Tirsdagstip: Drop mascara

04.04.17
Rimmel Scandaleyes mascara
Rimmel Scandaleyes mascara
Foto: Rimmel

Det startede med, at mine øjne bare var sarte, nu er det efterhånden et look, jeg modtager både komplimenter og positive tilkendegivelser på. Derfor gør det mig ikke alverden, når øjnene ikke vil lege med, så dropper jeg bare mascara. Det er ikke fordi, jeg mener, at man absolut SKAL gå med makeup, faktisk har jeg ingen problemer med at gå helt uden, men jeg elsker jo også at lege, og det gør jeg oftest med makeup.

Årelang fascination
Hele mit liv har det fascineret mig, særligt når ældre kvinder hverken har øjenskygge, mascara eller foundation på, til gengæld har de knaldrøde læber. Det ser helt vildt cool ud i min optik. I anledning af dette indlæg forsøgte jeg mig med at finde billeder af en ung Iris Apfel, det var ikke svært at finde, men hendes udseende er da en del mere anonymt, end det er nu… Brillerne gør selvfølgelig en del, men de røde læber spiller også en væsentlig rolle.

Iris Apfel stilen
Flere gange i løbet af min tid som pudderdåse, har jeg fanget mig selv i at tænke, mon jeg er blevet for gammel? Det er altid i forhold til glitter, til farvet øjenskygge eller til mønster på neglene… find selv på flere, du har sikkert dine egne forbehold i forhold til makeup, beklædning eller hvad ved jeg. Hver gang jeg får den slags tanker, skynder jeg mig at tænke på sådan en som Iris Apfel, hun bliver vist aldrig for gammel til noget som helst.

Trend
Definitionen på ”No makeup makeup” looket skifter fra sæson til sæson. Det kan godt være lidt svært at finde ud af, om podierne dikterer hele molevitten, om man skal nøjes med bryn, om det bare er lækker hud eller noget helt fjerde. Trenden med at minimere mængden af makeup er bestemt kommet for at blive, eller den har i hvert fald været på tapetet i temmelig mange varianter igennem de sidste mange sæsoner.

Garanteret tårefast
Hvis du har meget lyse vipper og samtidig har det lidt stramt uden en eller anden form for definition ved vippekanten, så giver det god mening enten at farve vipperne selv eller få det gjort hos frisøren, på en klinik eller lignende. Selvom du måske ikke er udstyret med lange og tætte vipper, så gør lidt farve en stor forskel, og så er det i øvrigt ret praktisk, hvis du lider af lidt allergi, hvis du sveder om sommeren eller dine øjne bare løber i vand, du kan i hvert fald være helt sikker på, at farven ikke løber ned ad kinderne eller drysser i løbet af dagen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jeanne

Hej
Har tit overvejet at få farvet øjenvipper. Men da jeg har meget sarte øjne har jeg endnu ikke turdet. Ved i om der evt er nikkel i vippefarven. Kan i anbefale farvning af vipper til sarte øjne. På forhånd tak for jeres svar:-)

Helene Randløv

Hej Jeanne
Det ved jeg simpelthen ikke, men jeg vil virkelig gerne prøve at finde ud af det. Når jeg har fået fat i nogen, der ved det, svarer jeg her igen :-*
Min mor og jeg har begge vildt sarte øjne, og jeg (vi) har haft held med at bruge både Depend og Refectocil.
Kh. Helene

Natalie

Hej Jeanne 🙂
Jeg tillader mig lige at svare på dit spørgsmål. Jeg har fået farvet vipper adskillige gange og har altid (desværre) oplevet at det svier en del/er ubehageligt, da det nærmest er umuligt ikke at få bare en smule i øjnene + at det kan være ret krads. Men så for et års tid siden var jeg hjemme hos min familie og i den forbindelse forbi den lokale frisør, som er en grøn salon og de farver vipper (og bryn), og for første gang nogensinde oplevede jeg at det ikke var ubehageligt!
Nu ved jeg jo ikke hvor du er fra, men du kan jo undersøge udvalget af grønne saloner omkring dig og så høre dem ad. De bedste hilsner N 🙂

Camilla

Jeg har nikkelallergi og tåler dårligt mascare og andet øjenmakeup.
Men jeg har lige farvet vipper for første gang
og det gik fint
Jeg brugte Hanne Bang

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *