårlige vaner, krop, hår eller hvad det nu er, du er utilfreds med.
Derfor er en af de vigtigste øvelser, man kan lære at smile til sig selv i spejlet. Næste skridt er at tale pænt til og om dig selv, giv dig selv komplimenter og husk på alle de ting, du kan og er god til. Der er helt sikkert en del, når det kommer til stykket.
Hvis det er helt umuligt, så kan du med fordel øve dig i at komplimentere andre mennesker. På et tidspunkt vil du opdage, at du også selv er ret fantastisk <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Karin S

👍🏼👍🏼 jeg er så enig

Silvia

Hvor er det bare skønt at høre- tak for den bedste blog. Jeg komplimenterer altid andre kvinder, og det får mig til at føle mig mere selvsikker- og får mine omgivelser til at smile lidt mere.

Stine

“We take the gravel in the shell and make a pearl” – Det er bare en flot metafor Pink bruger. God weekend søde Helene <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *