Torsdags top ti: Mors dags gaver fra Emma

04.05.17
Mors dags gaver fra Emma.dk
Mors dags gaver fra Emma.dk
Foto: Emma.dk

Sponsoreret indlæg

Selvom dine nærmeste ikke markerer dagen, så er der ingen grund til, at du ikke selv gør det! Uanset om du fejrer din egen mor, en andens mor eller dig selv, så sørg for, at der er masser af forkælelse. For helt ærlig… trænger vi ikke alle sammen til det? I hvert fald har jeg herunder samlet nogle af de produkter fra Emma.dk, jeg nærmest ikke kan undvære selv, uanset om det er i en fortravlet hverdag eller om det er en stille stund med tid til indsmøring, hårkur og alt sådan noget.

Forkælelse
Når jeg skriver forkælelse, skal det forstås i ordets bredeste forstand. For produkter, der gør mit liv lettere på den ene eller den anden måde, sparer mig tid, og det kan gøre en stor forskel i hverdagen, når tingene glider og det hele bare fungerer. Torsdagens top ti indeholder udelukkende produkter fra Emma.dk. Det gør jo ikke noget, at man kan spare lidt samtidig med at man forkæler sig selv og andre.
Det kan virkelig godt betale sig at kende til Emma.dk, især hvis man er lidt nervøs for at kaste sig ud i at teste nye produkter, fordi de er for dyre. Hos Emma.dk er der nemlig altid gratis levering og du kan spare op til 85 % på produkterne. På de tre måneder jeg har været medlem, har jeg sparet flere tusind kroner på gode og kendte dufte, hårprodukter og alt mulig andet, så virker medlemskabet til 85 kroner altså ret overskueligt… Du kan læse meget mere i mit første indlæg om Emma.dk her: Hold shoppefest hos Emma.dk.

Mors dags gaver fra Emma.dk
Det er altid rart at få og især at give gaver, men det gør jo ikke noget, at man ikke sprænger budgettet fuldstændig. Derfor har jeg fundet mere budgetvenlige alternativer, som altså alle gør en stor forskel for mig.

 • 1. Cowshed Wild Cow Invigorating Bath & Body Oil: Selvom Cowshed har været på markedet i årevis, trækker jeg stadig på smilebåndet, når jeg læser navnene. Der er næppe noget bedre end et stort smil fra morgenstunden, når man samtidig bliver vækket blidt af den fine duft af denne bade- og kropsolie
 • 2. Urtekram Rose Body Scrub: En god scrub bestående af salt og olie bliver jeg aldrig træt af. Det er den slags produkt jeg bruger, hver eneste gang jeg bader. Fodcreme tager tid, det gør en scrub naturligvis også, men du slår til gengæld to fluer med et smæk, når du både masserer, sliber og smører fødderne med en skrub som denne.
 • 3. Tangle Teezer Detangling Hairbrush: Den var oprindelig tænkt til min søn, der både har langt, tykt og kruset hår, men de længere tænder gør en stor forskel, når det sarte afblegede hår skal redes igennem. Derfor anbefaler jeg netop denne variant til alle, der gider lytte.
 • 4. Bourjois Blusher: Den gang man kunne købe Bourjois i Danmark havde jeg en ret stor samling af de fine bagte blushes. De er fint pigmenteret og så finder du dem i et hav af farver, så det skulle være muligt at finde mindst et match.
 • 5. Redken Diamond Shatterproof Shine Intense: Det er ikke for sjov, når Redken kalder denne olie ”intense”, derfor bruger jeg den oftest om natten inden jeg vasker hår næste morgen. Selv et medtaget hår kan få glans og se sundt ud ved brug af den.
 • 6. Label.m Intensive Mask: Hårkur er nok det hårprodukt, vi bruger mest af her hjemme. Denne her er vanvittigt god og så dufter den af slik. Det er virkelig en fordel med salonstørrelser, når man ikke kan have sine ting i fred. Det gør heller ikke så meget at dele, når man er sikker på, at dåsen ikke står og er tom, når man selv skal bruge den.
 • 7. Kérastase Discipline Fluidissime: Uanset om mit hår er kort eller langt, så kan og vil jeg ikke undvære denne spray, der ikke bare er velduftende. Den fungerer som varmebeskyttelse og så er den helt fantastisk, når håret er svært at rede ud.
 • 8. Davines More Inside Medium Hairspray: Hårlak har altid været min mors ting… men jeg burger det oftere og oftere selv, fordi det er virkelig rart, at håret bliver siddende der, hvor man satte det. Davines sørger for VIRKELIG pæn indpakning, men det kan selve produkterne heldigvis også sagtens leve op til!
 • 9. Clinique Deep Comfort Body Lotion: Nogen vil måske undre sig over at finde en body lotion på listen… til dem kan jeg bare sige, at jeg er ved at lære det! Og så er det rart med dem, der er lette i konsistensen og samtidig lettere at dosere.
 • 10. Dufte: Der er jo så mange dufte på Emma.dk, så der er nok mindst en, der kan friste… I øjeblikket hygger jeg mig selv med at købe dufte jeg har brugt op for længe siden. Det virker måske lidt tosset, men der er så mange minder i en duft. Ellers er der altid klassikerne, for eksempel kan du finde Nina Ricci L’Air EdP, der er en lettere version af den originale duft fra 1946. Eller Yves Saint Laurent Paris EdT fra 1983. Eller måske Dior J’Adore Voile de Parfum EdP, der har en helt speciel forstøver og en blidere rundere duft end originalen.

Hvis den mor, du vil glæde, har andre præferencer, ville det være super interessant, hvis du gider dele dine ideer i kommentarfeltet herunder.

En heldig vinder…
Sidst jeg skrev om Emma. dk, var det samtidig en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til fordelsshoppen. På grund af de meget fine priser kan du altså finde rigtig mange fine ting for det beløb… hvis du for eksempel køber alle ovennævnte produkter har du sparet mere end 1500 kroner. Så er det måske lidt mere tillokkende at forkæle dig selv og andre.
Vinderen af gavekortet er Sabrina Matzen, der deler et supervigtigt tip, som mange glemmer.

 • Mit bedste tip må være at bruge badehætte. Jeg er slem til at stå for længe under den varme bruser, og det slider helt vildt på farven, så meget jeg havde tydelig farveforskel mellem nakken hvor vandet rammer, og fronten.
  Jeg burde undlade de lange varme bade, men det er godt for mit mentale helbred, og badehætten sørger for mit hår har samme farve hele vejen rundt.

Tak til alle der deltog i konkurrencen og for alle de gode tips! Vinderen modtager snarest en mail fra mig.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Anne R

Hvad betyder det, at en blush er “bagt”??

Helene Randløv

Hej Anne
Det betyder, at den “grød” af pigmenter og øvrige ingredienser, man bruger til formulering af blush, bliver bagt i en ovn. Modsat andre pudderprodukter, der ofte bliver presset med alkohol og den slags.
Kh. Helene

Anne R

Tusind tak for svar. Tænk, jeg troede, det handlede om en farvenuance eller noget….og så betyder det faktisk BAGT 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *