Anmeldelse: MUTI

31.07.17
MUTI

MUTI

Tyske MUTI laver gode og solide hudplejeprodukter med velvalgte ingredienser i en knap så velvalgt emballage. Det dansk/tyske mærke forener tysk effektivitet og dansk design på smuk vis – hvis de så bare havde droppet de ineffektive krukker havde det været helt perfekt.

MUTIs ansigtsserie består af 6 meget velformulerede produkter med fokus på effektive ingredienser. Jeg har prøvet de tre mest interessante:

MUTI Anti-age serum
MUTIs anti-age serum handler udelukkende om hyaluronsyre. Af et anti-age serum til 550 kroner for 30 ml. kunne man godt inkludere lidt mere, men det er et lækkert serum. Hvis du er til store doser hyaluronsyre i et blødt serum, så er MUTI et godt, men dyrt valg. Når vi taler om hyaluronsyre, så betyder størrelsen alt. Jo mindre, jo bedre. Hvis hyaluronsyren er for stor, så kan den ikke trænge gennem huden, men lægger sig bare på huden. Det giver fugt til huden, men hjælper ikke på rynker. MUTI bruger fragmenteret hyaluronsyre, som vil sige småbitte partikler, der kan trænge lidt længere ind i huden.

MUTI Anti-age day cream SPF 20
MUTIs dagcreme med SPF20 indeholder en perlerække af velvalgte ingredienser: Avobenzone sikrer UVA-beskyttelsen. Niacinamid, hyaluronsyre, sheasmør og B5 vitamin plejer og beskytter huden. Ectoin beskytter huden mod UV-skader. Den lette dagcreme har en umiddelbar udglattende og pæn effekt på huden.

MUTI Anti-age night cream plus
Den gode natcreme indeholder også niacinamid, hyaluronsyre og actoin. Dertil kommer A-vitamin og C-vitamin. Hvor er det bare synd, de finde og skrøbelige ingredienser ikke er bedre pakket ind end i en krukke.

Udover disse tre produkter findes en Anti-age day cream uden SPF og en Anti-age night cream, der ikke indeholder A- og C-vitamin, og som er lidt billigere. Der er også en øjencreme i serien.

Parfumeret med citronolie og vanille
Alle dag- og natcremerne er parfumerede med æterisk olie fra citron samt vanilleekstrakt. Duften er meget mild og man mærker den dårligt nok, men den er der. Anti-age serum er uparfumeret, men indeholder blåt farvestof, hvilket giver en meget fin, men helt overflødig lyseblå farve til serummet.

Her kan du købe det
MUTI findes hos få udvalgte forhandlere og primært online. Du kan blandt andet købe produkterne i Charlotte Torpegaards skønhedspavillon i Kongens Have og på hendes webshop. Du kan også købe MUTI hos Naturskøn og STORM.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *