Et timeglas til badeværelset

24.08.17
IKEA timeglas

IKEA timeglas

Brusebad. Hårkur i i håret. Den skal virke i 4 minutter? Nå, det passer nok sådan nogenlunde med den tid det tager mig at barbere ben og vaske kroppen.

Men ved I hvad? Det passer aldrig. Nu har jeg det sidste års tid haft et timeglas på mit badeværelse til at hjælpe mig med at tage korrekt tid, og fire minutter er meget længere tid, end man lige tror.

De sidste minutter betyder rigtig meget. At have en hårkur, balsam, ansigtsmaske, soft shampoo, rensebalsam, farvet balsam eller hvad man ellers kan finde på at bruge siddende i den korrekte tid, der står i manualen betyder forskellen på et vellykket resultat eller en meeeh-oplevelse.

Og nej, det tager ikke fire minutter at barbere ben og vaske sig. Højst to. Jeg har taget tid nu.

Ja, jeg har også et minutur på min telefon, men den er ikke velegnet til brusebad eller våde fingre. Den opgave klarer mit timeglas til gengæld med bravour. Jeg har det stående på en hylde i mit brusebad, og det gør en kæmpe forskel. Jeg er også begyndt at bruge det til ikke brusebads-relaterede hudplejeaktiviteter på badeværelset, der involverer våde eller fedtede hænder.

For eksempel har timeglasset fuldkommen ændret mit forhold til cleansings conditioner. I ved de der nye alt-i-en shampoo og balsam. Hvis den sidder i håret i 1 1/2-2 minut, så er resultatet halvfedtet hår. Hvis sådan en derimod sidder i håret i de angivne 3-4 minutter, så er resultatet blødt og rent hår.

Her kan du købe det
Det pæne timeglas på billedet er fra IKEA og bedst egnet til billeder og pæne hylder. Det er fjollede 1.47 minutter om at løbe igennem, lavet af skrøbeligt glas og helt klart et pynteobjekt. Jeg ville ikke selv turde tage det med i bad, men på en hylde i badeværelset, virker det selvfølgelig lige så godt som alle andre.

Mine to små og praktiske timeglas er fra hhv Bodum og Tiger. Det fra Tiger er mange år gammelt og på 3 minutter. Det fra Bodum er på 4 minutter.

Ingen af dem har kostet over 40 kroner. Og lige gyldigt hvad du vælger at tage tid med, så gør det en verden til forskel.

Timeglas

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Vibeke

Det var da et genialt tip – tak 🙂
Jeg er også en af dem, der tænker “nå, men det passer nok med jeg barberer ben…”. Nu må jeg på jagt efter et brusebadstimeglas.

Anne Lotte

Jeg har da et af de der timeglas liggende.
Tak for tip.

Marianne

Har du så nogle forslag til, hvad vi skal lave i de fire minutter? 😉 Bare vente? 😀

Katja Moikjær

Altsååååååååå…. Skal jeg svare på det? 😀

Marianne

Haha, okay så 😀

Mulle

Jeg sætter musik på i badet og går ud fra at en sang er 3 minutter hvilket ikke passer, men er mere præcis end min egen tidsfornemmelse. har prøvet med en dej der skulle hånd ældes da der ikke var nogen køkkenmaskine til til det i 5-6 minutter der blev til 12-13 stykker da de to sange jeg satte på var 4 og 8 minutter lange det blev nogen gode boller og trætte arme

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *