Fast rabatkode til Pudderdåse-læsere til Feelunique

11.07.16
Pudderdåserne
Pudderdåserne
Foto: René Bang

Vi har fået en permanent rabatkode specielt til jer fra Feelunique. Den er på 10 procent og virker altid.

Den har ingen udløbsdato og ingen betingelser andet end de sædvanlige, som er at rabatkoder ikke gælder på allerede nedsatte varer og at disse mærker er undtaget.

Rabatkoden er 10PUDDERDAASERNE

Brug den her på Feeluniques hjemmeside. Feelunique ligger i Storbrittanien og sender fra EU (stadigvæk!), så der kommer ikke told eller moms på. Der er gratis fragt ved køb over 300 kroner.

I kan selvfølgelig altid bruge andre rabatkoder, hvis der er nogle endnu bedre i omløb, men den her virker altså hver gang fremover.

Vi håber, I bliver glade for den og vil bruge den. Pundet er lavt nu, så priserne er ekstra gode.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Janne

Så blev der alligevel lidt solskin midt i al regnen

Klara

Hej Katja. Ved du om sider som fx beautybay.com i lignende stadig sender fra EU, så man undgår moms og told?
Vh Klara

Safira

Hvis UK endelig forlader EU så tager det minimum et par år inden det sker. Så shop løs på de mange billige engelske sites. 😉

Cendie

Wiiiieee 😄 Tak for det!

Mathilde

Fedt! Men det er som om, den ikke vil give mig både fri fragt og jeres rabatkode? Fik lagt fragten oveni efter at have tastet jeres rabatkode – også selvom jeg var over de 300. Men dejligt ellers! 🙂

Katja Moikjær

Jeg tror godt jeg ved hvorfor. Feelunique har teknisk set to forskellige servere. En europæisk og en britisk. Og hvis du bare skriver http://www.feelunique.com og kommer (af sære tekniske årsager jeg ikke fatter – noget med cookies) ind på den britiske, så virker vores rabatkode ikke. Prøv at se oppe i adressefeltet. Står der EU først?
Hvis ikke, så klik på vores links, så kommer du i hvert fald ind på den europæiske server og så virker de europæiske rabatkoder.

Sus

Tak🙂 Endnu en god grund til at bruge jeres fantastiske blog😍 Ha’ en skøn dag☀️

Line

Jubii! Jeg shopper sjældent uden rabatkoder, så denne her er jo bedre end ingenting, hvis der ikke er bedre koder i omløb. Tak 🙂

Lene

Hvor dejligt! Tak for det. 🙂 Et spørgsmål: hvis jeg nu køber et GHD glattejern ved Feelunique eller Lookfantastic, passer strømstikket så i Danmark?

Katja Moikjær

Nej desværre. Det kræver et rejsestik på

Lene

Men man kan sagtens bruge den alligevel eller? 🙂

Katja Moikjær

Ja. Du skal bare tjekke, at du er på EU-sitet

HeLene

Åh, dejligt tak! God sommer til jer begge to!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *