Et flot smil med Oral-B GENIUS

25.01.17
Oral B Genius
Oral B Genius
Sådan kan det se ud, når man skal finde sig selv med “Position Detection” i app’en

Sponsoreret indlæg

Det kan godt være, at mundhygiejne og den elektriske tandbørste Oral-B GENIUS ligger lidt langt udenfor vores sædvanlige stofområde… Og så alligevel ikke! Her på bloggen angriber vi emnet skønhed fra forskellige sider, og hvem vil ikke gerne have et flot smil? Det er i hvert fald noget, der er RIGTIG mange, der er meget bevidste om. De mange tandretninger, tandblegninger, facadepåsætninger, for ikke at tale om det massive udbud af produkter til at få styr på den generelle mundhygiejne vidner om, at det er et område, vi har temmelig meget fokus på.

Den bedste makeup og den korteste afstand…
I tråd med det ovenstående vil jeg lige nævne to citater, jeg ofte tænker på og hører mig selv sige. Der er et hav af citater om at smile, men disse to er i hvert fald så tæt på mine egne holdninger, som man kan komme. Det første citat blev sagt af Marilyn Monroe, og det er noget vi alle sammen bør huske, især de dage, hvor vi føler os dårligt tilpas, eller selvtilliden på anden måde er lidt medtaget:

  • “A smile is the best makeup a girl could wear.” -Marilyn Monroe

Har du nogensinde prøvet at stikke samtlige fremmede du møder på din vej et kæmpe smil? Det kan virkelig afføde mange forskellige reaktioner. Der er for eksempel dem, der hjerteligt smiler tilbage, der er dem, der ruller med øjnene, som om man er lidt tosset, og så er der dem, der næsten bliver fornærmede over, at man tillader sig at smile. Alligevel synes jeg, at det kendte citat sagt af Victor Borge, er mere relevant end nogensinde:

  • “A smile is the shortest distance between two people.”-Victor Borge

Tænk på alt det et smil kan gøre! Derfor er det vigtigt for mig, at mine tænder altid er velplejede. For selvom mine tænder ikke er de hvideste i hele verden, så har jeg altså ingen problemer med at smile til folk på min vej.
Det gør bare livet lettere, når man husker at smile. Og det er så meget lettere at smile, når man ved at tænderne er velplejede.

OralB Genius App

 

Værd at prøve
Står du med udsigten til at udskifte tandbørsten, så vil jeg varmt anbefale dig at vælge Oral-B GENIUS 9000, der har ændret min hverdag og tandbørstning betragteligt. Særligt er mine bekymringer med hensyn til drengenes tænder lagt på hylden til fordel for en overbevisning om, at de børster tænder helt, som de skal. Det er også virkelig rart at have overblik over, hvor jeg selv har tendens til at børste alt for hårdt, så jeg kan være opmærksom og undgå yderligere slid netop der. Det er meget motiverende at tage tandbørsteudfordringen op både alene og sammen med familien. Det er kommet lidt bag på mig, hvor stor en forskel sådan en App kan gøre for hele familiens tandsundhed, men det er en ualmindelig rar overraskelse.

To modeller
I de foregående indlæg har jeg mest fortalt om Oral-B GENIUS 9000, der ikke adskiller sig væsentligt fra den noget billigere model Oral-B GENIUS 8000. Forskellen på de to er primært tilbehøret, som der er mere af til Oral-B GENIUS 9000, langt de fleste funktioner er de samme, det er kun tungebørstefunktionen, der er unik for Oral-B GENIUS 9000. Heldigvis bliver du stadig husket på netop det med at børste tungen i App’en, der virker ens uanset modellen.

Vinderen af Oral-B GENIUS
I sidste uge udloddede vi en Oral-B GENIUS i samarbejde med Oral-B. Blandt kommentarerne har jeg i dag trukket lod ved hjælp af Random.org. Vinderen blev Camilla m Nielsen der står bag kommentar nummer 19:

  • Jeg lægger stor vægt på at man kan følge med I, om man får børstet i mindst 2 minutter. Jeg synes, at det er ret fantastisk at der medfølger et rejseetui, en elektrisk tandbørste kan være meget upraktisk at have med i toilettasken- også pinlig når man ikke vil gå ned på tandbørsteudstyret og man skal med i en fyldt bus 😳 Bussen var fyldt og ved et uheld går min elektriske tandbørste i gang i den bløde weekendtaske, folk i bussen smilede og kiggede lidt lumsk og jeg famlede rundt efter tandbørsten, da det endelig lykkedes mig at finde den og slukke den, viftede jeg min slidte gamle tandbørste rundt for at vise at det altså ikke var andet upassende legetøj 😂🍆
    Position detection teknologien ville være skøn til mine tænder, da jeg for nyligt har fået at vide at jeg skal dreje min tandbørste lidt mere for at komme ind i alle hjørner 😊

Tak til alle jer der deltog i konkurrencen og stort tillykke til Camilla, der modtager en mail fra os snarest.

Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.