Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

05.06.17

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Kathe Hansen

Jeg vil nominere min egen far, Arne, af den simple grund; han er MIN far, som jeg elsker overalt i universet. Og derfor er han den bedste far for mig, fordi han er min 🙂

Anette Ninon

Farfar der er så rar, trænger til forkælelse.

Emilia

Jeg vil nominere min mand Luca tosto. Han er min bedste ven og en helt fantastisk far til mine 4 børn. Altså sjov og kærlig og klar til at hjælpe dem. Han har lige afsluttet sin uddannelse som kok og arbejder nu hårdt hver dag fir at lave lækkert mad til en masse kursister på Vrå højskole.
Ikke så meget tid til sig selv eller
hudpleje. Jeres t- zone peeling som resten af familien bruger.. 3 teenage sønner, 1 datter på 12 og jeg selv, skal han da også ha glæde af… Luca Tosto… Vi er vilde med dig ❤️🌺🎉🍾

Linette L.

Min far har rundet de 50, men hans hud er stadig teenager. Jeg har selv haft mega stor gavn af jeres t-zone peeling, så jeg ville ønske min dejlige far også kunne prøve den og få gavn af den ❤️ han fortjener det fordi han altid kommer når jeg ringer, om det er en hyggedag eller udnyttelse af at han har en værktøjskasse og mere erfaring til at bruge en skruemaskine eller skifte cykeldæk ❤️🙏🏻

Helle

Den har min far fortjent. Jeg ser ham ikke i dag, så jeg skylder ham i forvejen en fars dags gave for at være verdens bedste far, der altid er der for mig og min bror 🙂

Rikke

Min mand Anders ❤️ Da jeg har haft super travlt på nyt job de sidste måneder, har han været primary parent herhjemme og det med stort bravour 👏👏 han fortjener forkælelse😘

Sanni Kopp

Min far Tom Kopp fortjener at vinde. Han kunne godt bruge jeres t-zone peeling til at forkæle hans hud!

Simone

Min far er den bedste i verden, så selvfølgelig har han fortjent den bedste hudpleje:-)

Sunflower

Min bedste ven og partner. Han er verdens bedste onkel for sin nevø og niece. De elsker ham, han er altid klar på sjov og ballade. Håber han vinder, for det har han fortjent, sådan som engagerer sig og deltager i deres liv, som var det hans egne. Så meget at de hellere vil passes af ham end både bedsteforældre og venner💕

Tina KH

Peeling så dejligt, det fortjener min datters far så meget og han vil nyde det ovenpå et langt forår med istandsættelser herhjemme.
God sidste pinsedag ønskes:-)

Din kommentar