Tirsdagstip: Ryst den!

27.09.16
Shu Uemura Color Lustre Dry Cleaner

Shu Uemura Color Lustre Dry Cleaner

 

Når tørshampooen pludselig fedter mere end den affedter. Når moussen er flydende i stedet for lækker skum. Og når den afstivende hårspray efterlader håret fladt som en pandekage. Har du så husket at ryste dem før brug?

Tørshampooer, hårspray, volumenspray, hårmousse og ikke mindst de mange nye bade-skum til brug i brusebadet kræver en god shake før brug for at fungere ordentligt.

I tørshampooen og volumensprayen er der en masse små mineraler, der samler sig i bunden og aldrig kommer i håret, hvis du bare sprayer uden at ryste den først. Og alt med en mousse-konsistens hvad enten det er til hår eller krop skal rystes grundigt for overhovedet at blive til en mousse, når det kommer ud af pumpen. Ellers bliver det bare en omgang tynd sjask.

Da jeg prøvede nye Shu Uemura tørshampoo første gang hadede jeg den. Den fedtede mit hår og virkede overhovedet ikke som tørshampoo. Indtil jeg huskede at ryste den før brug. Det samme gælder Elvitals Clay tørshampoo. Og netop med de to produkter taler vi ikke bare om at ryste – de skal shakes, som var det en cocktail – ellers får du ikke gavn af alle ingredienserne, der har en tendens til at falde til bunds.

Har du en spray eller mousse, der driller, som du måske kunne ryste en ekstra gang?

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Rikke

Det skal jeg prøve med volumespray fra Matas.. Den fedtede så meget at jeg følte der var “kager” i mit hår – og nu står den næsten ubrugt på hylden.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *