Et monster i maven

31.03.17
Veltie Moist Toilet Tissue
Veltie Moist Toilet Tissue
Det lykkedes mig altså ikke at beherske mig selv… Hvis du synes, det er et mærkeligt indlæg, er det helt fint. Som du ser, er vi kolde i måsen, ba dum tss…

Sponsoreret indlæg

Det er måske ikke ligefrem skønhedsrelateret, men siden vi faktisk begge to ikke bare kender men også bruger Veltie Moist Toilet Tissue, så virkede det alligevel oplagt at dele den velbevarede hemmelighed om fugtet toiletpapir med dig. For nogen er det måske temmelig ligegyldig information, men så er der garanteret nogen andre, der vil blive så glade for at kende hemmeligheden, at de vil sende os en venlig tanke, når de sidder der på tønden. For jo… Veltie Moist Toilet Tissue skal selvfølgelig bruges i en anden ende, end den vi ellers taler om.

Det pinlige fællesskab
Efter lang debat med mig selv, vil jeg dele en overordentlig pinlig toilethistorie her på bloggen. Sagen er den, at jeg igennem årene er blevet mere og mere laktoseintolerant, det er der naturligvis ikke så meget sjov ved, men heldigvis er jeg ret god til at grine af mig selv, så de pinlige situationer bliver knap så uoverskuelige… Vi har vel alle sammen prøvet at komme tilbage fra toilettet med nederdelen i strømpebukserne eller toiletpapir som en hale efter skoen. Vi har også alle sammen været i en situation, hvor maven siger sære lyde og det gør min især, når jeg drikker mælk.

Et monster i maven
Kender du det, du skal møde et andet menneske, som du håber på at få en god relation til og så går alt bare galt? Det var det, der skete for mig, fordi jeg i min ivrighed glemte at fortælle værten, at jeg faktisk ikke kunne drikke kaffe, hvis ikke der var noget vegetabilsk mælk. Så der sad jeg og drak kaffe med den obligatoriske minimælk, selvom jeg udmærket vidste, at det helt sikkert ville blive et problem.
Og som forventet måtte jeg næsten slå knuder på mig selv få timer senere. Laktoseintolerans giver ikke bare store mængder luft i tarmene, man kan også få yderst eksplosiv racermave. Som du nok kan gætte, er det ikke en ret heldig kombination, når man skal gøre et godt indtryk. I starten kunne jeg forholdsvis nemt skjule lydene fra min rumlende mave, men som aftenen sk(r)ed frem, blev lydene højere og højere… til sidst lød det helt seriøst, som om jeg havde et monster i maven. Man bliver ret god til at larme med stolen, tabe ting og hoste på helt de rigtige tidspunkter, men på et tidspunkt skal årsagen til lydene jo ud…
Efter at have hoppet rundt på stolen i to timer, gik jeg undskyldende til bekendelse… Og så grinede min værtinde, der i dag er min gode veninde, højt af mig, for hun har altid vegetabilsk mælk i køleskabet.

Er det ikke bare…
Nu forsøger jeg mig sjældent med at overbevise andre om Veltie Moist Toilet Tissue, men der er faktisk ret mange god grunde til at have en pakke i nærheden af toilettet.

  • I modsætning til andre vådservietprodukter kan Veltie Moist Toilet Tissue skyldes ud i toilettet (uden dårlig samvittighed).
  • Servietterne er bløde og holdbare, så de ikke går i stykker på vej ud af pakken.
  • De er uparfumerede og milde, så milde at de ikke svier, selvom huden i området måske er lidt slidt.
  • Og så er Veltie Moist Toilet Tissue et rigtig godt og hygiejnisk supplement til almindeligt toiletpapir.

Alt det kan du også læse på pakken, men der står ikke noget om, hvor rare de er at bruge efter sådan en omgang, som beskrevet ovenfor… Hæmorider lider jeg ikke selv af, men jeg ved, at de virker ved andre former for ubehag eller ”ondt i måsen”, og så er de oplagt til børn. Og så er det ret så rart at føle sig ordentlig ren, for det er bare ikke den samme følelse, som man opnår med det almindelige toiletpapir, som man selvfølgelig bruger før Veltie Moist Toilet Tissue.

Hvor pinlig er du?
Toilethistorier er vel altid en smule pinlige, fordi vi i sagens natur ikke taler SÅ meget om, hvad der egentlig foregår, når vi lukker døren til det lille hus bag os. På den anden side findes der næppe noget mere naturligt… vi gør det jo alle sammen. Selv prinsesser skal af med affaldet, og derfor håber jeg, at du vil dele den pinligste toilethistorie med os og de andre læsere, eller dele et godt tip til at undgå pinligheder som de lyde og lugte, der kan følge med den del af at være menneske. Hvis du gør det i kommentarfeltet herunder, kan du blive den heldige vinder af konkurrencen om en kasse med ti pakker Veltie Moist Toilet Tissue. Vinderen offentliggør jeg i kommentarfeltet på næste fredag.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad Veltie Moist Toilet Tissue er for noget, så kan du finde det smarte fugtede toiletpapir ved siden af det almindelige toiletpapir i de fleste større supermarkeder, hvor de koster cirka 22 kroner.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Veltie

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Ida Østergård

Tusinde tak for det såå morsomme indlæg 😂 Og hvor kan du være sikker på, næste gang jeg kommer i supermarkedet skal jeg have Veltie 👍

Elise lauridsen

er selv hende der grovheder lasagne, fo efterfølgende at bruge dagen på toilettet – for heller ingen mælk til denne mave 😳 Men bedste råd er at bare indse alle går på toilet og så lette røven derud istedet for at holde det inde 👍

Anette W

Min kommentar vil nok være for lang til dette indlæg, men den handler om det andet møde med en dejlig mand, kombineret med indtagelse af en alt for stærk chili ret til aftensmad.
Aftenen endte med at jeg måtte råbe farvel til manden, igennem to lukkede døre, ude fra toilettet hvor jeg sad og skrupsked. Det var ikke nogen romantisk afslutning på en dejlig aften. 😀

Karen

Gad vide hvad sådan en pakke koster? Jeg har i mange år brugt babyvådservietter som “fugtigt toiletpapir”, de er meget billige, 80 stk. for en ti’er. Skal jeg ud, putter jeg nogle stykker i en frysepose, som holder på fugten. Tak for en virkelig god, sjov og seriøs blog.

Else Marie

Hos Coop koster en pakke med 42 stk servietter 23 kr.

Anne Katrine Villadsen

Denne historie har vi efterfølgende grinet af utallige gange. På den første ferie med min kæreste (sammen med min familie) fik jeg en slem omgang feriemave. Vi tog på en længere tur. Havde styr på det, syntes jeg selv, og smuttede diskret på toilet flere gange uden problemer. Men da varmen steg mig til hovedet og jeg jo var en smule dehydreret drattede jeg om i en sidegade til en travl gågade.
Vågnede ved at en fremmede kvinde sad og holdt mit hoved og med lyden af en ambulance ikke langt væk☺️ Ambulancefolkene ankom og et større “redningsarbejde” blev sat igang. Da den ene af ambulancefolkene spurgte om jeg kunne rejse mig op, måtte jeg diskret hviske til ham “sorry sir, but i shit my pants really badly”. Fik et tæppe om mig og blev sendt afsted til tjek. For at gøre situationen endnu værre havde jeg ikke noget skiftetøj i nærheden, så min far og kæreste måtte finde det nærmeste sted med billigt tøj og købe hvad der nu var. Så endte i et par kæmpe mormortrusser og verdens grimmeste shorts. Gud hvor var det pinligt😆

Maria L

hold k… hvor jeg griner, men føler dog med dig <3

Katrine

Jeg er den heldige indehaver af en inflammatorisk tarmsygdom (tror lægerne, de kan sgu ette helt blive enige) så jeg har det generelt bedst når jeg ved hvor det nærmeste toilet er… har ikke nogle deciderede pinlige lortehistorier, for har altid været meget åben omkring at min mave er fucked up, og at jeg lukker virkelig meget lort ud i løbet af en dag, også selvom jeg holder kæft 🙃
Ville ønske at man på din mave-Tarm afd på de danske sygehuse, ville anskaffe sig toiletpapir til patienterne fremfor sandpapir, for med ræserrøvx20 dgl, så bliver man hudløs nok i forvejen. På min pakkeliste til indlæggelse står der derfor, foruden eget undertøj og min egen hovedpude, altid toiletpapir…

Lis T

Som indehaver af Irritabel Tyktarm Syndrom holder jeg mig altid orienteret om hvor det nærmeste toilet er og efter råd fra en læge tager jeg Immodium forebyggende hvis jeg skal på heldagsudflugt til ikke så kendte steder. Så jeg er blevet ekspert i at klemme ballerne sammen, men det kan være svært når man skal op af trapperne (jeg bor på fjerde), så da min nye underbo ville hilse på mig på trappen styrtede jeg bare forbi, efterladende en vis odeur. Den dag i dag hilser de bare på mig med et afmålt nik.
I øvrigt bruger jeg babyvipes, de er billige.

Maria Ørum

Ha ha,her er min meget pinlige historie….
Jeg lider rigtig meget af forstoppelse, som til tider kan give luft i maven.
Nå men jeg skulle så til thaimassage og havde én af de der dage, hvor maven rumlede rundt.
Ved thaimassage,går massøren rundt på ryggen og idet hun træder op kommer jeg til at slå en ordentlig prut…
Hun tog det heldigvis rigtig pænt,men jeg har ikke været der siden..

Anna

Ingen pinlige historier, bare mit gode råd som er at spise HUSK/loppefrøskaller HVER dag. Så er der nemlig som regel slet ingen grund til at tørre efter med våde servietter, da der ikke efterlades “spor”. I tilgift føles det som at sk*** soveposer OG mængden af tarmgasser reduceres. Ja, sådan virker det for mig i hvert fald. Da resten af husstanden dog ikke følger mit glimrende råd vil jeg alligevel vældig gerne vinde konkurrencen, da det er lidt bøvlet at fragte de brugte babywipes ud i skraldespanden – de kommer naturligvis IKKE i kummen! Sjovt nok stod jeg med en pakke Veltie i hånden i Kvickly igår. Grunden til at købet blev droppet var, at pakken hverken var Svane- eller Asta/allergi-mærket og jeg havde ikke tid til at checke deklarationen, da sønnen skulle – ja, bummelum 🙂

Marie

Da jeg var på tredje date, med den mand der nu er min kæreste, sad vi i sofaen og så film.
Jeg kunne mærke jeg fik lidt luft i maven i løbet af aftenen, men tænkte egentlig ikke så meget mere over der. Jeg “kom dog til” at slå en prut imens vi sad der og så Netflix, men den kunne heldigvis ikke høres… Men men men… Jeg begynder at få en mærkelig fornemmelse mellem benene og da jeg senere rejser mig op for at skulle ud og tisse, finder jeg til skræk og rædsel ud af at dette ikke kun havde været en prut – jeg havde fået vandtynd diarré som et lyn fra en klar himmel og det var sivet ud gennem mine bukser og ned i stofsofaen… Jeg havde svært ved at komme ud af badeværelset igen efter jeg havde skiftet tøj og soigneret mig!
Jeg er dog meget glad for min kæreste ikke sagde farvel og tak efter den utroligt ucharmerende date med en skidetrold 😀

Helene Randløv

Kære Marie
Det er dig, der har vundet vores konkurrence <3 Tak fordi du og alle andre i kommentarfeltet delte en pinlig historie… Det har både været tåkrummende og fantastisk morsomt.
Du får en mail fra mig snarest :-*
Kh. Helene

Din kommentar