Tirsdagstip: Opnå en bedre holdbarhed

02.08.16
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Først vil jeg lige sige tak for, at så mange af jer skriver til os både her bloggen og på facebook, det har taget toppen af ubesvarede e-mails… Vi vil nemlig rigtig gerne svare vores søde læsere, men tiden er bare ikke altid til det, og vores inbox bugner i forvejen af mails fra dit og dat, så de mails vi får fra læsere drukner lynhurtigt i mængden. På facebook kan vi begge se, hvilke henvendelser der mangler svar, så det er langt hurtigere at få svaret på dem, der har ligget længst. Vi beklager den lange svar tid, men vi får RIGTIG mange beskeder, mails og kommentarer…
De beskeder, der har ventet længst, forsøger vi at svare først. Desværre sker der jo det, at du automatisk rykker bagerst i køen, når du rykker for svar, så i dette tilfælde lønner det sig at være tålmodig…

Et gaaaaaammelt og altid relevant tip!
Hvor mange gange vi har skrevet om primer til særligt øjenmakeup, har jeg slet ikke styr på, og netop derfor er det til stadighed et relevant tip. En af de beskeder, jeg har svaret på på facebook, mindede mig om vigtigheden af at forklare sig grundigt og ordentligt, så det vil jeg forsøge at gøre her.
Spørgsmålet handlede om de mest holdbare flydende eyelinere. Læseren havde efter at have prøvet et hav af eyelinere, der ikke kunne holde, endelig fundet en favorit… men nu var favoritten vist udgået, og derfor var jagten på en ny naturligvis gået ind.

Dårlig holdbarhed?
Mange af de gange hvor jeg har læst eller hørt om dårlig holdbarhed af en eyeliner, har det undret mig, fordi min oplevelse har været en helt anden. Derfor har jeg naturligvis testet igen, og det har tit været en gåde for mig, hvordan mine kolleger kan få eyelineren til at smelte af… Sådan har det i hvert fald været, indtil jeg for et øjeblik siden skrev om holdbarhed af en specifik eyeliner… Der passede brikkerne endelig sammen, og det gik op for mig, at rådet, jeg skrev til vores læser, med garanti er løsningen på den manglende holdbarhed for langt de fleste.

En primer er godt underlag for al øjenmakeup!
I svaret til vores læser remsede jeg først eyelinere op, som jeg har god erfaring med… Og så kom jeg i tanke om, at det giver rigtig god mening at hjælpe holdbarheden på vej af en primer. Og det tip gav jeg naturligvis videre… og vores søde læser var glad, i hvert fald skrev hun tilbage, at tippet virkede. Det gør det også for mig hver eneste dag, det er faktisk ligegyldigt, om jeg nøjes med flydende eyeliner eller jeg lægger fuld makeup, jeg starter altid med primer! Primeren sørger nemlig for at makeuppen ikke smelter, løber eller bare vandrer i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at bruge den som underlag uanset hvor lidt eller hvor meget makeup, du bruger den dag.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mia

Hej søde jer og endnu en gang tak for jeres dejlige blog! 🙂
Denne besked har ganske vist ikke meget relevans for tippet, men jeg tænker alligevel, at den giver mening her, når nu der nævnes alle de mange spørgsmål, I dagligt får (så her er endnu et, hehe).
Here goes: Jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre jeres syn på det i øjeblikket meget udskældte stof “polyaminopropyl biguanide”. Det skulle angiveligt være et forbudt stof i EU, men er blevet fundet i flere skønhedsprodukter alligevel. Mange af disse er dermed fjernet fra hylderne nu, og flere af dem er produkter, jeg selv har været glad for (herunder Garniers miccelar water og den gode gamle Helosan).
Hvad siger I til det her? Er det bare endnu et hysterisk udbrud lidt a la parabeneforskrækkelsen, eller er der noget reelt i det?
Tak!

Katja Moikjær

Kære Mia. Jeg plejer at holde mig til EU’s videnskabelige komittés mening. De er den store autoritet på dette område. Og de har vurderet polyaminopropyl biguanide til at udgøre en risiko og være potentielt kræftfremkaldende. Derfor vil jeg faktisk også tage det alvorligt. Kh. Katja

Maiken

Vi elsker jer alligevel trods lidt ventetid 😘

maya

kan vi så ikke få nogle gode tips til de bedste øjen-og ansigtsprimere? 😀 Kunne være så fedt!

Helene Randløv

Hej Maya
Jeg er i gang med en omfattende test af øjenmakeupprimere… ansigtsprimere har jeg skrevet en del om…
Prøv eventuelt at kigge på nogle lørdagslooks, der falder ofte et par kommentarer om produkterne.
Kh. Helene

Patricia

Kan virkelig anbefale Urban Decays primer.
Det skal være originalen. De andre “løber” 🙂

Lisa

Nogen forslag til hvor man køber Too faced primeren på nettet? Kommer nemlig ikke i nærheden af sephora i kbh 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *