Swiss Clinic: The Skin Care Range

28.08.17
Swiss Clinic

Swiss Clinic: The Skin Care Range

Sponsoreret indlæg

I løbet af foråret var min hud bare var sur, uanset hvad jeg bød den. Derfor skar jeg ind til benet og stoppede med at teste hudpleje. Det betød fravalg af en hel masse produkter, og blandt dem var The Skin Care Range fra Swiss Clinic. Nu hvor jeg har testet produkterne grundigt, føler jeg mig faktisk lidt dum, for min hud har det så rart.

Der er kræset for indholdet med virkelig effektive ingredienser. Der er faktisk næsten brugt samtlige ingredienser fra den øverste hylde med de bedste ingredienser, der findes. Det er nogle skønne konsistenser, der er behagelige at bruge, og så er det oven i købet pænt på hylden. Det er svært at ønske sig mere af sin hudpleje. Mine favoritter fra serien er Face Serum, som er skøn og let på huden og Night Cream, der sørger for at min hud er blød om morgenen.

Enkelthed
Selvom alder egentlig ikke er noget, jeg tænker over, så må jeg jo indrømme, at jeg tænker mere over, hvordan jeg behandler mig selv og ikke mindst min hud. Der i foråret var der selvfølgelig en årsag til, at min hud var så sur. Man kan faktisk blive for nysgerrig, og jeg var gået lige i fælden. Alt for meget hudpleje, og lidt travlhed oven i gør ikke noget godt for huden.

Det er et tilbagevendende tema på bloggen, at man skal stramme op på rutinerne og på mængden af produkter. Derfor har det været en dejlig og ikke mindst overskuelig opgave at bruge The Skin Care Range fra Swiss Clinic, der har fået min hud til at slappe af, samtidig med at hudens fugtniveau er hævet betydeligt.

The Skin Care Range
Serien, der indeholder et hav af spændende og effektive ingredienser, består af fem produkter.
Siden mit eventyr med en hudplejeserie, hvor jeg brugte enogtyve forskellige produkter dagligt, har jeg sat voldsomt pris på enkelthed. Selvom vi har en holdning til, at en dagcreme (naturligvis uden SPF) ligeså godt kan være en natcreme, så er min kærlighed faldet på seriens Night Cream. Den har nemlig i modsætning til uendelig mange andre natcremer en lækker konsistens.

  • Micellar Cleansing Gel (295 kr 125 ml) Vand er hårdt for huden, og derfor er det helt perfekt, at Micellar Cleansing Gel ikke nødvendigvis skal vaskes af. Du kan tørre den af med en serviet, som var det en creme og den kan både klare snavs og makeup.
  • Face Serum (760 kr 30 ml) Når vi taler om valg af hudpleje, vil jeg altid vælge et effektivt serum frem for creme. Det handler om konsistensen, der i dette tilfælde er så let og lækker, at den kun skal fordeles, så klarer den selv resten. Face Serum lever også op til alle krav om effekt. Faktisk er der så mange aktive ingredienser med dokumenteret effekt i, at det er svært at omtale dem alle: Fem forskellige peptider, A-vitamin, hyaluronsyre, mild syre (PHA), antioxidanter, lecithin, adenosin – og det er bare de umiddelbart bedst kendte. Listen er meget meget længere.
    For at starte med de vigtigste, så er det selvfølgelig især de fem forskellige peptider, der gør dette til et effektivt antiage serum.  Face Serum indeholder et af de klassiske collagenstimulerende peptider, der øger hudens indhold af collagen og mindsker rynker. Og et par peptider, som virker som epidermale vækstfaktorer (EGF). A-vitamin behøver vist ingen yderligere præsentation, men ud af den meget lange og temmelig imponerende liste af aktive ingredienser, vil jeg gerne fremhæve lecithin, der plejer huden og adenosin, der både plejer huden og mindsker tegn på aldring. Vi kunne skrive adskillige yderligere indlæg om de øvrige ingredienser i Face Serum, men… Lad os hellere komme videre.
  • Eye Cream (420 kr 15 ml) Cremen er let og behagelig. Med en næsten geléagtig lethed er der ingen risiko for, at du kommer til at trække i den sarte hud omkring øjnene. Eye Cream er baseret på hyaluronsyre.
  • Day Cream (595 kr 50 ml) Fugtende, let og bare rigtig rar, det er den bedste beskrivelse af Day Cream. Den fungerer perfekt under makeup, og den sørger for, at huden er gennemfugtet hele dagen. Både dagcremen og natcremen indeholder noget meget sjovt og ganske sjældent – nemlig kobberpeptider. Kobberpeptider er alle peptidernes moder og har eksisteret i mange år. De udmærker sig ved ikke bare at have en generel god effekt på mange hudproblemer (for eksempel sårheling) men selvfølgelig også på rynker. Day Cream indeholder flere peptider samt hyaluronsyrer og en overflod af planteekstrakter og andet godt. Den indeholder også solfilter, men angiver ikke en SPF.
  • Night Cream (640 kroner 50 ml) Mit yndlingsproduktet udmærker sig ved, at den virker rig og alligevel føles let og lækker på huden. I den tid jeg har brugt Night Cream, er jeg endnu ikke vågnet med alle folderne fra pudebetrækket i ansigtet. Det er noget af en bedrift, og samtidig er det faktisk løsningen på min største bekymring i forhold til rynker. Night Cream har flere ingredienser til fælles med Day Cream herunder de meget spændende peptider og hyaluronsyre. Her finder du også Sheasmør, lecithin og sneglesekret! (Og nej, før du afskriver sneglesekret som et helt skørt påfund, så læs lige hvad The Beauty Brains skriver her.)

Som du nok kan læse dig frem til, er det jeg værdsætter højest ved The Skin Care Range ingredienserne, effektiviteten og konsistenserne. Der er ikke mange produkter derude med et større udvalg af ingredienser i. Samtidig er det rart, at jeg kan begrænse antallet af trin til rens, behandling, øjencreme og fugtpleje.

Spar 15 % med vores rabatkode
Swiss Clinic har lavet en rabatkode til jer, der lige nu giver 15% rabat ved køb af produkter fra The Skin Care Range – uanset om man kun køber et enkelt eller flere. Koden er PD15 og du kan bruge den her på Swiss Clinics webshop.

Koden gælder kun på produkter fra The Skin Care Range, hvilket vil sige på disse 5 produkter OG på de kits, hvor du kan spare på at købe flere produkter fra serien sammen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Swiss Clinic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Puk

Sikke en god anmeldelse! Det må jeg jo prøve.
Kan man bruge deres faceserum sammen med jeres t-zone peeling?

Katja Moikjær

Ja. Lidt PHA er ikke nok til at det er et problem. Jeg bruger selv den kombi lige nu.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *