Garnier Ambre Solaire: Solid solcreme fra den franske lillesøster

19.06.17
Garnier Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire

Hører du til de mange, der er storforbrugere af den solide solbeskyttelse, som Vichy og La Roche-Posay leverer, så er der god grund til også at kigge efter hos på hylderen hos den budgetvenlige lillesøster Garnier.

Både Vichy, La Roche-Posay og Garnier Ambre Solaire er ejet og produceret af L’Oréal, og det er meget nemt at se lighederne, når man ser nærmere efter.

Samme solfiltre – næsten samme produkter
L’Oréal bruger et system af mange solfiltre, der tilsammen giver en meget høj beskyttelse. De blander deres eget Mexoryl med en lang række både kemiske og fysiske filtre for at opnå den stabile og bredspektrede beskyttelse, de er kendte for. Og denne beskyttelse går naturligvis igen på tværs af alle deres mærker.

Der er endda store ligheder helt ned på produktniveau. La Roche-Posays nye Wet Skin lotion, der har den store fordel at kunne smøres på våd hud, finder vi også hos Garnier: Garnier Ambre Solaire Kids Wet Skin Lotion.

Garniers wet skin lotion er dog med parfume. Hvis du vil undgå parfume, så gå efter de produkter, der hedder “sensitive advanced”.

Jeg vil gerne fremhæve Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+, der indeholder præcis den samme gode beskyttelse, som du finder hos Vichy og La Roche-Posay, ingen parfume og en behagelig ikke-fedtende tekstur. Konsistensen er ikke så let/tør, som de gel’er, mange af jer kender som “dry touch”-solcremerne fra Vichy og La Roche-Posay, men kommer tættere på Vichys Velvet Touch.

Solidt budgetvalg – men tjek lige størrelsen
Jeg har langt fra afprøvet hele Garnier Ambre Solaires sortiment endnu på egen krop, men konklusionen er helt klart, at solfiltrene er de samme som hos storesøstrene på apoteket, og koncepter og produkttyper går også igen lige fra “wet skin lotion” til de lette spray. Og med et bredt udvalg af uparfumerede muligheder, så er Garnier Ambre Solaire efter vores mening et solidt budgetvalg indenfor solcreme på hylderen Matas og i supermarkedet.

Især de hyppige rabatter gør det attraktivt. Garnier Ambre Solaire Kids Wet Skin Lotion koster ganske vist kun 125 kroner, mens La Roche-Posay Anthelios Wet Skin Gel Lotion koster 239 kroner – til gengæld får du 250 ml. hos La Roche-posay mod kun 150 ml. hos Garnier. Det er stadig en bedre pris for Garnier, men forskellen er ikke voldsomt stor.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
Garnier Ambre Solaire koster mellem 60 0g 160 kroner i supermarkedet og Matas. Garnier Ambre Solaire Kids Wet Skin Lotion koster 125 kroner for 150 ml. og Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Face & Chest SPF 50+ koster 89 kroner i Matas.

Lige nu har Matas 3 for 2 på alle L’Oréal Paris produkter – herunder også Garnier Ambre Solaire. Tilbuddet gælder til og med 21. juni.

Wet skin lotion er ikke på Matas.dk, men derimod på Nicehair, hvor den koster 109 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Sasha

Min go-to solcreme er Garnier Ambre Solaire light and silky! Den er god, let og med en behagelig duft. Og så kan den købes billigt i Normal!

Susanne

Når man som jeg ind imellem døjer med soleksem, er det så de fysiske eller kemiske filtre som jeg skal undgå? Og har I min et godt forslag til solcrem når det kommer til soleksem?
Dejlig dag til jer 🙂

Katja Moikjær

Hvis det er almindelig soleksem du har så bør det ikke gøre nogen forskel. Så skal du bare sørge for at bruge en effektiv solcreme og masser af skygge.

Annika

Jeg er på apoteket blevet anbefalet La Roche Posey til forebyggelse af soleksem – når jeg bruger denne får jeg ikke soleksem på hænderne mere ( det er det eneste sted jeg får det) i hvert fald ikke i den danske sol. https://www.webapoteket.dk/personlig-pleje/solpleje/la-roche-posay-anthelios-fluid-spf-50-p-215342

Jeanette

Jeg har kun brugt Garnier Ambre Solaire de sidste mange år. Den er vandfast og har en virkelig godt beskyttelse. Er nem at smøre ud.

Camilla

Alle tiders indlæg. Så rart at vide. Dog er der ikke tilbud på garniers solcreme i Matas desværre.

Katja Moikjær

Ikke i butikkerne? Er det kun online?

Camilla

I hvert fald ikke i den Matas jeg var i i dag desværre.

Lea

Hejsa! Er Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+ så mindre fedtende end Matas’ ansigtssolcreme (den stribede)? 🙂

Katja Moikjær

Det er meget længe siden jeg har haft en stribet solcreme på – jeg bliver dig svar skyldig 🙂

Lea

Ja, okay 🙂 Jeg bliver ret fedtet og skinnende i ansigtet af Matas’ ansigtssolcreme – det gør man ikke af Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+? 🙂

Katja Moikjær

Jo!!! Hvorfor kunne jeg så ikke finde den? TAK!

Iben Sand Olesen

Anytime 🙂

Anna

Garniers wet skin er under Kids Sensitiv linjen og indeholder ikke parfume. :)Den fås hos Matas lige her: https://www.matas.dk/ambre-solaire-kids-easypeasy-wet-skin-lotion-spf50

Katja Moikjær

Den jeg har købt i Bilka er ikke sensitive og indeholder parfume. Måske der er to forskellige?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *