Rimmel The Only 1 Matte læbestift

19.12.16
Rimmel The One Mat læbestift

Rimmel The One Mat læbestift

Rimmel har igen sendt en skøn og billig læbestift på markedet. Rimmel The Only 1 Mat er et fremragende bud på en mat læbestift, der ikke er udtørrende, men stadig behagelig på læberne. Farverne er smukke og holdbare, og til en pris på lige under 80 kroner  pr styk er det svært at finde et bedre køb.

Der er 10 farver i alt. Jeg har prøvet de fem. På Instagram (@pudderdaaserne.dk) kan du se den på læberne.

Rimmel The Only 1 Matte er ikke ultramatte og ultraholdbare læbestifter, som vi ser ved mange af de flydende matte læbestifter er. Til gengæld er de ikke udtørrende og de er bløde og behagelige at have på. Det er et meget fint kompromis mellem mat og blød, holdbarhed og komfort.

Fra venstre mod højre er det nummer 810 The Matte Factor, 700 Trendsetter, 610 High Flyer, 500 Take The Stage, 200 Salute

Rimmel The One Matte swatches

Duften af viol
Rimmel The Only 1 Matte dufter som Rimmels øvrige læbestifter ganske kraftigt af viol. Det er en meget speciel duft.

For mig dufter den af barndom og kandiserede violer. Helene undgår læbestifterne på grund af duften, og det er da også en ret speciel duft, der kan afskrække nogle.

Her kan du købe det
Rimmel The Only 1 Mat læbestift koster cirka 79 kroner i Matas og på Matas.dk. Der er lige nu 3 for 2 på Rimmels produkter.

Samme 3 for 2 tilbud finder du også på Feelunique, hvor de koster cirka 66 kroner pr styk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Bente Ida Rasmussen

Kære Katja.
Nu skal du altså have den ros, som jeg altid tænker på at skrive til dig,👍 Du skriver altid så jeg kan forstå det, og er så god til at vise farver. Du viser også altid et bredt prismæssig udvalg, hvis der er et spørgsmål til et bestemt område? Tusinde tak Søde Katja Mange kærlige hilsner Ida

Helene Randløv

Dejligt at du kan bruge det.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *