Tirsdagstip: Benyt dig af udsalg hos MAC

27.12.16
Udsalg hos MAC

Udsalg hos MAC

Det er stort! MAC holder udsalg, så hvis du er glad for det ene eller det andet produkt fra MAC, så er det afgjort nu, du skal slå til. Hvis du behøver anbefalinger, kan du både søge på bloggen eller læse med herunder. I hvert fald er der rig mulighed for at genopdage gamle favoritter eller finde helt nye, hvis du har mere lyst til det.

Det rigtige glitter
Hvis du har lyst til at give den gas med vipper og glitter nytårsaften, så kan du finde begge dele hos MAC. I disse dage florerer der ekstra mange vejledninger omkring brugen af glitter. Desværre er der næsten ligeså mange, der mener, at kvaliteten af glitter er helt ligegyldig. Det er det altså ikke! Noget glitter er lavet af metal, det er altså ikke noget, du har lyst til at få i øjet. En ridset hornhinde er på ingen måde noget at spøge med, så lad nu være med at bruge glitteret fra juledekorationerne, bare fordi det er det, du har ved hånden!

Gode Pensler
Der er mange der spørger til pensler, og jeg er også ved at være færdig med at beslutte mig for, hvilke pensler, der skal være med i den ultimative guide. Det er noget, som jeg finder ualmindelig svært, fordi jeg temmelig ofte ender med at bruge de samme tre pensler til at lægge min øjenmakeup… Dem vil jeg godt dele her, fordi de alle tre er fra MAC.

  • 219 Pencil Brush: Denne pensel burger jeg især til detaljer, til at duppe glitterøjenskygge på, til at tone eyeliner ud og til smokey eyes.
  • 266 Small Angle Brush: Denne pensel bruger jeg især til at lægge både creme, gelé og øjenskygge som eyeliner, den er også god til skarpe kanter, til at lægge øjenskygge under øjet og så kan den også bruges til øjenbrynene, hvis du ikke har andet ved hånden.
  • 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush: Denne pensel burger jeg især til at tone øjenskygge ud, den fungerer både til farveskift på låget og til at konturere i globelinjen.

Det er SÅ individuelt hvilke pensler, man kan lide at bruge, hvilke pensler der passer til ens øjenlåg, eller de looks man nu holder af.

Fra nu og frem til den 3. januar får du 20 % på dine køb fra MAC både online og i butikken på Købmagergade. Husk at købe et Viva Glam produkt, når nu du shopper, dem får du ikke med rabat, til gengæld støtter du et godt formål!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Marie

Det må jeg benytte mig af 😮
Hvilken pensel vil I anbefale til bronzer? Jeg bruger 187’eren nu, men den giver for lidt farve til min smag. Til blush er den til gengæld ret god. Men hvilken er god til bronzer? 🙂

Helene Randløv

Hej Marie
Min anbefaling er, at bruger en stor, blød og fluffy pensel for eksempel 134 fra MAC.
Kh. Helene

Gitte B.

Hej
Hvilken børste fra Mac vil i anbefale til pudder? Og kan en med ægte hår bruges til alt pudder? Tak 🙂

Helene Randløv

Hej Gitte B.
134 som jeg nævner herover, er en rigtig god allround pensel til pudder og bronzer, men hvis du skal have en mere præcis applikation, skal penslen naturligvis være mindre. I forhold til ægte/kunst hår, så kan de fleste pensler bruges. Det er mere en smagssag, om man er til det ene eller det andet. Generelt vil jeg dog hellere anbefale en pensel med kunsthår til cremeprodukter. Håber det giver mening :-*
Kh. Helene

Miss Jeanett

Bare lige til nyttig info – det gælder også i Mac i Odense. Fik 20% rabat på to øjenskygger i går 🙂

Helene Randløv

Yay! fedt tak :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *