Ekstremt hård og tør hud på hænderne og den salve der virker

07.09.16
Pudderdåserne Alt i en salve

Pudderdåserne Alt i en salve-6963-1
Pia har skrevet til os på Facebook. Pia er vægtløfter og dyrker crossfit, og begge dele går hårdt ud over hendes hænder. Udover trykket fra vægtene, så bruger hun som andre vægtløftere magnesium (hvidt pulver) på hænderne, der udtørrer både hænder og neglebånd meget. Resultatet er hård hud i håndfladen og ødelagte neglebånd. Nu har Pia prøvet vores nye Alt i en salve og har sendt os den sødeste besked på Facebook, som hun har været så venlig at give os lov til at dele med jer.

Der er ikke noget, vi bliver gladere for end at få en hilsen, når ting virker – hvad end det er vores egne produkter eller noget vi har  skrevet om. Skriv til os på Facebook eller find os på instagram (@pudderdaaserne.dk) Pia skriver:

“Kære Pudderdåser

Jeg har brugt jeres alt-en-salve i en uge nu. Jeg købte den for at se hvad den kunne gøre ved mine tørre, sprukne og revnede hænder. Jeg dyrker vægtløftning og crossfit, som gør at ekstremt tørre neglebånd og oprevne håndflader sker jævnligt.
Jeg startede med at bruge salven på neglebåndene, men gik hurtigt over til at bruge den som en decideret håndcreme. Mine neglebånd er 95% helede på nuværende tidspunkt. Mine tomler er særligt udsatte pga. et særligt greb vi bruger i vægtløftning (låsegreb), så der er stadig en lille smule irritation på den ene tommel. Jeg kan ærlig talt ikke huske at jeg har haft så pæne fingre i al den tid jeg har løftet vægte.

Salven overraskede mig positivt, da jeg i går skulle lave nogen og 80 pullups. Jeg kipper, hvilket sætter ekstra pres på håndfladerne, men der skete ingen hudafrivninger! Mine håndflader gjorde heller ikke lige så ondt som de plejer. Det tilskriver jeg at min hud er blevet mere smidig og eftergivelig.

Så… jeg er fan. En ting er det rent æstetiske i at have pæne hænder(JÆJ!), men at salven tillader mig at træne hårdere er jeg svært begejstret for.

Jeg bruger salven ca. 3 gange om dagen. Den føles en lille smule fedtet de første 5 sekunder, men så tørrer jeg fingerspidserne af og så mærker jeg ikke mere til den.
Jeg bruger den selvfølgelig og til læberne og OMG de er blevet bløde og lækre!

Tusind tak for et AWESOME produkt. Glæder mig til det næste 

Ps. Tror I det har indflydelse på hænderne, at jeg en uge inden jeg købte salven begyndte at bruge jeres AHA-serum (som påsmøres med lapperne)? Hvis jeg begynder at rose den også, bliver beskeden dobbelt så lang. Jeg ÆÆÆÆÆLSKER den!”

Tusind tak Pia, fordi du gav dig tid til at dele det med os.

Læs mere om Pudderdåsernes nye Alt i en salve her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Nynne

Vil gerne tilslutte mig koret over tilfredse brugere.
Jeg dyrker selv OCR og mine hænder er ofte meget medtaget efter træning og plaget af små sprækker og især neglerødderne er knastørre og nogle gange blødende, og her er jeres creme virkelig en life saver. Bruger den cirka én gang om dagen og ellers lidt ekstra efter træning, og har ikke haft nogen problemer siden jeg begyndte for små 6 dage siden.
Håber også den vil hjælpe når kulden virkelig tager fast..

Katja Moikjær

Hvor er det fantastisk at høre. Tusind tak.

Camilla Cecilie

Sikke en dejlig besked at modtage 🙂

Louise

Jeg kan ikke finde den på hylden nogle steder i Aalborg. Jeg har så tørrer læber og hænder og efteråret er ikke engang startet endnu. Må prøve den og se og den kan gøre lidt mirakel på tørheden.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *