Tirsdagstip: Køb gaveæsker

29.11.16
Too Faced Chocolate Shop
Too Faced Chocolate Shop
Foto: Too Faced

I øjeblikket bugner hylderne i butikkerne med special editions og gaveæsker. Det har altid været et slaraffenland for makeupjunkier som mig. Og derfor vil jeg selvfølgelig også opfordre alle, der er glade for en god handel, for smuk emballage, for valgmuligheder og en masse andet om at tjekke butikkerne ud… både de fysiske, men sandelig også dem på nettet. Der er SÅ mange fine gaveæsker og endnu flere gode tilbud.

Noget om størrelsen
Der er næsten frit valg på alle hylder og rigtig mange firmaer imødekommer ønsket om gaveæsker, hvor du får favoritterne til en fordelagtig pris. Du finder både makeup, hudpleje og kropspleje samlet i smukke gaveæsker. Generelt er der en mulighed for at finde yndlingerne i store størrelser og med en eller flere prøvestørrelser ved siden af. Eller måske mindre størrelser i sæt, så man kan prøve flere af produkterne fra et nyt eller et velkendt mærke.

Makeuppen
Når vi taler makeup, er der næsten altid tale om særlige samarbejder, en kombination af bestsellere eller særlige gengangere, der er kendt fra tidligere kollektioner eller simpelthen mere festlige nyheder. Der er rigtig gode tilbud på særlige paletter, komplette sæt af eyelinere, læbestifter og meget meget mere. Det handler blot om at holde øje med, hvad firmaerne har fundet på i år.

Duft og kropsprodukter
Hvis du er glad for velduftende kropsprodukter, der matcher yndlingsduften, så er det netop nu, du skal holde øje. Der er nemlig mange firmaer, der køber de efterhånden sjældne kropsprodukter hjem i anledning af julen. Om ikke andet kan du få mange af de kendte duftvarianter i gaveæsker, hvor du måske finder shower gel, body lotion eller endnu mere specielle produkter med  samme duft. Hvis du sværger til et særligt mærke, er der også mulighed for at finde nogle af deres forskellige dufte i sæt med mindre varianter af klassikerne.

Eksempler
Herunder har jeg samlet et par af mine favoritter. Og på billedet ovenfor kan du se et af de sæt, som, jeg synes, er et musthave for dig, der har lyst til at prøve Too Faced eller bare er vild med den store palette med nok de mest anvendelige nuancer. Du finder Too Faced The Chocolate Shop i Sephora. Resten af disse gaveæsker har jeg valgt fra Matas, så det burde være muligt at få fingrene i dem i hele landet.

Har du nogle favoritter du køber eller ønsker dig år efter år?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne

Jeg købte faktisk Too Faced æsken på Black Friday og har brugt den i ugens løb. Det er første gang jeg prøver mærket, og jeg er indtil videre imponeret. Gode basisfarver der er lette at blande og som holder virkelig godt. Absolut anbefalelsesværdigt når man gerne vil prøve et nyt mærke

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *