Sæsonklar med Ellos

21.09.16
Sæsonklar med Ellos
Sæsonklar med Ellos
Fotos fra Ellos.dk

Sponsoreret indlæg

Hvis du synes, at jeg sender lidt blandede signaler med et billede af klipklapper og badedragt, samtidig med at jeg skriver noget om at blive sæsonklar… Så forstår jeg det egentlig godt, men fra mit synspunkt, står jeg og efterhånden rigtig mange andre danskere overfor en fantastisk sæson… Om halvanden uge er der nemlig standerhejsning i mange af de danske vinterbadelaug, det er en stor dag, som jeg ser frem mod med glæde, fordi det betyder at sommeren endelig er slut. Dagen starter tidligt, fordi min mor samme dag bliver ”døbt” og dermed indviet skjoldmø i Vikingelauget… Efter at have lyttet til mine anprisninger af det kolde vand i årevis, søgte hun nemlig selv om optagelse, og dåben betyder, at hun har badet regelmæssigt i to år. Når jeg tænker på, hvad der er sket i de to år, synes jeg godt nok, at hun er sej!

Faste poster
Hvis man kigger på min badetøjsgarderobe, er det ikke sådan, at jeg ligefrem står og mangler en badedragt, men hey… det er jo rart at have noget at skifte med. Den sorte badedragt med de hvide striber har jeg kigget på før, men jeg er nervøs for, at skålene er for små, og derfor har jeg ikke bestilt den tidligere. Nu klikker jeg den hjem, så må jeg jo benytte mig af den sindssygt gode og effektive bytteservice hos Ellos.dk, hvis den ikke passer…
Mine badesko er fine, men jeg bryder mig ikke om at have dem på… derfor skal jeg have et par nye klipklapper, jeg kan have på ned til badebroen… Det behøver slet ikke at være noget spændende, og derfor valgte jeg modellen Grace fra Esprit.
Der er ingen fast skabelon på mine svømmeture, men en ting er sikkert, jeg går altid i vandet først. Hvor mange gange, jeg ender med at gå i vandet, er lidt forskelligt, afhængigt af hvor meget tid jeg har. Derfor bliver det let noget af et udstyrsstykke, i hvert fald, hvis man har lyst til at blive tør, inden man tager tøj på. I saunaen bruger jeg de såkaldte hammam håndklæder eller tyrkiske håndklæder: peştemals, der suger godt og samtidig ikke fylder eller vejer alverden, selvom de netop er drivvåde. I omklædningsrummet ligger der altid et tørt håndklæde i tasken, og jeg har længe haft lyst til at prøve Himla der er en blanding af 30% hør og 70% Bomuld.

God vane
Det kolde gys kan fjerne tungsind på et splitsekund. Vinterbadning er simpelthen det mest effektive middel, jeg kender mod dårligt humør og vintertristhed. I det forgangne år er jeg begyndt at gå lange ture hver dag. Og jeg forestiller mig, at de to ting kan kombineres. Derfor skal der fremover ligge en Weleda Arnica Massage Oil i min taske. Olien er nemlig helt fantastisk at massere med både før og efter træning, da den har en varmende effekt. Det er i hvert fald en vane mine lægmuskler er overordentligt glade for.
Hvis du også er vinterbader, havsvømmer eller bare træner, så skulle du virkelig prøve at massere benene efter træningen, Weleda Arnica Massage Oil bidrager med en let varmende fornemmelse, der får musklerne til at slappe af og velvære til at brede sig i hele kroppen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *